kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 26. Feb. 2011 0:14

^^se strinjam! Pa še danes, ko imamo že toliko naročniških paketov po ugodnih cenah, pa zastonj klice in mesiče... in se to še kar dogaja.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 26. Feb. 2011 8:51

..Evelyn.. napisal/-a:- pica dostava k reče, da jih eno uro ne bo, pol pa pridejo čez dve uri FAGZ!

Morn vprašat, a si dobla vsaj gratis pico? Jaz sem jo še vedno če so konkretno zamujali in pol niti nisem več tako jezna :D

#moja kolegica, ki je pri 25tih tako čustveno nezrela, da to res ni... Vsakega, ki se ne strinja z njo označi za debila, vsako početje ki ni tako, kot bi ga izvjala ona je idiotsko, cel svet je zanjo glup ona pa je biser inteligence. Posledično ful rada ljudem razlaga ''captain obvious'' stvari, ki nam grejo že vsem na živce. In vse to sem ji že večkrat omenla, ampak nekot nima haska. Pa še hinavka ki ne stoji za svojimi besedami je: Na primer: ''Folk ki si gre delat kakrokšnekoli lukne v telo je glup, zaka bi si delo lukno v zdravo tkivo pa še bakterije se ti pol not naselijo ker majo vsi vsrane roke pa še grdo je.'' Pol pa js odmaknem lase pa tak: ''lej js mam naluknane ušese pa semi ni nič vnel pa tud boli ne pa mi je kul''. pa ona: ''ja, sam teb se ful pašejo tti uhani veš, to je drgač''. WTF.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Feb. 2011 12:24

Ne, nobene gratis pice, sj vedno zatežijo, da bo tok pa tok časa trajal in več al manj majo prav. Pol se pa zgodi, da pridejo al še kasnej, včeri so pa pršl 40minut prej, ko me ni blo doma. :D (če ti človk reče ena ura najmanj pač pomislš "ej tačs pa lahk skočm v trgovino :D)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 26. Feb. 2011 17:19

^ ja, al pa rečejo nekje čez 1.5h, pa si pol hitr en prigrizek nardim, ker bi me pobral če ne bi jedla do takrat, pol pa za dobre pol urce pozvonijo :evil:
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 26. Feb. 2011 17:26

^^^ali pa da te ne najdejo, jaz moram vsacga vodit do moje bajte, enkrat bom naredil tablo veliko 3 metre, ki bo kazala na mojo bajto :mad:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 26. Feb. 2011 17:28

^morš večkrat naročit, pa vedno pri istih, mogoč bojo dojel :P
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 26. Feb. 2011 17:31

- ma ne dojamejo. Pri nas doma moramo še zdej razlagati kako se pride. :roll: Pa po možnosti te pol še sredi fure kličejo, da so pozabili kam zdej zavit.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 26. Feb. 2011 17:36

Ena huda fora, enkrat sem naročil 4 pice pr piceriji z enakim imenom kot v našemu kraju,iz kraja z istim imenom kot živim, in čez 25 min jih grem pujn, in tko pridem pred picerijo- in zaprt, in pride ven lastnik in me tko čuden gleda.
Čez eno uro me pa uni kličejo, in rečejo- se zgodi ene 2x na mesec.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 03. Mar. 2011 17:55

Reklame za vpis na Dobo! Đizs krajst, že lep čas nazaj sem se na njihovi strani prijavila za obvestila za jezikovni tečaj ali nekaj takega, ker sem se želela vpisat, zdaj pa me že lep čas posiljujejo z reklamami za informativne dneve, zdaj z vpisom "ne pozabite se vpisati do 8. marca, bla bla bla", in to ne en mejl, pač pa trije! :roll: Saj štekam, da morajo čim več zaslužit s šolninami, ampak to je pa tumač no. Kogar zanima vpis tja, bo dovolj, da ga opomni en mejl, pa še to mora bit en zelo izgubljen bodoči študent, da ne ve za vpisne roke. Grem zdaj šnofat, kje tega hudiča izklopit...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 06. Mar. 2011 16:24

- jeb** Autotune, ki ga uporabljajo vsi jebeni pop in RnB pevci, začel se je z T-Painom, Bieberjevo punčaro, zdaj pa vsi to uporabljajo.
Noben pa še ni pogruntal, da zaradi tega zvenijo kot dva mačka ki se poleti gonta pod oknom.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 06. Mar. 2011 18:05

^What he said.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 07. Mar. 2011 7:46

Varun Sharma, un gnoj iz tiste oddaje Luksuzna potovanja z Varunom Sharmo na Travel channelu, kakšen posranec... :mad: :mad:
Uporabniški avatar
desigual
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2009
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a desigual » 15. Mar. 2011 16:03

Meni gre pa ful na živce, če kdo zamuja! :evil:
Potem postanem še jaz ful neki živčna pa slabe volje.. res ne prenašam ljudi, ki zamujajo! :roll:
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 16. Mar. 2011 16:11

nesposobni in leni administratorji. v vsaki firmi so taki in zato so vse firme v k****
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 17. Mar. 2011 10:45

Ljudje s katerimi se pogovarjaš 15 minut, in rečejo - "Ti si ziher Strelec"

WTF :!: :?:

Potem pa izvejo moj rojstni datum, in rečejo "aha, imaš luno v Ovnu, zato si dominanten pa agresiven pa ambiciozen"

WTF :!: :?:

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov