kje se vidiš čez 10 let?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
na enem otočku z rajsko plažo,služničadjo,otroki,psom in mačko,možem,z lastno ladjo,podjetjem,...mal sanjam!
Ja ok nimam pojma.P moje s kakšnim otrokom in pertnerjem.Kje pa kako pa nimam pojma..Se raje pustim presenetit!!
Ja ok nimam pojma.P moje s kakšnim otrokom in pertnerjem.Kje pa kako pa nimam pojma..Se raje pustim presenetit!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Torej..takrat bom skoraj 28 stara...hmm..
Ja srečno poročena al pa vsaj z resnim fantom. Mislim, da še brez otrok, te bom mela kako leto ali pa dve kasneje. Ob takem času boma nekje na Karibih...se boma lepo sončla pred najino bajtico tam Doma pa me bo čakala služba zelo uspešne novinarke, ki dela na televiziji
Ja srečno poročena al pa vsaj z resnim fantom. Mislim, da še brez otrok, te bom mela kako leto ali pa dve kasneje. Ob takem času boma nekje na Karibih...se boma lepo sončla pred najino bajtico tam Doma pa me bo čakala služba zelo uspešne novinarke, ki dela na televiziji
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Pojma nimam. Nekako živim ful v sedanjosti in ne razmišljam pretirano, kaj bo. Služba bo po moje ista, tip- upam tudi, otroci- ne vem, če se ravno zgodi , ...
Aja, edino kraj bivanja upam, da bo drugje... malo bolj zahodno, kjer pomlad prej pride...
Aja, edino kraj bivanja upam, da bo drugje... malo bolj zahodno, kjer pomlad prej pride...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Glede na to, da bom takrat stara približno 33 let, verjetno z otrokom, neporočena, vendar srečna v zvezi s sedanjim lubijem. Verjetno bom celo v službi (ki bo po vsej možnosti stresna).....kaj pa vem....neko normalno življene...otroc, dec, pes in maček
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst bom pa čez 10 let glede na izbiro mojega študija oz. poklica vrjetno kje v Polju na psihiatriji
No pa ja recimo, da me mulariji ne uspe spravit totalno ob živce ... Hmmm se pa vidim z mojo žabico pa z dvema otročkoma v eni lušni hiški z eno lepo mico maco pa enim kužotom ... in pa z enim vikendkom na morju in enim v Kranjski Gori
No pa ja recimo, da me mulariji ne uspe spravit totalno ob živce ... Hmmm se pa vidim z mojo žabico pa z dvema otročkoma v eni lušni hiški z eno lepo mico maco pa enim kužotom ... in pa z enim vikendkom na morju in enim v Kranjski Gori
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Najbrž nekje v tujini, še vedno bom probala delat tisto, kar me bo najbol osrečevalo... Živela bom pač svoje življenje .
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Naty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: R`dam
Čez deset let... Pfff... bom stara 39 let... Če bo tako kot planiram, bo prvo dete staro 7, 8 let, drugo malo manj, moj dragi bo močno napredoval v službi, živeli bomo zunaj mesta v hiški z vrtom. Jaz bom ali prevajalka ali pa ponostna in uspešna lastnica prodajalne s spodnjim perilom.
"Ni dovolj, da imamo odprte oči, potrebno je imeti tudi odprto srce."
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov