Kdo vam je dal ime?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
***Ally*** napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:Jst sm jo tud že "peglala", da nej pove, pa noče Pa itak si že dala svoje fotke gor, Aloha, že po tem te lahko folk spozna...
Pomoje je kaka Zoja (ne vem zakaj mi je to padlo na pamet, meni je zanimivo ime)
ni Zoja!
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men ga je dal oči, navdih je dobil iz pesmi Boba Dylana, ki ga je v svoji mladosti full rad poslušal..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
Pri meni so imeli glasovanje, večina familije se je odločila za ime, ki ga zdaj nosim in moram reči da mi je zelo všeč!
OT: Tole z Alohinim imenom bi bil lahko izziv... A lahko mal ugibam?? Vem za eno hčerko skladatelja z nenavadnim imenom - Cosima (Lisztova hčerka), pa še za eno - Tita. Drugače pa še eno ne prav pogosto ime je Romi, se ne morm čist odločt, a mi je všeč al ne...
OT: Tole z Alohinim imenom bi bil lahko izziv... A lahko mal ugibam?? Vem za eno hčerko skladatelja z nenavadnim imenom - Cosima (Lisztova hčerka), pa še za eno - Tita. Drugače pa še eno ne prav pogosto ime je Romi, se ne morm čist odločt, a mi je všeč al ne...
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
mateyaa napisal/-a:Men ga je dala sestra ko je bla stara 6 let. Se je kar jokala, ko mi niso hotli dat tako ime kot je ona želela. Ni popustila (šmrkla ena)
Pr ns je blo tud neki podobnega. Sicer sm ji pa zdej ful hvaležna, ker mi tisto ime, ki mi ga je hotla dat mami sploh ni ušeč .
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Aloha napisal/-a:Popravek, ni čudno, ampak mal nenavadno .
Zdaj pa še mene zanima.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
račka napisal/-a:men ga je dala pa mami... sicr mi do sredne šole sploh ni blo všeč zto k sm bla vedno edina s takim imenom ( Živa ) zdj mi je pa prou ql
Moja soimenjakinja
Meni so hoteli prvo dat ime Sara (je blo že odločeno) pa pol je mama dobila sred ceuga nek preblisk in me je poimenovala po zdravnici.. 735326x rajš bi bla Sara, ker moje ime mi splooh ni všeč!
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]