Kdo vam je dal ime?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
maLaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
Mislim da sta mi ga izbrala kr oba. Najprej sta izbirala med Ines in Neža. In je mami zgleda v tistem trenutko pozabla in izbrala kr eno ime . to ime mi niti ni ušeč. bi bla rajš kaj drugega
Zadnjič spremenil maLaaa, dne 25. Maj. 2009 18:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
PeggySue* napisal/-a:Odvisno koga poslušam.Mama pravi,da ona,ati,da on...
Men ga je baje dala teta oz. fotr. Je blo pa tud moji mami to ime všeč, čeprav če bi blo po njeno, bi bla neki druzga, sam ne povem kaj, ker me je sram, da bi mela tako ime!
Sem pa s tem svojim čist zadovoljna.
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
meni je ime dala mama...z besedami da me je samo ona rodila in me nosila 9 mesecev tako da je to njena pravica
ime sem dobla po novkovičevi pesmi, ker ji je bla v tistem času noro všeč
sem se sprijaznali z imenom, ni mi grdo, ni mi nevem kk vauu, je čisto tako običajno
ime sem dobla po novkovičevi pesmi, ker ji je bla v tistem času noro všeč
sem se sprijaznali z imenom, ni mi grdo, ni mi nevem kk vauu, je čisto tako običajno
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
Tamara...drgač je pa razmišlala še o Rene (kot moško ali žensko ime)
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Pri men nista preveč komplicirala, lepo sta pogledala mal po koledarju in izbrala.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Meni ga je dal ati.
Mi je všeč, mami je sicer hotla met Lauro al pa Sašo. Ampak me vsi sprašujejo, kako mi je zares ime, oz. kakšno je moje krstno ime. Kao, da je moje ime krajšava nečesa. Ja ne ni, zares mi je tko ime, krščena pa sploh nism. Je pa moje ime precej redko v državah, od koder sta moja starša in vsi pripomnejo, da je lepo
Mi je všeč, mami je sicer hotla met Lauro al pa Sašo. Ampak me vsi sprašujejo, kako mi je zares ime, oz. kakšno je moje krstno ime. Kao, da je moje ime krajšava nečesa. Ja ne ni, zares mi je tko ime, krščena pa sploh nism. Je pa moje ime precej redko v državah, od koder sta moja starša in vsi pripomnejo, da je lepo
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
sončk napisal/-a:Meni ga je dal ati.
Hyades napisal/-a:Ce se ne motim me je poimenoval oce.. Sestro dvojcico pa mama..
Hell, ne vem pa zakaj oz po komu.. hm hm?
^^kako pa vam je ime?
meni je pa ime izbral tata...sta mela dogovor da za punčko izbira tata, za fantka pa mama (no mama ni pršla na svoj račun)
sestra je pa hotla da bi bla Maja...mi je Nina bolj všeč...
če bi bla pa fantek bi bla pa Deni...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov