kdo/kaj vam gre na živce #3
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Mi gre zato na živce, ker se ne znam odklopiti in preslišati določenih pripomb, “dobronamernih” nasvetov…tako kot to naredi on.
Občasno mi sicer to uspe (in sem prav ponosna nase
), in v zameno dobim(o) užaljen izraz na njenem obrazu in umik v osamo za več ur.
Resno? Lepo prosim…
Občasno mi sicer to uspe (in sem prav ponosna nase

-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Ananhas napisal/-a:Ko me kdo stisne v kot. Če je ta "kdo" nadrejeni, še toliko bolj. Kaj naj?
I feel you.
Na živce mi gre, ko nekdo nekaj pričakuje, kao na prostovoljni osnovi, ampak veš, da če rečeš ne, ti bo to šteto v minus in imelo enkrat posledice.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
- da faking duda ni vec uporabna, pri 2 ali 3 mesecih je zalegla, da je bil malo tiho ali lazje zaspal. Zdaj pa ali jo pljune ven po 1s, ali si jo sam z roko vzame ven po eni sekundi in po moznosti obrne in zacne glodati plasticni del in naprej na ves glas vriska in cvili.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
v-e-s-n-a napisal/-a:Da se moram pozdravit in ležim v postelji z vročino, namesto, da bi uživala v lepem, (skoraj sončnem) vremenu z mojima puncama. Bljak bolezni… pojdite že stran!!!!
Tudi jaz imam 38,0 in glavobol, ne vem kje bi staknila, saj sem samo doma. Edina sem bolna v hisi, otrok nima se nic.
Sem pa 3 dni preden sem zbolela mogla vstajat na vsaki 2 uri ponoci, kar prej nikol nism, mogoce mi je malo oslabilo sistem.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
mayaeb napisal/-a:Bolezni. To nič normalno letos.
V pon in tor je šel v vrtec in evo vročina.
Yas. Jaz letos ne vem če sem bila 1 sam dan 100% zdrava. Vsi se boljše držijo ko jaz, še moje 80+ none.
Ogromno nekih viroz povsod, pa ne vem ali imam tak občutek ker imajo sedaj praktično vsi nasi prijatelji vrtčevske otroke ali je dejansko zadnji 2 leti več teh bolezni.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov