Kdo vam je dal ime?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Meni sta pa dala skupaj ime. In menda po enem filmu (Šofer gospodične Daisy). In mi je moje ime fuuuul všeč. Mislim, da je moje ime del mene in si ne znam sebe predstavjat z drugim imenom
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Ime sta izbrala mama in ati in sicer po (takrat že pokojnem) slovenskem alpinistu Nejcu Zaplotniku. Ko je mama šla na ultrazvok, so ji vedno rekli, kaj počne "gospodek" (jaz) in sta mislila, da bom fantek, zato sta izbrala ime Nejc. Potem pa sem ju presenetila pa sta izbrala daljšo žensko različico imena (Jerneja). Sicer pa me domači in prijatelji kličejo Nejka.
Morda bi bilo dobro, če bi tu zraven res vsak napisal, kako mu je ime (kot so nekateri že storili) ali pa konkretno po kom je dobil ime (ne samo po sosedi, hčerki od te pa te,...), ker potem ni potrebno iti gledat v drugo temo kako je komu ime.
Morda bi bilo dobro, če bi tu zraven res vsak napisal, kako mu je ime (kot so nekateri že storili) ali pa konkretno po kom je dobil ime (ne samo po sosedi, hčerki od te pa te,...), ker potem ni potrebno iti gledat v drugo temo kako je komu ime.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
prvo ime sta dobila mojadva iz enga komada-sanela. js sm ga tooook sovražla, pa ful sm mela problemov zarad nega tko da me je fotr pelu zamenat tko da dejansko sm si ga sama zbrala svoji tamali sm pa tud sama zbrala da tastaradva neb spet tko zasrala
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Ime mi je izbral oče, kar mi ni niti najmanj všeč , pa ne vem točno, po kateri ženski imam to ime, ziher pa ne po mami, čeprav imava enako ime; sej se čudno sliši, vendar je tako.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Moje ime sta izbrala mami&oči.
Mami je bil že od nekdaj ime Ines všeč in sta ga namenila svojemu prvemu otroku (če bi bla punčka), samo žal je imela pred mano 7 spontanih splavov. In ko sem končno jst prišla in bla povrhu vsega še punčka niti nista premišljevala o imenu - je bilo že kar določeno, da bom ines
Mami je bil že od nekdaj ime Ines všeč in sta ga namenila svojemu prvemu otroku (če bi bla punčka), samo žal je imela pred mano 7 spontanih splavov. In ko sem končno jst prišla in bla povrhu vsega še punčka niti nista premišljevala o imenu - je bilo že kar določeno, da bom ines
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
iii FairyAngel, moja soimenjakinja
men je dau ime moj fotko... mami je hotla enga druzga (urša), pa fotku ni blo tok ušeč... pa je predlagu mami da bi bla Jerneja, ker jih ni veliko... in zdej sm Jerneja
drugače pa tut mene prijatelji pa domači kličejo Nejka al pa Neja
me pa zelo zanima kaj pomeni moje ime (če sploh ima kakšen pomen )
men je dau ime moj fotko... mami je hotla enga druzga (urša), pa fotku ni blo tok ušeč... pa je predlagu mami da bi bla Jerneja, ker jih ni veliko... in zdej sm Jerneja
drugače pa tut mene prijatelji pa domači kličejo Nejka al pa Neja
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
*ClaUdYka* napisal/-a:OT:
Claudia22
hihi .. mene moj ata tudi klice Claudia Cardinale ..
(ne zameri samo meni je Klavdija malce čudno .. z tem V-jem .. sama sem Claudia ker sem se rodila na Dunaju -brez zamere-)
Eh, kaj bom te zamerila. Meni je moje ime, z v-jem, čisto všeč, saj gre za slovensko različico imena. Mi je pa všeč tudi angleška/nemška verzija itd.
Lp,
K.
P. S. No, če bi bla pa fantek, bi bla pa Elvis, ker je bila mama udarjena na Elvisa Presleya.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
*slatka* napisal/-a:
Pomen imen: knjiga Leksikon imen avtorja Janeza Kebra ali pa http://www.behindthename.com/. Pa še več je teh strani na netu.
Lp,
K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kaj lahka še svoje ime napišete zraven, da bi vedeli katero ime so potem zbrali???
Meni je ime Helena dala mi ga je pa mami na pobudo moje prababice ker je hotela da mi je tako ime. Moja mami je hotela, da bi bila erika ampak Erika je nemško ime in prababici to ni bilo všeč in ker obstaja ena pesem Erika je začela še korakt in mamici se je zdelo to grozno tako, da sem helena kar sem kar zadovoljna.
Bila bi pa jst najraje Anamarija ali pa Antonija.
Meni je ime Helena dala mi ga je pa mami na pobudo moje prababice ker je hotela da mi je tako ime. Moja mami je hotela, da bi bila erika ampak Erika je nemško ime in prababici to ni bilo všeč in ker obstaja ena pesem Erika je začela še korakt in mamici se je zdelo to grozno tako, da sem helena kar sem kar zadovoljna.
Bila bi pa jst najraje Anamarija ali pa Antonija.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]