kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
disketa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a disketa » 19. Jun. 2014 16:48

Kolega, ki so mu sorodniki plačali izobraževanje in zagotovili službo v stroki, pa nonstop nekaj jamra da kako veliko dela. Jaz lahko samo sanjam o sorodnikih, ki bi me lahko vsaj priporočili, kaj šele dali izobrazbo in službo ...
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 20. Jun. 2014 9:14

- da prihaja tako pozno domov

- da enim se vedno ni jasno...da se to tako NE dela!! :roll:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 20. Jun. 2014 23:38

Ko se na popolnoma prazni troli nekdo vsede zraven mene in me stisne v kot :? why? just... why?
Uporabniški avatar
littlebird_18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 6. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a littlebird_18 » 21. Jun. 2014 0:33

saarijarvi napisal/-a:Ko se na popolnoma prazni troli nekdo vsede zraven mene in me stisne v kot :? why? just... why?

hahah se huj je ko se poleti furas v cist nafilanem busu pa mas pred nosom kksnga presvicanga modela, ka misls da se bos zdej zdej onesvestu xD
-na zivce mi grejo naguzvane trole!! :mad: se posebi ce zravn mene sedijo kk smotan folk ka dela brezvezno sceno na busu :mad:
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 21. Jun. 2014 12:17

-da se ne znam pogovarjat s člani bandov, brez da bi se počutila kot groupie :|
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 25. Jun. 2014 12:20

Amazonka napisal/-a:- mule, ki kradejo po trgovinah ala hm, Zara, PB itd in to tako neočitno, vse pogumne, sej jih nikol ne dobijo hahahahhahah sam čakajo,da se dost robe nabere :P

- mule, ki potem to še oglašujejo (prodam like 20 novih, nenošenih majic, listki gor) in upajo, da bo folk nasedel temu, da so totalno nesposobne za cote kupvat, da kupijo 20 napačnih majic :nein:

Lol, šele zdaj sem tole videla, upam, da mene kdo ne prišteva zraven :D :D Sama tudi veliko nenošenih stvari z listki prodajam občasno (pa nisem ne mula, kaj šele, da bi kaj ukradla, delam v pravosodju), pač se naberejo stvari, ki jih ne ponosiš ali pa si premisliš kasneje / postanejo preveč otročje za tvojo starost. Listkov pa ravno s tem namenom nikoli več ne jemljem dol, dokler ne začnem nosit, ker si dostikrat premislim pol čez čas... že tako postavim vsaj za polovico nižjo ceno od redne, da hitro spravim v promet, brez listka bi šlo verjetno teže :) Za mule pa ne vem; sej imajo v teh trgovinah ponavadi varnostnike in varovala, nisem vedela, da pri nas tatvine tako laufajo :?

- tale orkanski veter mi gre na živce zadnje čase :<
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 25. Jun. 2014 12:31

Kje je orkanski veter?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 25. Jun. 2014 13:07

^^ V Ljubljani občasno, skupaj z dežjem oz. nevihto :) (morala bi dat v narekovaje, no, pač močan veter v zadnjem tednu sem mislila :D )
Uporabniški avatar
Jen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Jen » 04. Jul. 2014 18:52

- da so na FB sami nadljudje; objavljajo citate o tem, kakšnih ljudi ne želijo v svojem življenju, in ironično - opisujejo same sebe

- da mi gre na spolni organ, ko se nekdo ne more odlimati od svojega fanta (še po 8 mesecih) in ne more ena kava miniti brez, da bi on visel z nama; ali pa se dobiva sami in za vsak avto, ki se pelje mimo, misli, da se pelje mimo njen dragi, nato ga kliče in glej ga zlomka, slučajno je res bil nekje v najinem koncu (a ne v dotičnem avtu), iiin že smo trije na kavi!

- da me še bolj iritira, da on ve več o mojih osebnih stvareh, ki sem jih njegovi dragi zaupala že leta nazaj (pa vse do pred kratkim) kot jaz sama in to naj bi jaz lepo sprejela; Are you fucking kidding me??

- da ni druge, kot da režem take ljudi iz svojega življenja, ker nimam energije za to sranje

- da me poleg tega ali pa kar rečmo pred vsem tem še najbolj živcira to, da ni službe! In potem mi svetujejo kako naj se lotim iskanja zaposlitve neke brezvezne znanke, ki ne znajo enega pametnega stavka povedat, da ne bi izpadle neumne, ne znajo enega tujega jezika vsaj osnovno, ne poznajo niti osnov komuniciranja in delovne etike, a one imajo službo, jaz pa še vedno ne! Pa kje živim?

- da se spet oziram za tujino, mene bo tu pobralo. Ne želim zveneti kot ena tistih vzvišenih Slovencev, ki zapustijo rodno državo in so potem celi pametni, ma vseeno lahko s tem, kar znam in kar sem se pripravljena hitro priučit, več naredit v tujini, kot tukaj. Spet ne mislim kjerkoli v tujini, ker cela tujina ni paradiž, zna pa biti marsikje drugje vsaj toliko mleka in medu, da se da preživeti in še kaj sveta videt, kot tukaj, kjer še dela v običnem baru ne morem dobiti! (ker pač nisem študentka z napotnico, ki bi delala, ko si šefe zamisli, ali ker pač ne živim v nobenem mestu in posledično delodajalec gleda na to, komu bo izplačal manj potnih stroškov)

No, nekje sem se mogla izkašljati. :)
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 07. Jul. 2014 12:15

Pomanjševalnice, ki jih zadnje čase tako radi uporabljajo v gostinstvu: kavarnica, pizza s šunkico, juhica... O madona, a mislijo, da so njihovi gosti stari 3 leta?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 07. Jul. 2014 12:48

^ hahah, ma kaj... :lach: to bi rada vidla

To, da sm popolnoma nemotivirana zadnje dni.. meh
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 16. Jul. 2014 22:34

Na živce mi gre, da nimam nobene prave babje družbe. Ravnokar sem 2 uri gejmala in skajpala s kolegom od mojega (in to na njegovo pobudo!). In to z enim, ki se žensk načeloma izogiba ko hudič križa. A se spreminjam v tipa?Rada bi mela en dan šopinga, pijačk, lakiranja nohtov, friziranja, ogovarjanja..... :(

Moj brat. Argh, kako si drze uporablja moj account, čeprav sem mu ga samo enkrat malo posodila??

Dans mi gre vse na živce. Razen mojih lepih malih čudovitih perfektih mačk :hearts:
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Ursulina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Ursulina » 17. Jul. 2014 12:42

Negativni ljudje :evil:
Uporabniški avatar
littlebird_18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 6. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a littlebird_18 » 19. Jul. 2014 22:20

na zivce mi gre ker je ekran edini vir svetlobe v sobi in se vsi insekti lepjo nanga :mad: ...pa se vroce je pa nemorem zapret :tot:
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 20. Jul. 2014 17:35

mati

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]