Kdo vam je dal ime?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pebbles - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 4. 2006
Ime mi je dala mami, ker sta bla z očijem zmenjena da če bo fantek, mi bo oči dal ime, če bo pa punčka bo pa mami zbrala in tko sm zdej Daniela. Prej mi ni bil všeč, zdej mi je pa ful lepo ime in mislm da me čist predstavlja
DANIELA
Usage: English, Jewish, French, German, Scandinavian, Polish, Czech, Spanish, Portuguese, Romanian, Biblical
From the Hebrew name דָנִיֵּאל (Daniyyel) meaning "God is my judge".
p.s. če bi bla fantek bi bla Dalibor, tko da Hvala Bogu da nism
DANIELA
Usage: English, Jewish, French, German, Scandinavian, Polish, Czech, Spanish, Portuguese, Romanian, Biblical
From the Hebrew name דָנִיֵּאל (Daniyyel) meaning "God is my judge".
p.s. če bi bla fantek bi bla Dalibor, tko da Hvala Bogu da nism
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
men je dau ime ati, in sicer po pesmi, ki je bla takrat kao hit, neki glede amadeusa mozarta. vem pa da če bi bla fantek pa dab mi hotla dat mami ime bi bla mišel sreč da sm bla punčka
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Meni je dal ati ime - našel je ravno najdaljše - Aleksandra Če bi zbirala mama, bi bla Anja al pa Nina, baje... za fantka je imela rezervirano Alen, po atijevo bi pa itak bla Aleksander verjetno. Sestrica pa me je, ko je bla majhna, klicala Sana, ker drugo ni znala povedat.
- maycha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
- Kraj: Maribor
Moja sta se pa odločila, če bo punčka da ime ati, če bi bila fantek pa bi ime določila mami. In tako sem dobila ime Maja.
Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
shania napisal/-a:Kdo vam je dal ime? Po kom vam je dal ime? Ali vam je všeč vaše ime?
mami en njen znanec je imel punčko z istim imenom, pa ji je postalo zelo všeč.. ja mi je, nebi ga menjala ..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov