kdo/kaj vam gre na živce #3
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- linamalina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2017
Aprilsko vreme, ki je res... Aprilsko 

-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Šolske počitnice in mojega šoloobveznega "otroka".
Bi šla rada oktobra na Mauricius? How about no.
Bi šla rada oktobra na Mauricius? How about no.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- banananjammm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 3. 2017
Pešci in kolesarji, ki kar uletijo na cesto kot da so sami na cesti... 

-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Stranka. O moj bog. Ze nekaj casa sodelujem z eno firmo in gre po navadi cisto ok, ampak ker delam za njih, mi valjda vsake toliko ''uturijo'' se njihovega strica, ki ima se eno firmo.
Da ne pisem na dolgo in siroko: Stric mi naroci stvar A, me prosi naj se potrudim ker gre za pomembno stvar. Dam vse od sebe, da je stvar A narejena tocno tako, kot mora biti. 12 ur se ne premaknem z racunalnika.
Necak pohvali, super zadovoljen.
Stric mi odgovori z emailom: ''Namesto stvari A, bi raje stvar B''
Stvari A cudezno ne rabi vec. Vse zaman. Sej placa ze, ampak 12 ur vrzenih proc.. v enem kratkem emailu.

Da ne pisem na dolgo in siroko: Stric mi naroci stvar A, me prosi naj se potrudim ker gre za pomembno stvar. Dam vse od sebe, da je stvar A narejena tocno tako, kot mora biti. 12 ur se ne premaknem z racunalnika.
Necak pohvali, super zadovoljen.
Stric mi odgovori z emailom: ''Namesto stvari A, bi raje stvar B''
Stvari A cudezno ne rabi vec. Vse zaman. Sej placa ze, ampak 12 ur vrzenih proc.. v enem kratkem emailu.

-
Sarissima napisal/-a:Nova sodelavka. Tu je dobesedno 1 teden in vsako stvar: "ja to znam" "štekam kako se naredi, ne rabiš razlagat". Ja lej, meni je šefica rekla naj ti razložim in pokažem, če že znaš vse na tem svetu njej povej in se loti dela. Po drugi strani je pa vsake pol ure pri meni "kaj to delaš, dej mi pokaž" - Sori ma kaj te briga kaj to je delam, gtfo.
Blevh.
Na klinac mi gredo ljudje ki "vse vejo, vse znajo" ko se o stvari debatira in je treba bit pameten. Ko pa pride do dejanskega dela pa "dej pokaž". Fy
Ta ista biatch - danes je zafukala eno manjšo stvar, jaz sem glupa in pač zaupam ljudem, ampak sem šla 5 min po tem ko smo info dali naprej delat double check (čeprav je dobesedno v 1 tabeli bilo neki mini za preverit) in ja, vidim da je zafukala. Ok no, se zgodi vsakemu, sploh meni. Ker bom v naslednjih par tednih js vodila tale projekt z naše strani pač itak da js napišem vsej zbrani družbi mail da je prišlo do napake itd. Ženska potem pride do mene in mi reče, aja a to ti nisi potem se enkrat preverjala, js sem samo tako malo pogledala. Ja watafak ne. V čem je poanta da si ti zaposlena in zasedaš mesto nekomu, če rabim it preverjat če si iz tabele DA/NE prav prepisala. Gaaaah
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- banananjammm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 3. 2017
Ljubljanski promet... Ljubljansko vreme... pa še kej bi se najdl 

-
OMG, monstere so nazaj v modi? Majke mi da smo direktna kopija osemdesetih 

-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Uporaba besed low-key in legit v vsakem stavku.
Prav tako mi zacenjajo najedat pridevniki 'krasna' in 'fina', s katerimi slovenski hipsteraj tako rad mece okoli sebe
v bistvu mi gre na splosno na zivce, da so celo ze besede postale modna muha za 1-2 leti. In potem pridejo nove.
Dejstvo, da zacenja sezona muh, ko smo ze pri tem.
Prav tako mi zacenjajo najedat pridevniki 'krasna' in 'fina', s katerimi slovenski hipsteraj tako rad mece okoli sebe

Dejstvo, da zacenja sezona muh, ko smo ze pri tem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov