Kdo vam je dal ime?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Moja dva sta se zmenla da če bo punčka bo izbral ime tata, če pa fantek bo izbrala mama.In sem več kot srečna da je tko k če bi mi dala mama ime bi bla Janina (omg, kje je sploh dobila to ime ) , če bi bla pa fantek pa Sebastjan.Tko sem pa Maja in sem kr zadovoljna z izjemo ko mi kdo začne pet: "Živela je čebelica...." :fight:
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Ideja za moje ime je mamina, rekla mi je, da je enkrat slišala kak so eno punčko tak poklicali in se ji je v trenutku tak dopadlo, da si je rekla da če bo mela hčerko, ji bo tak ime. Kolk mi je pravla, sta bla v igri še 2 imena - Patricija in Estera (to drugo mi je grozno ), če bi bla fantek, bi bla pa Urban, kar mi je tud grozno.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Mama, no nekaj je imela vmes tudi babica, ker je rekla da je ljubkovalna različica imena zelo ljubka. Odločali so se še pa med Saro in Pio. Pa se mi zdi da bi mi Pia bolj pasalo.
Za fanta pa niso imeli izbrano. Verjetno bi bla v takem nekaj časa brez imena.
Za fanta pa niso imeli izbrano. Verjetno bi bla v takem nekaj časa brez imena.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
ah mama mi je dala po teti ime. in ko je teta nekje na obisku se obračam sem in tja ko budala. anyway stvar je v tem, da se v mojem mestu bolj ja kot ne edina tako imenujem. bedno totalno. in se pač refleksno obrnem v tisto smer od kod prhaja. sej ne vem.. kak je s tistimi ženskami, k vam je ime anja, tina ipd.
Mogoče ne vem bi mela normalno ime.. sm evo za nč na svetu ne bi hotla bit anja, maja. to sta mi pa tak grdo imeni, pa sorry uni v postu zgoraj.. in vsem ok. anjam,majam. bu
sara mi je tako kr lepo ime.. mal prepozn sicer..
Drgač pa unim.. k se sekirate zarad imena.. pomislte.. lahko bi blo hujš. lahko bi vam dal ime jožica, francka, marička..
Mogoče ne vem bi mela normalno ime.. sm evo za nč na svetu ne bi hotla bit anja, maja. to sta mi pa tak grdo imeni, pa sorry uni v postu zgoraj.. in vsem ok. anjam,majam. bu
sara mi je tako kr lepo ime.. mal prepozn sicer..
Drgač pa unim.. k se sekirate zarad imena.. pomislte.. lahko bi blo hujš. lahko bi vam dal ime jožica, francka, marička..
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^ Kako ti je bilo pa prej ime, da si ga spremenila?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov