kje se vidiš čez 10 let?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ~*SHoRTyGRL*~
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2005
- Kraj: Maribor
velikokrat razmišljam (bolj sanjarim) o prihodnosti
heh sanjam kak pridem v kostimčku in s kovčkom iz moje odvetniške pisarne, se vsedem v mojega Mercedesa SL500 in se odpeljem domov kjer me pred hišo čakata moj sanjski moški in otroci in zlati prinašalec hehehe
jah tak je to (: kaj veš MOGOČE pa se bo kaj od tega uresničlo (: no nekaj se je že
heh sanjam kak pridem v kostimčku in s kovčkom iz moje odvetniške pisarne, se vsedem v mojega Mercedesa SL500 in se odpeljem domov kjer me pred hišo čakata moj sanjski moški in otroci in zlati prinašalec hehehe
jah tak je to (: kaj veš MOGOČE pa se bo kaj od tega uresničlo (: no nekaj se je že
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Čez deset let se bom še kr naprej šetala okol po koncertih fajnih bandov
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
*tenisačica* napisal/-a:Čez deset let se bom še kr naprej šetala okol po koncertih fajnih bandov
...tle se jst tut sebe predstavlam....pa vozila bom kšno corso....
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
No da še js povem ... Glede na moje želje pa zanimanja bom najbrž v enem stanovanju, upam da kje v LJ, upam da bom kej pisala - karkoli. Vidim se za računalnikom, zvečer, s polnim pepelnikom in vedrom kave zraven. V stanovanju je ljubek nered, jst sm pa zmedena vsaj pol tolk, kot sem danes.
Stara bom pa takrat že skor 28 let, OMG
Otrok pomojem da še ne bom imela ... ali pa. Nikol ne veš
Pa upam da bom vozila kkšen oldskul avto, kkšen star audi bi bil super!
Stara bom pa takrat že skor 28 let, OMG
Otrok pomojem da še ne bom imela ... ali pa. Nikol ne veš
Pa upam da bom vozila kkšen oldskul avto, kkšen star audi bi bil super!
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Traxie - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst bom tud ze 28 ...
Vidim se pa kot psihiatrinja v privat ordinaciji za dekleta s prehranjevalnimi motnjami, na vsake tok casa grem v tujino na kaksen izobrazevalen seminar pa zraven se mal po mestu (u sopping ), vozim najnovejsiga audija in se ze veselim 14 dnevnih pocitnc nekje v srednje razvitem turisticnem mestu v tropih z lubijem k je tud neke vrste zdravnik in kjer bova probala nardit najinga 1. otrocka (drzim pesti da bo puncka ).
Stanovala pa se ne vem kje bom, ker se se nism odlocila med prostornim stanovanjem v novem bloku al hiso , defenitivno nekje v Lj ali okolici.
Vidim se pa kot psihiatrinja v privat ordinaciji za dekleta s prehranjevalnimi motnjami, na vsake tok casa grem v tujino na kaksen izobrazevalen seminar pa zraven se mal po mestu (u sopping ), vozim najnovejsiga audija in se ze veselim 14 dnevnih pocitnc nekje v srednje razvitem turisticnem mestu v tropih z lubijem k je tud neke vrste zdravnik in kjer bova probala nardit najinga 1. otrocka (drzim pesti da bo puncka ).
Stanovala pa se ne vem kje bom, ker se se nism odlocila med prostornim stanovanjem v novem bloku al hiso , defenitivno nekje v Lj ali okolici.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]