Kere Cosmopolitanke se poznate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
p!ka napisal/-a: mam raj dokajšnjo anonimnost na forumu.
ja jaz tudi
Sicer poznam dve (nekak po postih sem ugotovila)..sam ju ne bi rada izpostavljala, ker onidve mislim, da ne vesta za mene..in hočem da tko tud ostane.
Drugač pa ja..bi bila vesela..če bi spoznala še več ljudi (tistih, ki jih do zdaj še ne poznam)
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
uf, poznam kar nekaj cosmopolitank in sem spoznala celo 2 novi (ni vredno omembe), najraje pa izpostavim LyLo, Tamalo, Sunshine, Lariko, Nutello, girl007, kiki*, afno, Zvončico in metrona, s katerimi sem že kar nekaj časa, z nekaterimi celo nekaj let, v zelo dobrih odnosih
me je pa kar nekaj izmed njih razočaralo glede na pričakovanja, ki sem jih imela ob prebiranju njihovih postov ... na forumu glasne, močne osebe, v živo pa majhne miške ... ne maram ljudi, ki se pretvarjajo, da so nekaj, pa to niso
drugače pa bi od vseh na forumu, najraje spoznala sAdie ... ostale mi pa niti ne potegnejo tok ... verjetno, ker je sAdie še ena izmed tiste stare garde
me je pa kar nekaj izmed njih razočaralo glede na pričakovanja, ki sem jih imela ob prebiranju njihovih postov ... na forumu glasne, močne osebe, v živo pa majhne miške ... ne maram ljudi, ki se pretvarjajo, da so nekaj, pa to niso
drugače pa bi od vseh na forumu, najraje spoznala sAdie ... ostale mi pa niti ne potegnejo tok ... verjetno, ker je sAdie še ena izmed tiste stare garde
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
-kinno sem videla na slikici
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jaz poznam osebno Bulmo, ki že kr en čas ne piše več tu gor.... Sma se srečale na enem koncertu in malo pokramljale, ful fajn punca, edina ko pogrešam njene poste tu gor.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
poleti sem na random pijači spoznala floribundo res sva se nekaj časa dogovarjali, preden sva se opogumili. od takrat sva se že kr parkrat podružli in sem res vesela, da imam v mojem krogu poznanih, eno legendo več
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov