Klepetalnica #115
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 3970 prispevkov
• Stran 263 od 265
•
Prejšnja
1 ... 260, 261, 262, 263, 264, 265
Naslednja
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz se par serij do konca pogledam, potem bom pa mogoce zamenjala. Ali pa mojemu pustim netflix in placujemo tisto tanajcenejso za samo eno napravo, jaz pa se hbo max vzamem. Bom videla, ko pregledam, kaj sploh imajo.
- aceofs
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2022
hayley napisal/-a:Sem zadnjič na hitro uporbila likalnik od cimre na beli srajci in mi je pustil neke crne pike/ madeže na rokavu.
Slučajn okdo ve, kako spucati to črno in iz srajce in iz rokava?
Sicer mislim, da jutri v okolici Lj bo že pretoplo v dopoldanskem času ter okrog 12 za nosit srajco z KTM kolesa?
kupi ji novo srajco haha
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
ej Hayley, katera pa so 'zidovska' imena??
hayley napisal/-a:Ime v verziji kot je v dokumentih ni pogosto, krajša verzija je. Moj je izbiral, mu je bilo zelo pomembno, da je internacionalno in da ni židovsko.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
pa resno sprašujem katerih imen ni hotel dat no. a to vsa imena ki izhajajo iz hebrejščine al kaj?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
1 ali 2 imena, ki sem jih jaz omenila... mu niso bila všeč iz tega razloga. So pa tudi njegova 2 imena, ki ju je hotel dati bila med mojimi najljubšimi, najlepšimi... Več se tudi jaz na imena ne spoznam. Mi je pa tudi lepo, da pustim njemu, da izbere ime, ker ga imam rada in je njegov oče..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Recimo David, Rebeka, Jakob, Ben(jamin), Lajla (mojemu zajcku je bilo tako ime , pomeni pa noc), tako z glave par, ki se pojavljajo v Sloveniji. Meni je dosti imen, ki izvirajo tam z bliznjega vzhoda, vsec. Veliko hebrejskih imen je v bistvu pri nas prepakiranih v svetopisemska
- mayaeb
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 8. 2020
F.. vsi moji imajo taka imena. Upam, da jim nisva zdaj prihodnost zaj... sprememba enega imena stane več kot 100€, če se ne motim. Nisem prepričana, ker nisem dobro pogooglala, bom raje več časa vozičkala, sem na porodniški za to plačana.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
OK, kaj se pa zdaj v vseh temah na hayley spravljate? Pac njenemu nekaj imen ni bilo vsec, kje pise kaj o zajebanem lajfu, ce ima judovsko ime? Otroku lahko dasta kakrsnokoli ime, tako kot ve.
Pa res tega drugace ne pisem, ker se mi zdi za malo na forumu se nekaj bockat, ampak res se kot kure zdajle obnasate, no.
Pa res tega drugace ne pisem, ker se mi zdi za malo na forumu se nekaj bockat, ampak res se kot kure zdajle obnasate, no.
- mayaeb
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 8. 2020
Res je. Zato ne vem zakaj me je začela nekje omenjati?
Nisem pa karakter, ki bi bila tiho, privat nikoli.
Imamo različne poglede in da nekomu napišeš naj raje manj vozička in tolče po mamicah, ki vozičkajo..podlo. Eni so užaljeni, drugi pa lahko pravocirajo.. Nekateri pač vzamejo porodniško kot čas namenjen otročkom in ne igranju gospodinje. Pač različne prioritete v življenju.
Nisem pa karakter, ki bi bila tiho, privat nikoli.
Imamo različne poglede in da nekomu napišeš naj raje manj vozička in tolče po mamicah, ki vozičkajo..podlo. Eni so užaljeni, drugi pa lahko pravocirajo.. Nekateri pač vzamejo porodniško kot čas namenjen otročkom in ne igranju gospodinje. Pač različne prioritete v življenju.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Jaz sem komentiralla katera imena mojemu partnerju niso vsec. Ne vem, kaj kurca koga moti, katera imena mojemu niso vsec... izbrala sva ime taksno kot je nama vsec obema za otroka in to je to... in ostali izberejo po svoje.
Bohpomagi, hvalabogu, da mi nekaterih ljudi ni treba kje v svoji blizini trpet.
Bohpomagi, hvalabogu, da mi nekaterih ljudi ni treba kje v svoji blizini trpet.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Ja, kava, hektolitri kave
Najbrz odvisno od vzroka? Mogoce zelezo, za to vem, da si ob pomanjkanju utrujen. Meni se je z vitaminom D sicer splosno pocutje izboljsalo, ampak ne pomaga prav pri pomanjkanju energije, ker za to se moram naspat, kar se bom ob prvi priloznosti cez par let
Najbrz odvisno od vzroka? Mogoce zelezo, za to vem, da si ob pomanjkanju utrujen. Meni se je z vitaminom D sicer splosno pocutje izboljsalo, ampak ne pomaga prav pri pomanjkanju energije, ker za to se moram naspat, kar se bom ob prvi priloznosti cez par let
-
sem imela na jeziku podoben odgovor kot patchouli glede kave .
Drugače pa res za probat par mesecev zelezo jemat, js ko sem bla malo slabokrvna mi je že takoj placebo učinek pomagal
V lekarni gre tudi veliko supradyn tabletk, ampak tbh ne vem koliko so efektivne.
btw patchouli zakaj si pa ti utrujena? selitev pa to prišlo za tabo?
Drugače pa res za probat par mesecev zelezo jemat, js ko sem bla malo slabokrvna mi je že takoj placebo učinek pomagal
V lekarni gre tudi veliko supradyn tabletk, ampak tbh ne vem koliko so efektivne.
btw patchouli zakaj si pa ti utrujena? selitev pa to prišlo za tabo?
Prvi neprebran prispevek • 3970 prispevkov
• Stran 263 od 265
•
Prejšnja
1 ... 260, 261, 262, 263, 264, 265
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]