Kdo vam je dal ime?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
Ime sta mi dala mami in ati, soglasno Tamara.
Drugače, če bi bla fant bi mi bilo pa ime Marcel/Marsel
Mi je kul tole ime za fanta. Morm rečt da bi bla zadovoljen fant.
Drugače mi je bilo v OŠ ful všeč ime Nina, Anja, Žan in rekla sem in še vedno tako pravim ,da če bom imela nekoč fantka, mu bo ime Žan.
Drugače, če bi bla fant bi mi bilo pa ime Marcel/Marsel
Mi je kul tole ime za fanta. Morm rečt da bi bla zadovoljen fant.
Drugače mi je bilo v OŠ ful všeč ime Nina, Anja, Žan in rekla sem in še vedno tako pravim ,da če bom imela nekoč fantka, mu bo ime Žan.
Always look on the bright side of your life.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Meni je dala ime mami. Je gledala na to, da v našem kraju ni nobene druge s tem imenom. Če bi si sama izbirala ime, bi izbrala raje kaj drugega.
Ko sva se o imenih pogovarjala s fantom, je pa rekel, da bi otroku ime izbrala jaz - kao ker ga ženska 9 mesecev nosi, ima ona pravico izbrati ime (ne vem, od kod mu to). Ampak bi vseeno upoštevala tudi njegovo mnenje.
Ko sva se o imenih pogovarjala s fantom, je pa rekel, da bi otroku ime izbrala jaz - kao ker ga ženska 9 mesecev nosi, ima ona pravico izbrati ime (ne vem, od kod mu to). Ampak bi vseeno upoštevala tudi njegovo mnenje.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Meni ga je oči izbral Ker je bila od enega kolega mala sestra/nečakinja/sestrična (ne vem točno kaj) Maša in je bila baje ful sladka in so jo imeli vsi ful radi
Še dobro, ker mama mi je hotla dat ime Kaja (brez zamere vsem Kajam ) oz. če bi bila fantek Primož.. Pa še ene par eksotičnih je imela za fanta, npr Kostja
No ko pa se je brat rodil, pa smo bili soglasni, da če bo fant bo Žiga, če pa punca pa Sara ali Alja.
Še dobro, ker mama mi je hotla dat ime Kaja (brez zamere vsem Kajam ) oz. če bi bila fantek Primož.. Pa še ene par eksotičnih je imela za fanta, npr Kostja
No ko pa se je brat rodil, pa smo bili soglasni, da če bo fant bo Žiga, če pa punca pa Sara ali Alja.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Groza, kaj znajo otroc bit kruti...oz. kaj poberejo doma Jst tud vem za mojo bivšo sošolko iz srednje, da si je šla v OŠ priimek spremenit, ker so jo tud vsi zajbaval, ker je mela pač priimek na -ić in je po cele dneve jokala doma.
Sam si prov ne predstavljam, da ti je pač že tolk in tolk let tko ime in da si pol spremeniš ime...jst se pomojem sploh ne bi mogla navadt in bi se še skoz smatrala za tist, kokr mi je blo v originalu ime
Sam si prov ne predstavljam, da ti je pač že tolk in tolk let tko ime in da si pol spremeniš ime...jst se pomojem sploh ne bi mogla navadt in bi se še skoz smatrala za tist, kokr mi je blo v originalu ime
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Meni je mama hotela dati ime Darja, ampak se moj ati s tem absolutno ni strinjal in je vztrajal pri Andreja, tako da sem zdaj Andreja.
Ce pa bi bila fant, pa bi bila Marko, s tem da imam starejsega brata po imenu Darko. Marko in Darko, lol. Katastrofa, ka si fse ne zmijslijo.
Ce pa bi bila fant, pa bi bila Marko, s tem da imam starejsega brata po imenu Darko. Marko in Darko, lol. Katastrofa, ka si fse ne zmijslijo.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
ma otroci znajo bit kruti. pri meni sploh ni biu problem pri zamenjavi. to sm nardila med počitnicami. pol naslednji let so nas premenjal v razredih, tko da so bili novi sošolci in za njih sem bila tina. uno ime sem toliko sovražila da sem se ga brez težav odpovedala. po parih mescih sploh nism več reagirala na sanela. sploh se ne spomnim več kako je bilo s tem imenom.
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
Meni je pa mami hotla dat ime Laura. no v bistvu Lavra (bolj slovensko), pa so vsi govorili, da je to ful čudno ime, potem pa je šla gledat po koledarju in prvo ime, ki ji je blo kok tok všeč mi ga je dala. Nadja. Mam pa mlajšo sestrco Lavro
-
mgerdevi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
meni ga je tudi zbrala mama....če bi blo po tatovem bi bla Patricija, ki pa tudi ni slabo ime.... drgač pa sem s svojim imenom prow zadovoljna, sicer ko sm bla bol mala mi ni blo glih ušeč ....če bi bla pa fantek pa bi bla Blaž....
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tud men.mirella napisal/-a:Ime mi je dal tata.
Ce bi bla fant, bi bila Gorazd (ne vem po cigavi zelji). Nona je hotela, da sem Alenka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov