kdo/kaj vam gre na živce #3
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
emanuela napisal/-a:Prikazna fotka, samski stan med podatki, sodelovanje v različnih fb skupinah in je to to. Brez da sem jih dodala med prijateljw.
Exactly. S tem da jaz sploh nimam nobenih podatkov v zvezi s svojim samskim statusom. Vbistvu nimam gor niti več slik, razen profilne.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Že par dni ena sošolka bivša iz faxa, ki me skos sprašuje take osnovne stvari glede enega izpita, na katerega sem že zdavnaj pozabla. Pa mi piše, da naj pls pogledam na skupen dropbox, kakšne zapiske mam gor, ker kao ona ne najde nobenih pametnih in je njen dropbox ''čuden''
. Mislim halo, če je skupen dropbox, pa misli, da mam jz kake druge datoteke gor kot ona? 

The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Comic sans in fisheye efekt.
MIslim, kdorkoli je dobil ti dve genialni ideji bi ga posutega s koruzo spustila med lačne kure.
Frend, ki se načeloma ukvarja s fotografijo, kazal "promocijski video" ki so ga naredile njegove praktikantke za nek manjši lokalni dogodek. Slideshow fotk, z neko slovensko muziko zadaj in sheesy napisi s comic sans. Polovica fotk narejena iz najmanj flattering kotov, fish eye objektiv. Znanka, ki je event organizirala, in je prav lušna punca je na vseh slikah ko morbidly obese gremlin.
Umirala sem.
MIslim, kdorkoli je dobil ti dve genialni ideji bi ga posutega s koruzo spustila med lačne kure.
Frend, ki se načeloma ukvarja s fotografijo, kazal "promocijski video" ki so ga naredile njegove praktikantke za nek manjši lokalni dogodek. Slideshow fotk, z neko slovensko muziko zadaj in sheesy napisi s comic sans. Polovica fotk narejena iz najmanj flattering kotov, fish eye objektiv. Znanka, ki je event organizirala, in je prav lušna punca je na vseh slikah ko morbidly obese gremlin.
Umirala sem.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Sarissima napisal/-a:MIslim, kdorkoli je dobil ti dve genialni ideji bi ga posutega s koruzo spustila med lačne kure.
haha, spet tvoje pisano besedisce

ceprav tista z razmakom polic v trgovini se vedno zmaga
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
* Ljudje k hodjo gor na šmarno, in so vmes skos na telefonu. why??
* Ljudje k grejo gor, in imajo oblečene jeans hlače. mislim, sej loh, da jim je ok, ampak tist filling kok se ti jeans hlače ribajo ob prešvicanem telesu. beh.
* poletje in nošenje oblekc, in ribanje stegen. yay. yaaay.
* Ljudje k grejo gor, in imajo oblečene jeans hlače. mislim, sej loh, da jim je ok, ampak tist filling kok se ti jeans hlače ribajo ob prešvicanem telesu. beh.
* poletje in nošenje oblekc, in ribanje stegen. yay. yaaay.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-* Kitajci ki so cel dan v hostlu, in potem greš ves sproščen v kuhinjo, kjer imata dva livestream kjer jih folk gleda ko jejo.
WATAFAK ČLOVEK
WATAFAK ČLOVEK
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov