kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 17. Nov. 2010 12:01

- folk, ki dnevno menjava prikazno sliko na FB
^^ get a life without FB mogoče?
(FB sam po sebi se mi sploh ne zdi patetičen, ga pa takega dela določen folk, ki misli, da se vse vrti okoli njega, ko popljuva kaj folka, v bistvu bi se pa sam našel v kontekstu)
- fant od sestre, ki se vtikuje vame in v mojega bivšega in mi je celo martinovanje pokvaril :roll: mršš!
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Jan. 2011 18:49

unadva logopeda (ki R ne znata rečt), ki na poptv kuhata.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Jan. 2011 18:52

Jugo

sneg,pade,pa spet 10 stopinj pa ga pobere
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 03. Jan. 2011 18:15

Jochie napisal/-a:unadva logopeda (ki R ne znata rečt), ki na poptv kuhata.

:lol: :respekt:

Danes bomo kuhali ake pa ibe... :D

Da ne bo OT:
Ljudje ki prekomerno visijo na TV/FB/PC in podobnih kraticah
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 07. Jan. 2011 10:03

-kolegica, ki odkar ma tipa si sploh ne zna več čas vzet zame
-ene par uporabnic, ko se skos nekaj vtikujejo, brskajo in raziskujejo, dajte punce začnite živet življenje brez tega, saj gre za ljudi, ki jih ne poznate... Preseneča me kje najdejo čas in voljo za to, pejte raje delat kaj bolj pametnega
-kolegica, ki je škrta in kadar gremo na kavo nima nikol denarnice s sabo, ker jo boga revca pozabi doma, bruh :roll:
-opravljanje (zmeraj eno in isto), ki ga morem poslušat ko grem obiskat določene ljudi, ker jih pač morem
-fb obsedenci, ki izlivajo svojo čustveno nestabilnost in bolečino prek statusov in podobnih zadev
-folk ki se na fb slika na pol nag in potem čaka komentarje drugih, dejte iskat punco/fanta kak drugače in drugje
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 15. Jan. 2011 6:34

čuftika napisal/-a:-fb obsedenci, ki izlivajo svojo čustveno nestabilnost in bolečino prek statusov in podobnih zadev
-folk ki se na fb slika na pol nag in potem čaka komentarje drugih, dejte iskat punco/fanta kak drugače in drugje

- kadilci
- da že tolk časa ni zapadu sneg
- nepotrebni stroški zaradi mojih neumnosti
- prenosnik, k se tolk segreva
Uporabniški avatar
BlackDahlia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackDahlia » 02. Feb. 2011 13:58

- nekadilci, ki bentijo čez kadilce :D (če koga res tako zelo motijo, se lahko še vedno umakne vstran od družbe)
- da me na fb drega folk, ki ga prvič vidim, po možnosti 0 skupnih prijateljev (like where the f*ck did you find me?!)
- še bolj na živce mi grejo taki, ki me dodajajo samo zato, da bi videli moje slike, v bistvu me ne poznajo, in četudi imamo 50 skupnih prijateljev (pa četudi se z njimi pozna tudi osebno in ne samo virtualno), jih ne mislim sprejet <- še bolj patetično je, ko vidim, da imajo že čez jurja imaginarnih prijateljev
- da pod zgornjo kategorijo spadajo tudi taki, s katerimi smo se sicer kdaj kje srečali in spregovorili par besed (z nekaterimi še to ne), potem pa me dodajo... noup, it`s not gonna work :D
(da je razen tega fejsbuk čist kul pogruntavščina in mi vsaj zagotavlja (garantirano) dnevno dozo smeha, če ne drugega :D)
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 02. Feb. 2011 14:12

Sarissima napisal/-a:
Jochie napisal/-a:unadva logopeda (ki R ne znata rečt), ki na poptv kuhata.

:lol: :respekt:

Danes bomo kuhali ake pa ibe... :D

Meni se zdita pa Novakova super par .
Še kolumne njune rad berem, zelo razgledana sta, hkrati pa zelo preprosta. Kot njuno kuhanje :)
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 02. Feb. 2011 17:24

Podpis pod tole ^^

Trenutno mi gre močno na živce filozofija prava :mad:
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a arianna87 » 02. Feb. 2011 19:08

Na živce ni gre:

- moja cimra (ki je drugač ok, razn te stvari): k nonstop si neki kuha, nonstop neki je in nonstop ma neko hrano v ustih, pa nč se ne giba - bognedaj da bi ona v naš drugi štuk šla po stopnicah, obvezno čakat dvigalo....pol se pa ves čas pritožuje da se je zredila, da je debela in da nima nč kondicije. Pa še sprašuje mene, kako to, da sem js suha?? Jah, halooo ženska, jem dvakrat manj kot ti in hodim na telovadbo!! joj, ko bi se vsaj že nehala pritoževat.....
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 02. Feb. 2011 19:11

- folk k ne zna folku povedat kaj the fuck jim gre na živce in potem maš vsepovsod kvazi čudovita cmok cmok prijateljstva, ki so polna hinavščine, ki pride na plano ven ob najmanjšem prepiru.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 02. Feb. 2011 19:58

...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 12:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 09. Feb. 2011 0:17

Fukjeni ljudje...še bolj pa to, da se tega sploh ne zavedajo in dalje delijo svoje neumne ideje, neumen humor, neumne geste itd...
The world is as you are.
×Sweety×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ×Sweety× » 09. Feb. 2011 18:54

- gospa iz študentskega referata. Grem k njej ker nam profesor ni vpisu ocen in tisti, ko smo bli na 1. roku negativni se nismo mogl prjavt na 2. rok, ker nismo mel zaključenih prijav v e-študentu. Ona to sicer zrihta in me odjav od 1. izpita (k je biu 2.2) in me zravn še nadere: "Ja punca, na ta izpit pejt ampak ne misl da lahko kr na vse izpite hodš tko k ti paše!"... Ne, roki so razpisani zato da se vnaprej lahko prjavm na tistga ki mi ne paše, krava neumna.
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a arianna87 » 09. Feb. 2011 19:22

Ok, dodajam:

- na živce mi grejo fanti, ki me klikajo na chatu (ali celo sms), se kr neki kao zafrkavajo z mano, in pogovor skušajo usmerit na neko virtualno flirtanje, čeprav majo punce. WTF se maš ti z mano pogovarjat o zmenkih, razmerjih in seksu?!?!
Še bolj me pa jezi to, da pa, ko se srečamo kje, me taisti fant niti ne pozdravi oz. se pomoje dela da me ne vidi. Plus tega je pa še oh-in-sploh užaljen, ko mu rečem da se pa o takih stvareh z njim nimam kaj pogovarjat :mad:

Ps. sem se pa vsaj naučila ustvarjat skupine na Fb, katerim članom sem konstantno nedosegljiva na chatu....(počasi pa se bo nabralo par osebkov not)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov