kje se vidiš čez 10 let?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Hmmm, čez 10 let ... Ponavadi ne razmišljam kaj bo, ko bom stara toliko in toliko, si pa zelo želim, da bom takrat srečna s svojim partnerjem in z enim otrokom, mogoče že dvema ... In da me bo poklic, za katerega se zdaj trudim, veselil.
Use your head and follow your heart.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Poslovno uspešna na ekonomskem področju, morda na kakem direktorskem ali vsaj na poddirektorskem stolčku neke uspešne in hitro razvijajoče firme. Poročena z osebo, ki jo ljubim v lušni hiški. Družbo bi nama delal otroček, morebiti dva. Vsako leto pa najmanj dva tedna počitnic nekje na morju.
In potem svizec zavije čokolado (vsaj glede direktorske službice)
ma vsaj lepo je sanjati
In potem svizec zavije čokolado (vsaj glede direktorske službice)
ma vsaj lepo je sanjati
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Nič ni nemogoče (v bistvu si napisala čisto normalne želje, ki so še trenutno sanje, so pa dosegljive, tako da si morda celo napovedala svojo prihodnost, če se ti uresniči).
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
buubbika napisal/-a:Vidim se v huuuugeone stanovanju, nekje v stolpnici z huuuugeone okni, kjer bo zame posebej narejena polica ob oknu, da bom lohk sedela gor. Vidim se z vsaj 1 diplomo, ter z 1 ali 2 otrokoma. Partner upam da bo tale, kerga mam tud zdaj, z diplomo. Zunaj nekje bova mela parkiranega najprej mal lažje dostopnega Audija, kasnej pa Mercedesa in Jaguarja.
No, to je čez 10 let, za naprej pa raj nem kaj govorla haha.
A si nora ali otročja?
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Uf 29 let. Delno živim u isti hiši. Je dost velka. Vidim se s službo, ki me osrečuje. In ki jo (kokr sebe poznam) redno menjam, ker mamo s fantom in enim otročkom 1-letne pavze potovanja okoli sveta. Otročk ne bo rabu telebajskov, ker se bo igrau s kamenčki in listi evkaliptusa. To so moje sanje.
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
sončk napisal/-a:Uf 29 let. Delno živim u isti hiši. Je dost velka. Vidim se s službo, ki me osrečuje. In ki jo (kokr sebe poznam) redno menjam, ker mamo s fantom in enim otročkom 1-letne pavze potovanja okoli sveta. Otročk ne bo rabu telebajskov, ker se bo igrau s kamenčki in listi evkaliptusa. To so moje sanje.
Zanimivo ni kej
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
joy23 napisal/-a:Hmmm, čez 10 let ... Ponavadi ne razmišljam kaj bo, ko bom stara toliko in toliko, si pa zelo želim, da bom takrat srečna s svojim partnerjem in z enim otrokom, mogoče že dvema ... In da me bo poklic, za katerega se zdaj trudim, veselil.
ne bi se mogla bolj strinjat
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Takrat bom, upam, že živela s fantom na svojem, mela glih rok za rodit, živela dvoetažnem stanovanju v enmu fansy bloku, mela super dobro službo, super dobro plačo, super dobr avto k ga bom brez problemov vzdrževala, poročena..... pa seveda če bi blo vse to tko pol bi bla tut super srečna in brez problemov
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
Z diplomo, dobro službo, skupaj z mojim v stanovanju ali hiši..
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]