kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 15. Nov. 2016 23:04

Epizode v katerih gledamo sanje glavnega lika.

WHAT IS THE FUCING POINT?

Nikoli ne prinese nič novega, vse je neuporabno, folk je čudno oblečen, en se dere, konj laufa preko sobe, like wtf?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 16. Nov. 2016 10:42

Ko se psihično pripraviš, da pridejo delavci, te zbudijo, in povejo, da pridejo razbijat v petek.
in valda sn takrat spet sama v flatu - kar pomeni, da jaz pucam :D
hahaah.
majkemi čistilka
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 22. Nov. 2016 16:56

"avto! pazi avto gre!!...avtoooo....avtoo gre...pazi avtoo!...avtoooo...ej! avto!" vsako minuto...3 ure :mad:
Kakšno dretje ej...jaz res ne vem, če nisi sposoben imet otrok zunaj, jih vsaj odpelji stran od bližine ceste. Do zdaj so pa menda ja dojeli kako izgleda avto...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 22. Nov. 2016 17:10

Stare mame na hitrih blagajnah.

Mama, jebote bog, ne moreš priti z vozičkom, vmes ti 5x zašteka blagajna, potem pa prodajalki dati denar da ona plača.

--------------

Trbovlje.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 29. Nov. 2016 22:56

Ta self centered internet trend, vsaka slika / napis / meme mora imeti caption

- omg this is SO ME
- MY LIFE in a nutshell
- rest of the world: __, ME: ___
- THIS IS LITERALLY US

:rolleyes:
bunch of special snowflakes..
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 29. Nov. 2016 23:09

Vulgaren folk...ja, prav vedet moram, da niste šli na planino, ker je tvoja mama "srala kot krava" :tot:
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 30. Nov. 2016 11:37

^
haha mam eno tako sodelavko. vedno rada poudari, da more it srat, da jo vložek žuli.
wat. zakaj to razlagaš? fuj :D

sama seb, ker jamram, da bi blo kul nekoga spoznat, pol me nekdo povabi na dejt, pa ratam tečna, ker se mi ne da it. joj :s
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Nov. 2016 14:30

Nasveti in opazke od ljudi, ki jih ne maram. V stilu "joj, kaj še te vse čaka, hudo ti bo", "kar liči se ja, po porodu boš kot zombi ves čas" itd. Do svojih sem veliko bolj tolerantna, ljudje ki mi gredo na živce pa so mi potem še bolj tečni.
The world is as you are.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 02. Dec. 2016 19:48

Znajt se za isto mizo z vegani...kako so pa to zateženi ljudje, al mam pa samo jaz smolo, da na take naletim. jezus, pustite ljudem jest kar jim paše...
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 06. Dec. 2016 6:18

Ti videi na FB od celega leta. Verjamem, da je lustno pogledat SVOJ video, ampak NO ONE FUCKING CARES! In potem se tegajo folk v ta video... NO. ONE. CARES.
GinaGina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a GinaGina » 07. Dec. 2016 16:22

Mraaaazzzzz :? pogrešam poletje, še malo hehe ;)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 07. Dec. 2016 16:53

Ta polemika okoli "posilstva" v filmu Last tango in Paris... to, da nekateri mislijo, da jo je dejansko v filmu posilil. Jaoo ljudje...

Valda, da obsojam :!: , da ni bila seznanjena z določenimi zadevami, ni pa treba mešat poleg posilstev in površno brat izjave oz. priredit izjave kot nekomu paše da je ja čim večji bum...
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 28. Dec. 2016 15:48

Slika

Vsi tile nacickani filtri.. 470% smoother skin + zozanje obraza + zasenceni cheekbonesi + na 4x povecane modre oci :rolleyes: in pol smo vsi kot ene klonirane bronaste vesoljske lutke. O teh metuljckih pa sploh ne bi, pomoje bom zbrisala vsakega, ki to se kdaj nalima na fb :D razumem razna useska, maske, itd.. je pogojno simpaticno :) Sam bejbe, ki si v coklah na njivi dajejo ta 'golden godess' filter so mi pa.. no ja.. :wink:

Kje so casi, ko si rabil nekaj make upa in par dejanskih photoshop trikov za kul profilko :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 16. Jan. 2017 0:09

-* to da sta dva moja frenda ustanovitelja dveh zelo priljubljenih FB skupin (50k), in ko sharata ali lajkata, mi skoz daje obvestila, in potem moram unfollowat skupino, in potem pozabim brat bedarije ljudi.

-* spiritualni ljudje, v moji širši družbi imam nekaj na novo razsvetljenih ljudi (beri: žensk), in dokler po FB delijo butaste ciitate ali neke yogi videe, sem ok, ker je butasto in mi je zabavno. Ko pa prideš do točke, da meni pišeš kako vidiš mojo energijo, in katere barve, potem je pa čas, da porineš glavo v pečico in daš na 250.

-* Gorazd Slak

-* ženske ki limajo slike spraskanih hrbtov svojih tipov. You had sex, congratulations, #markmyteritory, aham, kul, kul.

-* folk ki uporablja hashtage takole: #I #am #a# #retard# #who #doesnt #understand #how #this #works
#authenticlife

-* to da se za otroke zdaj dela rojstne dneve, kot da smo v ameriških serijah, v zadnjem mesecu sem bil povabljen na Elsin večer, dan z kačami. Po*ebaj me v glavo prosim, živimo v Sloveniji, ko sem bil jaz otrok, je bilo 5 otrok na r.d., od tega dveh nisem maral, ampak so bli družinski frendi, dobil smo flašo kokakole pa mogoče pico, za ostale stvari smo morali pa uporabiti domišljijo.

-* https://www.facebook.com/events/2308090 ... discussion Besede so odveč. Gosti Nebeška svetloba, tako da veš da je na nivoju.

_* Live, love, laugh.

-* Wanderlust
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 16. Jan. 2017 8:42

Oh LZ. SAMO KIMAM IN KIMAM! WOOOOOOOOORD.
posebi ob dveh zadnjih alinejah. še bol mi grejo na keks basic bit*, ki majo te napise v sobi postavljene pol pa se tko slikajo, da se vidi kak po turško sedijo, pijejo kavo pa v ozadju ta napis. po možnosti filter crema čez. OBOLEVAM.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov