Kdo vam je dal ime?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
Meni pa je dala ime mama ..neko pesem je slišala
meni ful ni blo ime fšeč ker je tako malo staro in ker so si nekateri pol zmislili različne vzdevke ..ampak ok, sedaj pa sem kar zadovoljna ja
meni ful ni blo ime fšeč ker je tako malo staro in ker so si nekateri pol zmislili različne vzdevke ..ampak ok, sedaj pa sem kar zadovoljna ja
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Meni ga je izbral ati, ker mami je želela, da bi bla Daša
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Ime mi je dala mama, ati se je seveda strinjal. Zamisel pa je dobila, ker je njena prijateljica ali sodelavka (saj ne vem točno) rodila eno leto prej in je moji mami blo ime njene punčke všeč tk da ga je dala pol tut men in ja, sm zadovoljna čist
-
Lemon.Tree - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: Posavje
Jes bi najprej rabla bit Nika, potem je pa zdravnica pri porodu rekla, da izgledam prav tako kot njena nečakinja Lea, pa se je odločila mama, naj bom še jaz Lea. Ko sem bila stara kakšnih 5 let, mi je mama povedala, da bi jaz bila Nika, če nebi bilo zdravnice; sem bila zelo jezna, ker mi Lea nikakor ni bilo všeč, hotela sem biti Nika, nevem zakaj:)
Moja stara mama me pa kliče po neki italjanski igralki, katera mi je baje na las podobna oz. mi je bila, ker je tale igralka že davno pokojna, pač malda je bila v starimamini mladosti.
Drugače sem pa navajena mojega imena, lepo kratko jedernato. Navajena sem kratkih imen.
Moja stara mama me pa kliče po neki italjanski igralki, katera mi je baje na las podobna oz. mi je bila, ker je tale igralka že davno pokojna, pač malda je bila v starimamini mladosti.
Drugače sem pa navajena mojega imena, lepo kratko jedernato. Navajena sem kratkih imen.
If you have a lemon, make lemonade.
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Mami mi je hotla dat ime Ana,Anja al pa Ula.Ampak mojmu atiju se zdijo kratka imena blesava .Pol so se odločval med Anjo,Špelo in Urško,pa mnde Blažko.Ampak Anja pa Špela sta ble že sosedi in tospet ni blo všeč mojmu atiju.Tk,da so se med potjo v porodnišnico po lskor skregal ,pa se je moj stric odloču,da bom Urška.
No in moj ati mi je pol pravu Ula,tolk o kratkih imenih. Sj večinoma me domači ne kličejo po imenu ampak po vzdevkih.Vsak drgač ,se na vse odzovem.
No in moj ati mi je pol pravu Ula,tolk o kratkih imenih. Sj večinoma me domači ne kličejo po imenu ampak po vzdevkih.Vsak drgač ,se na vse odzovem.
-
princeskaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
mama
What's the craziest thing you've done lately?
- tinca malinca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2006
- Kraj: čokoladnica
mama
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Drugih je že tako ali tako preveč.
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Hm...prvotno bi naj bila Leonida (groozno )...in ker je mama poznala neko žensko z takim imenom in je niti pod razno ni marala...je bila odločno proti tej očetovi ideji...in tko sem dobila ime, ki ga imam zdaj in mi je zelo všeč ...za to sta se odločila oba starša skupaj...imenovala pa naj bi se po neki daljni sorodnici iz avstralije (ki si jo mimogrede želim zelo spoznati )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]