Kere Cosmopolitanke se poznate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 317 prispevkov
• Stran 3 od 22
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22
Naslednja
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
pupica20 napisal/-a:hely_3 poznam itak, pa poznam samo še *pupika* pa jancy,ker sta moji dve sošolki. in pa cukrček(tak tak)
jaz poznam pupico20 (sošolka) pa sAdie (sokrajanka ). kera je pa *pupika*? njo očitno tudi poznam, če je moja sošolka. zaj me pa firbec matra...
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
poznam nobene, sem pa parkrat v živo vidla:
- tiasho (ponavad pred al okol Zare ),
- @ (na službeni eventih)
- pa jabčk (nje se spomnm tud s TLP k so mel eno kvazi kratko modno revijo)
- tiasho (ponavad pred al okol Zare ),
- @ (na službeni eventih)
- pa jabčk (nje se spomnm tud s TLP k so mel eno kvazi kratko modno revijo)
The secret of success is consistency of purpose.
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Uff, to pa je zdej en brainstorm: Evčk, Marateja, Tiasha, Bejbika, Lyla, Tamala', Anchi, Miha (admin), D&G, Girl007, Krfjolca, Jabučk, Mlekc, Zofi, Nogica, Michael, Jochie, Opium, Ryu, @, Melby, La*Perla, Sienca, Nika, Kiki, Angel girl, Tjaska, Hely_3, Alina, Aleško, Majchy, Larika pa verjetno še kdo ...
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
bom kar sunny del seznama ukradla
Sunshine357, Tiasha, Bejbika, Lyla, Anchi, D&G, Girl007, Krfjolca, Jabučk, Mlekc, Zofi, Nogica, Michael, Metron, Jochie, Opium, Ryu, @, Melby, Kiki, Angel girl, Tjaska, Alina, Aleško, Majchy, Larika, Hči #1,2,3 in 4 (Sieena, miikena, nika, hely_3), ložica (:bussi:), lisička
na zadnjem žuru so bli še BHawk, pa študent, amyZ, girlie, wannabe
In še na zadnje yahve
Pa sigurno sem še koga spoznala pa mam zarad učenja mal blackout
Če se pa šteje tudi messenger pa uf.. bom izpostavila Bučo
Sunshine357, Tiasha, Bejbika, Lyla, Anchi, D&G, Girl007, Krfjolca, Jabučk, Mlekc, Zofi, Nogica, Michael, Metron, Jochie, Opium, Ryu, @, Melby, Kiki, Angel girl, Tjaska, Alina, Aleško, Majchy, Larika, Hči #1,2,3 in 4 (Sieena, miikena, nika, hely_3), ložica (:bussi:), lisička
na zadnjem žuru so bli še BHawk, pa študent, amyZ, girlie, wannabe
In še na zadnje yahve
Pa sigurno sem še koga spoznala pa mam zarad učenja mal blackout
Če se pa šteje tudi messenger pa uf.. bom izpostavila Bučo
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz res poznam samo Angel Girl.
Drugač pa še največ vem o Krfjolci, k sva se na mitingu največ pogovarjale. Drugač sem pa ostale bolj švoh spoznala takrat, ker sem tok zgodaj odšla... Tok da vas bolj po obrazih poznam pa po tistih parih stavkih: obe Tjaški, Jochie, Bejbika, Nika, Tamala, Michael, Sunshine, Sienna, itd.
Drugač pa še največ vem o Krfjolci, k sva se na mitingu največ pogovarjale. Drugač sem pa ostale bolj švoh spoznala takrat, ker sem tok zgodaj odšla... Tok da vas bolj po obrazih poznam pa po tistih parih stavkih: obe Tjaški, Jochie, Bejbika, Nika, Tamala, Michael, Sunshine, Sienna, itd.
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
tole je pa full težko vprašanje glede na to, da sem totalen antitalent za imena:D v glavnem....100% poznam tiasho , ker me gospodična skos neki zasleduje pa nadleguje... ne, ne sej se hecam....punca je pač moja sestrična in se je ne da znebit (spet joke ), pol pa poznam še Lylo, ki stanuje čist zraven mene (samo čez cesto), pa smo gumtvist skupi skakale, ko smo ble male a ne , pa bejbiko, Anchi, tamalo, sunshine, pa v glavnem še vse ostale, ki sem jih spoznala na cosmo meetingih...sorry res nisem za imena
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
ok moj seznam
osebno poznam: Mark , MuCkAa, buka81, bunnyka, Jozephin, Petra5, laram, Lyla & njen najboljsi friend, Michael, Doroteja, 2good4u, Pepuzlin, Strawberrygirl, GLAMbaby, zalika
msn: Emina, Tamala, Tiasha, tjaska, bulma, Anchi, Caitlin, sweet_kitty, Commandyka, tadejči, sieena, x_nika_x, yahve, pinkyca, gemmini, miikena, pupica20, smotkA
tak, zaj sem pa vse vas nasla
wish lista poznanj: nogica, sofia83 he he
osebno poznam: Mark , MuCkAa, buka81, bunnyka, Jozephin, Petra5, laram, Lyla & njen najboljsi friend, Michael, Doroteja, 2good4u, Pepuzlin, Strawberrygirl, GLAMbaby, zalika
msn: Emina, Tamala, Tiasha, tjaska, bulma, Anchi, Caitlin, sweet_kitty, Commandyka, tadejči, sieena, x_nika_x, yahve, pinkyca, gemmini, miikena, pupica20, smotkA
tak, zaj sem pa vse vas nasla
wish lista poznanj: nogica, sofia83 he he
I love SISLEY& RW
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
joj uršiko zalo sm pozabila napisat ... pa ona je še ena redkih, ki poznajo mojo težjo polovico
bi pa rada bolje spoznala 2 do 3 dekleta, ki jih sicer že poznam, pa so mi dost kul, pa bi jih rada malo bolje
pa še eno, ki jo tudi videla še nism
drgač sm pa tok hepi za mojih par sončkov, ker so tok super punce, da sm res vesela, da jih poznam ... ful je dobr filing, da ti oseba, ki jo poznaš prek 3 kavic, pošlje sms in sočustvuje s teboj, ko ti je res težko ... in prejšno soboto sm bla tok hepi zarad nekaterih mojih sončkov (sej one vejo, kere so) :bussi:
bi pa rada bolje spoznala 2 do 3 dekleta, ki jih sicer že poznam, pa so mi dost kul, pa bi jih rada malo bolje
pa še eno, ki jo tudi videla še nism
drgač sm pa tok hepi za mojih par sončkov, ker so tok super punce, da sm res vesela, da jih poznam ... ful je dobr filing, da ti oseba, ki jo poznaš prek 3 kavic, pošlje sms in sočustvuje s teboj, ko ti je res težko ... in prejšno soboto sm bla tok hepi zarad nekaterih mojih sončkov (sej one vejo, kere so) :bussi:
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Od danes dalje Avalon kofi was gut. :bussi:
Aja pa se prejsni teden sm na faxu mal s Sofio83 alias Zofko poklepetala
Aham, pa se moja ful dobra frendica se je pridruzla forumu Majchy84
Aja pa se prejsni teden sm na faxu mal s Sofio83 alias Zofko poklepetala
Aham, pa se moja ful dobra frendica se je pridruzla forumu Majchy84
Prvi neprebran prispevek • 317 prispevkov
• Stran 3 od 22
•