Kdo vam je dal ime?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 260 prispevkov
• Stran 16 od 18
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
-
_malena_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
Mama mi je dala ime. Bila je pri ginekologu, ki ji je povedal da bo punčka, in je potem ko je prišla domov, se zmenila z mojim očetom, da če bo punčka, da ona ime, če bo pa fantek, ga pa lahko da on. On se je strinjal, in potem mu je povedala da pridem jaz.
Ji je pa moje ime bilo zelo všeč, ker je blo takrat ko sem se rodila bolj redko - Sara.
Ji je pa moje ime bilo zelo všeč, ker je blo takrat ko sem se rodila bolj redko - Sara.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
To je moral bi pa "zanimiv" in luštn proces, če si je 3letna punčka zmišljevala imena.lipgloss napisal/-a:3 leta starejša sestra
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
purple_rain napisal/-a:To je moral bi pa "zanimiv" in luštn proces, če si je 3letna punčka zmišljevala imena.lipgloss napisal/-a:3 leta starejša sestra
hehe...js sm tut tri leta mlajši sestrci dala ime...in je še zdj jezna na mene zaradi tega...sam meni se pa prav lepo zdi - Natali
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Men ga je dal oči. Že starejši brat bi moral dobiti to ime, pa ni bil tapravga spola... Js pa pol sploh nism mela šans, da bi bla fantek, ker za fantka sploh nista imela imena.
Bratu ga je dala mami, men oči, tamali spet mami, za najmlajšo smo mel pa kr nekakšno tekmovanje. Izbor, ožji izbor, predizbor, glasovanje.
Vsi pa imamo ne ravno kratka slovenska imena, ki pa so na nek način mednarodna in jih poznajo tudi drugod po svetu.
Bratu ga je dala mami, men oči, tamali spet mami, za najmlajšo smo mel pa kr nekakšno tekmovanje. Izbor, ožji izbor, predizbor, glasovanje.
Vsi pa imamo ne ravno kratka slovenska imena, ki pa so na nek način mednarodna in jih poznajo tudi drugod po svetu.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz mam čist običajno, dost pogosto ime.. Ampak mi je všeč in me niti ne moti da je (dokaj) pogosto.
Tujce pa pač opozorim da J berejo kot Y in da pač to ni đ
Zbrala sta mi ga starša; skos sta imela v mislih eno drugo ime, ampak sta se nakoncu premisla ker sem se rodila na en poseben datum
Tujce pa pač opozorim da J berejo kot Y in da pač to ni đ
Zbrala sta mi ga starša; skos sta imela v mislih eno drugo ime, ampak sta se nakoncu premisla ker sem se rodila na en poseben datum
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
purple_rain napisal/-a:To je moral bi pa "zanimiv" in luštn proces, če si je 3letna punčka zmišljevala imena.lipgloss napisal/-a:3 leta starejša sestra
Js sem ga tudi naši smrkli zbrala. Mene je pa ati predlagal.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Maruša Habot - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
Pri meni se starša nista mogla odločit med Marušo in Medejo. Kasneje v bolnici pa jima je sestra povedala, da ima Panles kuhinjo z imenom Medeja in tako sta se odločila, da mi bo ime Maruša
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ah, sej jz tud, sam sem mela 12 let, ne 3. In men tud.renatka_ napisal/-a:purple_rain napisal/-a:To je moral bi pa "zanimiv" in luštn proces, če si je 3letna punčka zmišljevala imena.lipgloss napisal/-a:3 leta starejša sestra
Js sem ga tudi naši smrkli zbrala. Mene je pa ati predlagal.
(mislm, da sem to že pisala tle nekje?
Prvi neprebran prispevek • 260 prispevkov
• Stran 16 od 18
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov