kje se vidiš čez 10 let?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 121 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Čez deset let, upam da bom že doštudirala, stara bom 29 let, upam da bom mela srčka ob seb, pa še 1-2 otročka
Sanje ... pol se pa vrneš v realnost pa sam u ravn včeri sm poslušala eno medicinko, kako težko je ob študiju medicine use to uskladit, ker predn doštudiraš, nrdiš specializacijo si že krepko čez 30 ...
Sanje ... pol se pa vrneš v realnost pa sam u ravn včeri sm poslušala eno medicinko, kako težko je ob študiju medicine use to uskladit, ker predn doštudiraš, nrdiš specializacijo si že krepko čez 30 ...
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
V kavbojkah vbistvu.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Čez 10 let bom mela 28let ... uff
Hja vidm se z nekom s katerim se bom imela super ... od zaljubljenosti naja bo razganjalo
Upam, da bo v planu že kšna hiška ... dobra služba ... kakšna bebika na poti ... in doma en sweet kužk
No ja, upam da bo vsaj pol tolk lepo ....
Hja vidm se z nekom s katerim se bom imela super ... od zaljubljenosti naja bo razganjalo
Upam, da bo v planu že kšna hiška ... dobra služba ... kakšna bebika na poti ... in doma en sweet kužk
No ja, upam da bo vsaj pol tolk lepo ....
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ahhhh... Ležala na vročmu pesku, se grela na skalah, srfala valove, plavala med ribicami, šibala z gliserjem, se cartala s fantkom pod palmo, lovila otroke po plaži, živela od sladoleda in koktejlou in pisala kartice iz tropskih krajeu...
Wiiii, blagor men
Wiiii, blagor men
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
ravn dans sva o tem razpravlala z lubijam
...jst se vidim u enmu moderno opremljenmu stanovanju, z diplomo iz elektrotehnike dobro službo, dobrim avtom, pa seveda najbolj važn z mojmu lubijam
...upam, da se bo kj od tega tud uresničl, če ne u 10 letih pa mal kasnej
...jst se vidim u enmu moderno opremljenmu stanovanju, z diplomo iz elektrotehnike dobro službo, dobrim avtom, pa seveda najbolj važn z mojmu lubijam
...upam, da se bo kj od tega tud uresničl, če ne u 10 letih pa mal kasnej
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Hm jaz tolk speminjam mnenja, da se sploh ne morem jasno vidit, enkrat sem uspešna trenerka fitnesa, enkrat inštruktorica v pasji šoli, drugič spet kaj tretjega, mogoče se celo zares lotim kaj v smeri, ki jo študiram, morda imam končan tudi magisterij, tako, da glede poklica se mi sploh ne sanja, sigurno pa se vidim v lastnem stanovanju, majhnem a mojem, ob meni sta moj fant, najin zvesti kuža Benetton, takrat že malo star(slaba misel), in zraven morda še kakšen malo mlajši pesjanar po imenu Penca. Vozim črn Peugeot 206, kljub temu, da še ne vem kaj počnem, sem sigurna, da nekaj s čimer sem zadovolna. Otrok nimam in si že zamišljam kje bom čez novih deset let.
pa pa
Prvi neprebran prispevek • 121 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov