Kdo vam je dal ime?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja sam res prosim...ker brez veze, da se kr nekaj tukaj piše...
Se oproščam nadrejenim in ostalim za OT
Se oproščam nadrejenim in ostalim za OT
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- tinca malinca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2006
- Kraj: čokoladnica
ime Tina mi je dala mama
mi je še kar všeč..
mi je še kar všeč..
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Mami mi je izbrala ime. Najprej bi mogla bit Špela. Pa je po radiu slišala neko zgodbo o muli Špeli (rada se je mulala oz. zgovrjala in jezila) in je rekla mami, da mula pa že ne bom . Če pa bi bila fant, bi mi bilo ime Luka...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
Meni je dal ime brat. Poimenoval me je pa po eni punci iz vrtca, ker je bil zaljubljen vanjo.
Oče je pa hotel da sem Dolores, mami da sem Patricija, babica je pa hotela imeti Melanie. Ampak sem kar sem, in sem na svoje ime ponosna. Oz. ne toliko na ime kot na to kak se napiše.
Oče je pa hotel da sem Dolores, mami da sem Patricija, babica je pa hotela imeti Melanie. Ampak sem kar sem, in sem na svoje ime ponosna. Oz. ne toliko na ime kot na to kak se napiše.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Meni je dala ime mami, po svoji kolegici in cimri iz Lj (Ina). Najprej mi ni bilo všeč, zdaj pa mi je še kar, se je pa v zadnjih letih precej skomercializiralo. Moja sestri pa bi kao naj izbrala midva z atijem, samo je mama dala spisek 5 imen, tako da nekaj ful izbire nisma mela
Aja če bi bla fantek bi bla pa Nik, Jan ali Tom.
Aja če bi bla fantek bi bla pa Nik, Jan ali Tom.
Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 23. Apr. 2008 20:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Houd de wereld tegen
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Ime sta mi zbrala starša, ker se jima je pač videlo (Katja). Lahko bi bila še Rebeka, kot fant pa Samo.
Nimam ravno rada ime, ker je tako preveč pogosto - najbolj bi bila navdušena nad kakšno Mišo.
Nimam ravno rada ime, ker je tako preveč pogosto - najbolj bi bila navdušena nad kakšno Mišo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov