Kere Cosmopolitanke se poznate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Mene pa zanima kere Cosmopolitanke se poznate med sabo??Ali kere ste se že spoznale?Oz.kere ste se že videle v živo med sabo..ma saj upam da veste kaj mislim vprašat
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Nika, Latte, Nogica, Ložica Tiasha, Tjaška,Larika,Tamala,Wannabe,LADYBIRD... ej full jih je. Nekatere sem spoznala na cosmo mittingu. 2good4u in pupico20 poznam že tko.
Zadnjič spremenil Tigi, dne 21. Mar. 2006 20:29, skupaj popravljeno 2 krat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Hm, v živo nism srečala še nobene, drgač pa po msnju dostkrat vržem kako debata iz Sieenco . Pa tko mal bl intimna ( ) sem še iz Sofio .
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Poznam Wannabe, x_niko_x, Tjaško, Tiasho, Tamalo, Sieeno, Latte, Ložico, Hely 3, Ladybird, Lariko, Sunshine357, Škratka Štunfka, SQo, Anchi... Upam, da nisem koga pozabla. Aja, ful si pa želim spoznat Zofi, Nogico in Sweet Kitty. Pa Nastasio.
Zadnjič spremenil girlie, dne 21. Mar. 2006 14:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Let the good times roll.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Najprej sem spoznala Bejbiko :bussi: , potem Tamalo', potem pa Latte. Hely 3, Wannabe, x nika x,ladybird (sodelavka), Nogica, Sofia, pa seveda jochie, pa ložico, girlie, opium (če se ne motim), tiasho, tjaško, amyz, girl007,krfjolca, Sunshine, Anchi,....če se še koga spomnim bom dopisala,...vsi tisti ki vas nisem napisala mi prosim ne zamerit
Zadnjič spremenil LARIKA, dne 21. Mar. 2006 17:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Jaz pa poznam ježevca, štorkljo, čikn, lenivca pa še celo goro drugih živali
Aja, pa poročena sem z girlie, pa zaročena z ježevcem, pa nekoč se bom poročila z nogico, če bo vse po sreči
Aja, pa poročena sem z girlie, pa zaročena z ježevcem, pa nekoč se bom poročila z nogico, če bo vse po sreči
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov