kje iscete avatarje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Punchee napisal/-a:A ve kera zakaj meni noče shranit avatarjev s te strani:
http://www.glitter-graphics.com?
Ubistvu shrani mi jih sam pol ko odprem avatar pride sam tak beu majhn kvadrateh.
Klikni na avatar, ki ga želiš in potem ko se ti odpre nova stran klikneš download.
Js si jih največkrat nardim sama
Use your head and follow your heart.
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Punchee napisal/-a:A ve kera zakaj meni noče shranit avatarjev s te strani:
http://www.glitter-graphics.com?
Ubistvu shrani mi jih sam pol ko odprem avatar pride sam tak beu majhn kvadrateh.
Noče ti jih odpret zato, ker si jih ne downloadaš. Klikni na ikonico, potem boš pa vidla, da se ti odpre nekaj funkcij... in pol klikni na "download image". Odpre se ti majhno okno... in šele potem lahko z desno miško klikneš na avatar in ga shraniš na računalnik.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
moji avatarji so moji...jih nikjer ne iščem..ampak kakšne moje lastne slike malo priredim...tako se najbolje izrazim...ker je slikica del mene
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
Nita* - Debatorica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: **lost in my world**
TaŠ napisal/-a:prinzessin napisal/-a:Flammable napisal/-a:
Animiranih avatarjev na msnjo nemorš met, mislm slikca bo pri miru nebo se nč premikala
Ja, saj to vem, zato bi pa rada zvedela, če si je mogoče naložit avatar tako, da se bo premikal.
Men se zdi, da to sploh ni mogoče. Oziroma..vsaj js ne znam
OT: v bistvu jih maš lahko--> msn 9. jaz sem ga mela pa je šlo, edino sam ti vidiš da se premika, če nihče drug nima isto msnja 9.
jaz jih na coolbuddy ali pa iconator ponavadi
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
-
Punchee - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
- Kraj: Love RD
joy23 napisal/-a:motorola napisal/-a:drugače pa se strinjam s predhodnico, da ima xanga najlepše avatarje, pa tut quotes oz. kakšne "globoke" misli si sposodim od tam.
Js pa na tej strani ne najdem avatarjev ...
Jst tud ne najdem nč.
-
evahunnie - Debatorica
- Na forumu od: 15. 2. 2008
- Kraj: Tihomorsko otočje
Punchee napisal/-a:joy23 napisal/-a:motorola napisal/-a:drugače pa se strinjam s predhodnico, da ima xanga najlepše avatarje, pa tut quotes oz. kakšne "globoke" misli si sposodim od tam.
Jst tud ne najdem nč.
hehe ja morš poznat postopek tm zgori zbereš blogrings in potem napišeš v okence icons ali pa kar posebej iščeš; summer icons, love icons,...potem ti vrže vn in klikneš eno grupo in nato klikaš na posamezne strani...nekaj takega
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Yazmeen napisal/-a:Jst se pa matram že neki časa, da bi nardila kšn svoj avatar, ampak nej še ne vem kolk zmanjšam slikco, ma še zmer kao preveč KB-jev. Sploh mi ni jasn?! Kdo ve, v čem je catch???
http://www.imageshack.us/ kle jo zmanjsaj
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
evahunnie napisal/-a:Punchee napisal/-a:joy23 napisal/-a:motorola napisal/-a:drugače pa se strinjam s predhodnico, da ima xanga najlepše avatarje, pa tut quotes oz. kakšne "globoke" misli si sposodim od tam.
Jst tud ne najdem nč.
hehe ja morš poznat postopek tm zgori zbereš blogrings in potem napišeš v okence icons ali pa kar posebej iščeš; summer icons, love icons,...potem ti vrže vn in klikneš eno grupo in nato klikaš na posamezne strani...nekaj takega
Hvala
Drgač pa za tole manjšanje kb pr slikcah ... Men tud na imageshack al pa na shrani.si ne gre, za zmanjšanje velikosti mam tk na računalniku program pa si tam slikce zmanjšam. To mislite da si dejansko lahk kb zmanjšaš (na teh dveh straneh) al mislite velikost?
Use your head and follow your heart.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Saj ni težko. Na prvi strani klikneš Browse in izbereš poljubno slikco, ki si si jo shranila na računalnik. Obkljukaš resize image in v okencu v isti vrstici pustiš tako kot je (avatar velikost), spodaj pa obkljukaš remove size/resolution bar from thumbnail. Nato klikneš host it in na naslednji strani kopiraš zadnji link (Direct link to image), ki ga prilepiš na tem forumu v profilu prav tako v zadnje polje pri avatarju. To je vsa umetnost. Zdaj kaj bolj jasno?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov