kdo/kaj vam gre na živce #3
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Nisem mislila steklene, ampak plasticne posode, o imajo na stirih stranicah z azapret, da pokne in gumico za tesnenje,da niso une navadne samo s pokrovom -za shranjevanje razlicnih odprtih embalaz. Kar se tice moke in ovsenih kosmicev je pa res bolje dati v kozarec steklen in zapreti vidim. Saj zdaj bom pometala proc se te 3 odprte moke in ovsene-v vsem 4em so neke mini crne zivalice,ki lezejo po papirju...
Mama mi govori, da vsaj navadno belo moko lahko obdrzim, nekam zaprem in presejem, ko bom rabila,ma se bojim da se mi se kam drugam razsiri po kuhinji,ce bi obdrzala.
Se pa baje stejejo manj skodljivi/umazani od moljev in vsega kar je z molji povezano,ma vseeno.
Sej ne da odprem neko stran,kjer pise da tudi molji in crvi povzrocajo bolezni -dermatitis,alergije, konjuktivitis?, neke vrste astmo ..
Ja od kumaric kozarce sem na zadnje vse vrgla v odpad za steklo se v prejsnjem stanovanju, bom vedla za naslednjic..
Mama mi govori, da vsaj navadno belo moko lahko obdrzim, nekam zaprem in presejem, ko bom rabila,ma se bojim da se mi se kam drugam razsiri po kuhinji,ce bi obdrzala.
Se pa baje stejejo manj skodljivi/umazani od moljev in vsega kar je z molji povezano,ma vseeno.
Sej ne da odprem neko stran,kjer pise da tudi molji in crvi povzrocajo bolezni -dermatitis,alergije, konjuktivitis?, neke vrste astmo ..
Ja od kumaric kozarce sem na zadnje vse vrgla v odpad za steklo se v prejsnjem stanovanju, bom vedla za naslednjic..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
hayley - Cosmopsiho
-ce to ni najhujsa navada na svetu poleg alkohola drog in podobnega, da nekdo zbira šaro in kopici stvari kjer ni treba, sej nikjer ni treba. Ali pa da misli da bo z nevemkaksnimi nakupi kolicinskimi prisparal. Placala bi, samo da mi odnesejo stvari,ki nocem da se kopiccijo v stanovanju, ne v avtih, ne nikjer, pa se pakirana hrana v obliki oh, ki ocitno privablja zuzke in molje in potem se teh kurcev resevat vsak dan... (ze tako sem prepocasna za ciscenje in postoritev vsega kar imam na to do listi in potem ni se nekdo non stop nosi dodatno delo).
-
_patchouli_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Avokado, ki mi je lagal, da je ze zrel
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
_patchouli_ napisal/-a:Avokado, ki mi je lagal, da je ze zrel
ej na glas sem se zasmejala
tako dobi folk težave z zaupanjem!
Patchuli, a je hud kulturni šok zdaj ko ješ "slovensko" (beri nezrelo uvoženo) sadje?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
_patchouli_ - Cosmofrik
Hot take: tropsko sadje je (z redkimi izjemami) precenjeno
Trenutno uzivam v cenejsem evropskem sadju, edino ananas bi bilo super, ce bi kdo na cesti prodajal ze razrezanega
Trenutno uzivam v cenejsem evropskem sadju, edino ananas bi bilo super, ce bi kdo na cesti prodajal ze razrezanega
-
_patchouli_ - Cosmofrik
Indijci.
Indijci: posljite nam original dokumente x, y in z
Mi: posljemo
Indijci: opraviti moramo verifikacijo podpisane osebe. Pri video verifikaciji naj ima pri sebi original dokumente x, y in z.
Mi:
Indijci:
Azijska birokracija je next level. Naslednjic napisem se kaj o tej video verifikaciji in nedelujocih vladnih spletnih straneh, ker se 5-7 minut mojega casa vlece ze 3 dni.
Indijci: posljite nam original dokumente x, y in z
Mi: posljemo
Indijci: opraviti moramo verifikacijo podpisane osebe. Pri video verifikaciji naj ima pri sebi original dokumente x, y in z.
Mi:
Indijci:
Azijska birokracija je next level. Naslednjic napisem se kaj o tej video verifikaciji in nedelujocih vladnih spletnih straneh, ker se 5-7 minut mojega casa vlece ze 3 dni.
-
hayley - Cosmopsiho
Kritiziranje mene za karkoli naredim,pazim da se ne prevec zredim in da sm fizicno aktivna,sem neki cudna ali obsedena,kuham zdaj zadnji cas vsak dan ali skorwj vsak dan kuham,da prevec sledim receptlm,to so mi zdaj starsi ali on ali obojni rekli,niti ne sledim vec. Kaksno leto nazaj sem pac pripravljala bolj ene in iste puste jedi, ki wo bili nek priblizek keto/paleo meso/jajca/tuna +solata/zelenjava in nic izven tega. Meni je dejansko moje, ko se bolj dezim kaksnega recepta bolj okusno kot vec stvari, ki jih mama naredi ali on kdaj, ko izpustijo kaksne zacimbe/cebulo,ali je meso ali losos preprosto prevec prepeceno, pri mami je bilo pa tudi premalo kdaj v mojem 1. Trimesecju...
-potem ce grem na rojstni 2 dni pred rokom,kaj si mislim, da ne bi smela it,to bolj od starsev slisim,na zacetku nosecnosti,ko sem bila tako slaba da sem cele dni prelezala in nepremirljivo v slabsem pocutju kot zdaj,da morem pa sluzbe iskat in na razgovore hodit tudi ce sem na pol mrtva zdaj ko se pa dobro pocutim, pa nic ne bi smela...
-potem ce grem na rojstni 2 dni pred rokom,kaj si mislim, da ne bi smela it,to bolj od starsev slisim,na zacetku nosecnosti,ko sem bila tako slaba da sem cele dni prelezala in nepremirljivo v slabsem pocutju kot zdaj,da morem pa sluzbe iskat in na razgovore hodit tudi ce sem na pol mrtva zdaj ko se pa dobro pocutim, pa nic ne bi smela...
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
_patchouli_ napisal/-a:Hot take: tropsko sadje je (z redkimi izjemami) precenjeno
Ej tvoji odgovori me vedno presenetijo
Ampak ja, dobro jabolko je lajf.
Da ne govorimo o svežem jagodičevju
Sveže marelice z drevesa....
Morda mas pa prav da mamo dobro sadje v Evropi
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Hb za ro temo,ker vidim da ni haska da se z nj8m kregam.
Na zivce mi gre, ker namenoma doma ne pijem kave,da lahko vzamem tisto na benciskih na avtocesti,ker so mi najboljse(imam ene 2 ure voznje), mu ponudim da vzamem eno se zanj in ne to ne, pol pa meni spije vsaj pol mojega kapucina, ki sem ga planirala vzet celega zase.
Na zivce mi gre, ker namenoma doma ne pijem kave,da lahko vzamem tisto na benciskih na avtocesti,ker so mi najboljse(imam ene 2 ure voznje), mu ponudim da vzamem eno se zanj in ne to ne, pol pa meni spije vsaj pol mojega kapucina, ki sem ga planirala vzet celega zase.
-
_patchouli_ - Cosmofrik
Se vedno indijska birokracija, ker sedaj so tako dolgo frckali, da so poslani dokumenti ze stari in rabimo novejse
Pa smo spet na zacetku. Kafka bi bil ponosen.
Pa smo spet na zacetku. Kafka bi bil ponosen.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov