kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 21. Maj. 2017 6:57

Slika

Najbolj pameten folk, ki o zdravilih ne ve nič.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 22. Maj. 2017 6:46

* fantovščine/dekliščine. Ko vidim skupino odraslih ljudi oblečenih v enake majce, z glupim napisom... pa tisto debilno pijano obnašanje sredi dneva sredi centra Lj. Come on...
*
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Milli
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 5. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a Milli » 25. Maj. 2017 13:10

haha se strinjam glede dekliščin :)

trenutno mi gre najbolj na živce tole majsko vreme, ki je postalo bolj aprilsko zadnja leta :/
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 25. Maj. 2017 15:31

Prasica sodelavka. Prasica, prasica, prasica, prasica.
Stepla bi jo faking lenuhinjo in prelagalko odgovornosti.
Kasica prasica.
In potem ji še šefica in mentorica odnašajo rit. Are you fucking kidding me.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 03. Jul. 2017 13:33

- ljudje na fb, ki si ime spreminjajo v neka indijanska imena oz. neko poduhovljeno nevemkaj... kdo si zdaj? Mahakali Amaiblablanevemkaj... resno?
- družine, ki osladno komunicirajo preko fb (saj si lahko v živo poveste, btw)
- fb
- socialna omrežja, leglo hinavščine in izguba časa
- folk na plaži, ki se naštima 10 cm stran od tebe
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 05. Jul. 2017 10:13

* ne ravno, da mi gre na živce, ampak tko rahlo vznemirja. vsak dan, ko pogledam na uro, vedno naletim na 11:11
WHAT DOES IT MEAN? :o
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 06. Jul. 2017 16:09

- Folk, ki konstantno njuri nad vročino. Ffs, max 1 mesec na leto je res vroče, 30+ stopinj, suck it up!
- Folk, ki kljub temu, da je zunaj 35 stopinj, klimo v prostorih, avtih nastavlja na 23 stopinj in max pihanje. Ka si ti nor.
- Folk, ki kljub temu da ve, da je zunaj vroče, okoli hodi v črnem skinny jeansu in supergah. Who are we kidding?

Ponavadi so vse tri alineje združeni v eni sami personi. GG WP EZ GAME EZ LIFE.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 06. Jul. 2017 16:11

- Pa še to, da si prvič v lajfu res rigorozno delam redno piling s to mehko piling gobico za faco, in se mi majkemi še nikoli v lajfu ni tako luščila faca. Watafak :O
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 10. Jul. 2017 7:04

- Folk, ki konstantno njuri nad vročino. Ffs, max 1 mesec na leto je res vroče, 30+ stopinj, suck it up!
- Folk, ki kljub temu, da je zunaj 35 stopinj, klimo v prostorih, avtih nastavlja na 23 stopinj in max pihanje. Ka si ti nor.

eni res slabo prenašamo vročino. sicer ne pizdim skos okol tega, ampak mi je res mučno živet v takem, ker sem ogabno neproduktivna, in ni mi lih najbolši filing ever, da ob najmanjšem naporu totalno zašvicam.
zarad klime pa loh vsaj živim :D
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 10. Jul. 2017 7:07

Evo. ura je osem zjutri, sedim in pijem kavo pa komi živim :D
SUCH FUN!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 10. Jul. 2017 10:17

Exit napisal/-a:

eni res slabo prenašamo vročino. sicer ne pizdim skos okol tega, ampak mi je res mučno živet v takem, ker sem ogabno neproduktivna, in ni mi lih najbolši filing ever, da ob najmanjšem naporu totalno zašvicam.
zarad klime pa loh vsaj živim :D

Podpis pod tole! :wink: Tudi jaz zelo slabo prenašam vročino.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 10. Jul. 2017 12:36

Pretiran patriotizem mi je sel ze od nekdaj na zivce.. Cesar pa resnicno ne razumem, so ljudje, ki svojo domovino zapustijo (ker jim ta ni omogocila dostojnega zivljenja) in se se vedno na glas tolcejo po prsih, ces od kje so.

zakaj? :rolleyes:

Pa sploh ni vazno, od kje izvirajo, vse mi je enako smesno. Slovenceljni v Nemciji s svojimi kicastimi profilnimi slikami slovenskih zastav, Hrvati po Irskem z majicami 'MADE IN CROATIA' / 'CROATIAN AND PROUD', muslimani, ki se itak oklepajo samo svojega in svojih (ne, seveda ne mecem vseh v isti kos, ampak jih je vec kot dovolj za vzorec), itd... lahko bi nastevala do zvecer.

Kako smo lahko tako zaprti za sprejemanje novega okolja, ce se odlocimo, da bomo nekam sli zivet? Cemu to ponosno oklepanje necesa, kar nam v zivljenju ni dalo prav veliko? Vse lepo in prav, vsak kraj ima svoje lepote, kulturo, dediscino (...), ki jo gre ceniti in spostovati. Ampak ne prides pa k nekomu 'domov', ta te sprejme, ti pa naokoli paradiras v majici 'PROUD HRVAT', kot najvecji debil. Koga boli đoko od kje si se pobral. Gost si, obnasaj se. :evil:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 10. Jul. 2017 16:33

Vprašanja, kot so:
-kam greste na morje? 100x.
-a kar brez kapice? (v senci pri 30+ otrok pač ne rabi kape)
-"A si fantek ali punčka? Punčka je, glej, če ima lase." Ker lasje so po novem pokazatelj spola.

In ja. Tudi jaz ne prenašam vročine. Na soncu postanem slej kot prej sitna, posledično se čez dan skrivam v hiši in se grem vampirja.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 10. Jul. 2017 16:50

Weaklings :D
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 15. Jul. 2017 12:12

Sia. Ne prenesem njenega glasu.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]