kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 02. Dec. 2013 18:06

^^Haha kak narežala sm se pa zdej zadnjemu stavku :D

# meni gre na živce negativno motiviranje. mislim, a je tak težk nekoga pohvalit, če naredi neki res fajn namest rečit mu ''aha zdej pa še tole, pa tole, a tegala pa še nisi nardil/a?''

# pa na živce mi grejo ljudje, ki se imajo nekje v sebi za nekaj več, ampak tega ne želijo pokazat, češ kao da so skromni, pol jim pa kr naenkrat zleti iz ust ''no sej če ti pa ti lahka, lahk pa res vsak'' al pa ''po pa že ne more bit tak težk, če je teb uspel''

Pplz.... U annoy me smtmz. :rolleyes:
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 03. Dec. 2013 23:12

Folk, ki odpisuje nekaj časa v sekundi za prejetim smsom, potem pa zgine in ga ne dobiš. Mater vam, telefon je za uporabljat in če se že menim za nekaj pomembnega, ga ne daješ stran od sebe. res sm pissed off! :mad:

jeb**o soja mleko. Kdo pije to vodo čudnega okusa? Si nabašem pet žlic kakava noter, pa je še vedno totalka neokusno. bljak

najbrž še kej, pa sem zadnjič bral, da je bit jezen slabo zate, tko da bom od zdej naprej hepi, hepi, hepi! :D http://www.slovenskenovice.si/crni-scen ... ala-sebe-0
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 06. Dec. 2013 19:24

Ena afna, s katero sem bila primorana sodelovati. Ona, ki govori čisto ljubljanščino meni reče, če lahko govorim bolj slovensko, ker ne razume te naše "štajrščine". In to meni, ki se res trudim zabrisati naglas, da sem razumljiva in ne uporabljam naših izrazov, kot bi jih drugače v svojem kraju. Me je pa imelo, da bi ji vrgla ven "če je gluha ko motka, če me ne čuje ke ji pravim". For realz :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 06. Dec. 2013 22:58

CaliLove* napisal/-a:Zgleda, da vsako leto malo preveri, ce si potencialno se vedno zainteresirana (glede na to, da si sla to na forum pisat, ne mores ravno trdit, da si cisto ravnodusna). Povabilo sprejmes, ego zraste. ;)

Ja saj maš prav. No, dati sem mogla ven, ker mi taki ljudje nasplošno grejo na živce, prebolela pa sem ga res že nekaj let nazaj, ker je bila to zveza ob koncu sš, tako da se komaj spomnim kako se je pogovarjati z njim. :D
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 16. Dec. 2013 20:17

Tele posrane ankete, ki jih je že povsod polno, še na mail jih sem jih začel dobivat bemti :mad:
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 16. Dec. 2013 21:40

Prejšnji četrtek, ura sedem zjutraj, na konc rožne pr tivoliju, kolesarka v temnem plašču z dolgimi temnimi lasi. Tud če si na biciklu, morš pogledat okol sebe! Ne pa da mi baba trapasta (žal ji ne morem rečt drugač) zavije levo, brez da bi se al ozrla, al ustavla, al z roko pokazala kam bo šla. Seveda je najlažje men pred avto zavit. Hvala vsem silam, da mam dobre bremze in da smo mel vsi šoferji na obeh pasovih hitre reflekse. Joj če bi jo srečala, bi ji prmazala eno okol ušes, pol pa nardila predavanje o obnašanju v prometu.

Ja, na živce mi gredo ljudje, ki se ne znajo obnašat na cesti. Če si šibkejši člen moraš še tolko bolj pazit nase!

Isto mi gredo na živce ljudje, ki ne pogledajo, ampak samo tečejo čez cesto.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Dec. 2013 22:31

^^meni se je enkrat podobno zgodilo. sem na desnem pasu, čakam na semaforju da zavijem desno, na moji DESNI strani pa dve stari babi na kolesih. in ko se prižge zelena, speljem, onidve pa pred mano na levo.. neverjetn kako tok kolesarjev sploh ne briga, niti za lastno varnost kaj šele pravila..
hej norci :)
Uporabniški avatar
Captain
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Captain » 17. Dec. 2013 0:23

..^ danes na cesti, lj, tržaška, bedak misli, ker je malce megle, da mu ni treba dodatno preveriti, če še kdo prihaja: pač enostavno on ne vidi in sklepa, da ni nobenega in lepo zavije levo čez 3 pase: EEE wrong answer! skoraj mu odnesel sprednji desni del avta - dobri refleksi in nove zimske gume rešile situacijo...bedak pa pobegnu predn sem imel čas mu prilimat ne 3h temveč kar komplet 10ih plesk okol kepe!! ... posebna božična .... grrr :<
da o kolesarjih sploh ne govorimo, ker ta vrsta je očitno izumila nesmrtnost in transparentnost obenem.... :roll:
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 21. Dec. 2013 14:17

Pijanci. Dammit. Pride za 10 min na obisk, in še celo uro vsi prostori smrdijo. Tisti vonj po postanem in napol prebavljenem alkoholu, fujfujfuj.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Punica granatum » 21. Dec. 2013 15:54

Tole moje kašlanje, ki se mi vleče že en teden in se ga ne morem znebit, do te mere da ponoči ne morem spati :cry: :cry:
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 21. Dec. 2013 16:48

- zavijanje daril
- folk, ki "nima denarja"... sem šla danes za eno presneto začimbo gledat na 3 konce našega mesta, pa je blo vsepovsod NABITO parkirišče :O tako da sem na koncu rabila 1.5ure! za presnet paketek začimb
- otroci in starejši, ki se v malo večji gneči brez bontona zabijejo v tebe, potem te pa pogledajo, kot da si TI trčil v njih...ma dej eri na
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Punica granatum » 22. Dec. 2013 12:20

-danes našega župnika in nikakršno organizacijo, ko ga kdo res rabi ga pa ni za dobit, hvala lepa za sodelovanje... :mad: :mad:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 22. Dec. 2013 19:05

^^ skrivnostna so pota Gospodova :P
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 23. Dec. 2013 7:42

Ta čuden pojav, da me zadnje čase (spet) folk nadleguje pozno zvečer. Kar ene številke me kličejo, ponavadi okoli polnoči, folk v polomljeni angleščini, ki jih sploh ne poznam in jim ziher nisem dala številke, me sprašuje, če bi bila prijateljica z njimi. Pa wtf je to spet? Sem komaj pošlihtala to lani, da se je nehalo, sedaj pa spet! Pa kje dobijo mojo telefonsko? :mad:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 23. Dec. 2013 16:22

^^ jaz se ne bi oglašal. sicer ne vem kako je to v bangladešu, ampak tukaj je bilo dost primerov o klicih iz tujine, ki so jih zaračunal in te na tak način obral.. no, upam da ni to.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov