kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Doutzen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Doutzen » 27. Mar. 2011 17:44

Neka mamica, ki je na FB objavila sliko od poroda, toliko da se ji ne vidi vsega med nogami! :heul: Že tako ima profil nastavljen na javno, potem pa še gre javno objavit tako sliko, čeprav sama ne bi niti najboljšim prijateljem kazala tako osebne slike. Fak no, odkar je priletel k nam ta FB, nekateri več ne vedo, kaj je zasebnost, ker jim očitno ni dovolj, da nekdo samo ve, da imajo otroka.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 27. Mar. 2011 18:40

^^omg! Se strinjam sem tud sama zasledila že podobne slike, nasploh sem proti dajanju slik svojih otrok na fb in podobne spletne strani (tamalih še posebej)... pa me kr stisne ko vidim, da dajo gole otročke gor :eek: se mi zdi da je vedno več tega... žalostno :/
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Mar. 2011 22:26

En sodelavec na šihtu, ki vztrajno teži za telefonsko.Saj ne, da je kar fejst manjši od mene, suhcen itd...bi si ga lahko nesla domov :D
The world is as you are.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 28. Mar. 2011 12:29

Joj men se teli mejhni tipi kr smilijo. Pa ponavadi ful rinejo ravno v meter osemdeset zenske. :lol:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 28. Mar. 2011 13:36

ma meni grejo tej majhni tipi na jetra, ker se mi zmeraj nalepijo.

od kje ideja, da če sem sama majhna, se bom valda nalepla na enega metermalopivo. al kaj je to?

sej ok, pač jebiga, si majhen, najbrž ti bo lažje upecat malo dečvo, bogseusmili. ampak da mam pol 5 malih tipov na noč, ki se ko škratki smukajo okoli, to je pa tudi kr neki.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 28. Mar. 2011 14:09

^^jah punce, bo treba spremeniti mišljenje. Poglejte Sneguljčico, hotela je princa, spustila standarde - hop, 7 palčkov.

Ko berem take komentarje, se spomnim da sem še zmeraj dolžan dati za mašo, ker me je bog naredil 179 cm visokega, zato ker sta oba starša manjša od mene. :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 28. Mar. 2011 14:47

:D

ah kje. meni so všeč relativno visoki/ visoki dečki in taki so bili vsi do zdaj. kar ne pomeni, da ni šanse, da se nekoč zacopam v enega 160cm visokega, ampak to da se mi tipiji nalimajo, ker so mali in sem jaz pač mala, to mi je pa mimo.
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 28. Mar. 2011 14:54

Jaz hvalabogu nimam problemov s tem, pa sem tudi sama micena. :D Mam pa "probleme" s tem, da se ena znanka ne more držat dogovora, da bi šefici nekaj vrnila, na koncu pa jaz naj*bem! :roll: :roll:
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 29. Mar. 2011 2:38

Na zivce mi grejo tisti, ki brisejo folk s Facebooka, da vidijo, koliko ljudi jih bo pogresalo. Me je zbrisal sodelavec, s katerim sva se vedno fajn razumela. Sem mu poslala sporocilo in vprasala zakaj izbris in mi je odgovoril: "Hotel sem videt kolk jih bo sploh opazilo. Ti si prva." Revcek! :D Mi je blo pol zal, da sem ga sploh vprasala. Sem hotla odpisat: Mogoce so tudi drugi opazili, pa jim je blo tok vseeno, da se jim ni dalo niti vprasat. :)
Uporabniški avatar
Chloe~°°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Chloe~°° » 29. Mar. 2011 12:18

Mamice, ki naredijo FB profil svojim triletnim otrokom in v njihovem imenu pol tud pišejo... Mislm :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 29. Mar. 2011 12:54

Nekaj najbolj ogabnega je konstatno lizanje riti nosecnicam s strani random pičk, ki so pogosto komaj znanke. 25 izjav kok je lepa, bozanska, nenadkriljivo cudovita, a zenska je definitivno nelepa (pa ne zato ker je noseca, ampak ker tut drugac ni lepa). Ocitno je na delu mentaliteta rojstnih dnevov, mislijo da ce one ne lizejo riti vsaki nosecnici ki jo vidijo, potem tudi one ne bodo delezne brezpogojnega povelicevanja.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 29. Mar. 2011 12:59

- kure na praksi in njihovo hihitanje :evil:
- vraščene dlake...če se že tko rade vraščajo, bi se pa lahko zmenile, pa vse na not rasle, mi vsaj depilirat ne bi blo treba
- herpes, že drugič ta mesec
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 29. Mar. 2011 13:06

- novice, taksne i ndrugacne, smao se slabe stvari razglabljajo. kaj ko bi kdo povedal se kaj lusntega, kar se dogaja?? ne pa da nas bombardirajo samo z negativnostjo ...

- da me boli levo koleno. tko neznosno, da ponoci ne morem spat na levem boku, kar sicer najpogosteje ... grrrrr
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 31. Mar. 2011 16:10

En tip, znan kot največji razgrajač v oš. Sem ga srečala pred mescom dni po dolgem dolgem času in je hotu plačat pijačo sem rekla da drugič, zdaj mi pa nonstop piše in gnjavi na fejsu kje se skrivam, če grem na drink, zakaj nisem prišla tja itd. omg!! Daj mi mir! :roll: Pa še punco ma menda. Kaj mu ni jasno nevem, ko mu milijonkrat povem da ne...aaaaa! Kr ne odneha :evil:
Yada, yada, yada...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 31. Mar. 2011 16:11

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:43, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov