Kdo vam je dal ime?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Kdo vam je dal ime? Po kom vam je dal ime? Ali vam je všeč vaše ime?
Meni je dala ime mami, seveda se je posvetovala z očetom. Ime sem dobila po eni majhni punčki iz ene vasi kjer je mami stanovala. In ja sem zadovoljna s svojim imenom
P.S. Sem uporabila iskalnik in te teme nisem zasledila, če pa je slučajno pa se opravičujem.
Meni je dala ime mami, seveda se je posvetovala z očetom. Ime sem dobila po eni majhni punčki iz ene vasi kjer je mami stanovala. In ja sem zadovoljna s svojim imenom
P.S. Sem uporabila iskalnik in te teme nisem zasledila, če pa je slučajno pa se opravičujem.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Men je dal očka ime. K sm bla mlajša, mi ni blo všeč, sm si vedno želela, da bi bla kej druzga, ampak zdej sm pa zelo zadovoljna.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
meni je pa dal ime bratec .. po eni punčki v katero je bil tisti čas zaljubljen (to je bilo ko je bil on v vrtecu) .. zdaj pa si mislite kakšo ime mam
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
men sta ga pa zbrala sestra pa fotr..sta šla pa kr po koledarju kateri so jima všeč pa sta jih izpisala pol sta pa izbirala. pol k sta se odločila sta pa šele mami povedala kaj sta zbrala, in ona ni smela ugovarjat. razlaga imena:
From the Greek form of the Hebrew name שִׁמְעוֹן (Shim'on) which meant "hearkening" or "listening". The New Testament presents Simon, also known as Peter (a name given to him by Jesus), as the most important of the apostles. This is also the name of several other characters in the Bible, including the man who carried the cross for Jesus.
From the Greek form of the Hebrew name שִׁמְעוֹן (Shim'on) which meant "hearkening" or "listening". The New Testament presents Simon, also known as Peter (a name given to him by Jesus), as the most important of the apostles. This is also the name of several other characters in the Bible, including the man who carried the cross for Jesus.
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 04. Avg. 2006 9:23, skupaj popravljeno 1 krat.
- vedezevalci.com
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2006
Mami in oči sta se sprehajala po mestu, ko sta zaslišala neko mamico, katera je po imenu poklicala svojo hčerko. Ime jima je bilo tako všeč, da sta ga dala meni v posvojitev.
Ime mi je všeč.
Imam pa še enega, to je krstno. O tem pa v drugi rubriki.
Ime mi je všeč.
Imam pa še enega, to je krstno. O tem pa v drugi rubriki.
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Ojla.
Meni je ime dal ati (hvala ati ), ker mama je imela neko "noro" idejo, da bi me poimenovala Jolanda. Hallo?! Mislim, da moja reakcija vse pove, da mi ime Jolanda pač ni všeč, ker mi zveni tako starodavno, konzervativno, prehistorično itd., obenem pa, a komu zgledam kot da bi lahko bila Jolanda? I don't think so.
Aja, ime Klavdija pa mi je ati baje dal po italijanski filmski igralki Claudii Cardinale.
Lp,
K.
Meni je ime dal ati (hvala ati ), ker mama je imela neko "noro" idejo, da bi me poimenovala Jolanda. Hallo?! Mislim, da moja reakcija vse pove, da mi ime Jolanda pač ni všeč, ker mi zveni tako starodavno, konzervativno, prehistorično itd., obenem pa, a komu zgledam kot da bi lahko bila Jolanda? I don't think so.
Aja, ime Klavdija pa mi je ati baje dal po italijanski filmski igralki Claudii Cardinale.
Lp,
K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
shania napisal/-a:Kdo vam je dal ime? Po kom vam je dal ime? Ali vam je všeč vaše ime?
mami po kom? hja nisem ziher : po eni smucarki I guess ja, navadla sem se na svoje ime - mi je se kr vsec no
TAMARA
Usage: Russian
Other Scripts: Тамара (Russian)
Pronounced: ta-MA-ra [key]
Russian form of TAMAR. The name can also mean "spice" in Sanskrit.
TAMAR
Usage: Jewish, Biblical
Other Scripts: תָמָר (Hebrew)
Pronounced: TAH-mar (English), TAY-mar (English) [key]
Means "palm tree" in Hebrew. Tamar was the daughter-in-law of Judah in the Old Testament. Also in the Old Testament, this was the name of a daughter of David.
Zadnjič spremenil sAdie, dne 04. Avg. 2006 11:44, skupaj popravljeno 1 krat.
I love SISLEY& RW
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
OT:
Claudia22
hihi .. mene moj ata tudi klice Claudia Cardinale ..
(ne zameri samo meni je Klavdija malce čudno .. z tem V-jem .. sama sem Claudia ker sem se rodila na Dunaju -brez zamere-)
Claudia22
hihi .. mene moj ata tudi klice Claudia Cardinale ..
(ne zameri samo meni je Klavdija malce čudno .. z tem V-jem .. sama sem Claudia ker sem se rodila na Dunaju -brez zamere-)
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Baje našadva nista imela nobene ideje in je potlej sestra v bolnici predlagala naj bom Maja (pa še maj je bil) in jima je bilo všeč. Meni je pa tudi čist ql ime (ima pomen in zgodovino, obenem pa je sodobno), čeprav je včasih prav hecno, ko se najdemo po 3 z istim imenom.
Če bi pa mojo babi poslušali bi bila Lidija.
Če bi pa mojo babi poslušali bi bila Lidija.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
Ime mi je dal fotr....zakaj in kako še sam ne ve. Če mi je všeč je pa tko...ker me noben v bistvu ne kliče po imenu se ga še nisem naveličala
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima