Kere Cosmopolitanke se poznate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
pupica20 napisal/-a:hely_3 poznam itak, pa poznam samo še *pupika* pa jancy,ker sta moji dve sošolki. in pa cukrček(tak tak)
dodajam še smotko,za ktero sem včeraj ugotovla da sva ble sosede ko sva ble male.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Moj seznam se vedno bolj širi
- spoznala sem še @ tooook ql ženska full sva se zaštekale
- pa majkla sem spoznala v ponedeljek- tud čist ql dečko
- pa zadnič sva z @ v Zvezdi vidle Ložico k se je stiskala z lubijem,pa naju sploh ni šmirglala
- spoznala sem še @ tooook ql ženska full sva se zaštekale
- pa majkla sem spoznala v ponedeljek- tud čist ql dečko
- pa zadnič sva z @ v Zvezdi vidle Ložico k se je stiskala z lubijem,pa naju sploh ni šmirglala
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Hm...poznam Hely (poznam jo od prej),miikeno(me je prosla za knjigo, pa sva bili pol na čakčku, prav simpatična fletna zabavna punca ) , sAdie (enkrat sva se v Mb dobli pa sva nekaj popili:D ), ladybird (smo se vidle v lj pa smo kuhanga vinčka pile, pa tipe klele ), petelina...mnda je to to...če sm pa na koga pozabla...pardon
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Tr|n|ty napisal/-a:Od pred nekaj urami naprej poleg Avalon in Majchy84 se Wannabe, x_nika_x, Siennco in Latte.
wiiii, dobre tortice so ble
evo, danes pa se *Elle* :bussi:
Zadnjič spremenil Tr|n|ty, dne 29. Jun. 2006 18:52, skupaj popravljeno 1 krat.
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
Jst pa poznam (najbolj frišen seznam):
Sieenko, Kiko, Lylo, Bejbiko, Tjašo, Lešota, Tamalo, Sani, Tjaško, Nogico, Jochija, Opiumčka, Latte, Lariko, Melby, Alino, Kepko, Trinity, Miikeno
Pa Zvončico sem prejšnjič na Cosmo-Men's Health žuru nahitr spoznala
Sieenko, Kiko, Lylo, Bejbiko, Tjašo, Lešota, Tamalo, Sani, Tjaško, Nogico, Jochija, Opiumčka, Latte, Lariko, Melby, Alino, Kepko, Trinity, Miikeno
Pa Zvončico sem prejšnjič na Cosmo-Men's Health žuru nahitr spoznala
Zadnjič spremenil žblj, dne 29. Jun. 2006 19:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Js pa Tr|n|ty :bussi:
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Pred kratkim sem spoznala še Hely_3 - ful v redu punca pa ful ma lepe modre oči.
Po fotkah sem pa ugotovila, da poznam tut Tr|n|ty oz. sva enkrat skupaj delala promocije (september 2005), cel dan čvekale in šle tut skupej na kosilo... Samo ne vem, če se me ona še spomni.
Po fotkah sem pa ugotovila, da poznam tut Tr|n|ty oz. sva enkrat skupaj delala promocije (september 2005), cel dan čvekale in šle tut skupej na kosilo... Samo ne vem, če se me ona še spomni.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Velouria napisal/-a:Pred kratkim sem spoznala še Hely_3 - ful v redu punca pa ful ma lepe modre oči.
Ressss al kaj?? Glej ga zlomka, kaj vse ne dozivis na Cosmo forumu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov