kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 16. Nov. 2013 11:20

Meni gre pa na živce, da ko kdo dobi kakšno novo stvar in jo mal pokomentiraš si takoj označen za nevoščljivca :mad:
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 20. Nov. 2013 15:59

Meni grejo na živce ljudje z dvojno moralo. Če jaz nekaj naredim, so takoj užaljeni, oni si pa lahko privoščijo popolnoma enake stvari in je vse ok.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 20. Nov. 2013 19:10

-butast folk, ki obenem ne bi nobene kemije v hrani, obenem pa tečnarijo, ko se kaj hitro pokvari ali splesni- eno ali drugo folk, halo.
-
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Babs.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Babs. » 23. Nov. 2013 16:13

ko folk na polni troli sedi na zunanjem sedežu in bognedaj da bi se notri vsedli, da bi se mogoče še kdo drugi lahko zraven vsedel (sploh če je res gneča), in še hujše - ko se hoče kdo usesti, ga spustijo noter! to me pa takooo živcira, da bi jih kar dol z busa vrgla pa naj potem sedijo na zunanjem sedežu!!
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 23. Nov. 2013 17:48

^^ točno to! glupi ljudje, jebiga.. kot da so sami na svetu. ni bolj nadležnega od tega na polnem avtobusu..
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 24. Nov. 2013 2:27, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Nov. 2013 23:16

Ta nad mano mi gre na živce. Lolek.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 24. Nov. 2013 15:43

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 24. Nov. 2013 19:14

... laganje v obraz! Pa ko človek ve, da ga berem kot odprto knjigo in še kr vztraja z laganjem.
... da ni človeka, ki me nebi razočaral. Zgleda, da bom mogla znižat pričakovanja.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje
Na forumu od: 19. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 24. Nov. 2013 20:15

Babs. napisal/-a:ko folk na polni troli sedi na zunanjem sedežu in bognedaj da bi se notri vsedli, da bi se mogoče še kdo drugi lahko zraven vsedel (sploh če je res gneča), in še hujše - ko se hoče kdo usesti, ga spustijo noter! to me pa takooo živcira, da bi jih kar dol z busa vrgla pa naj potem sedijo na zunanjem sedežu!!

Mislim, da bi me kar vrgla dol...

na živce mi grejo kreteni, ki parkirajo tam, kjer jim ni mesto. Zadnjič je šel en tak cepec umikat nezaklenjen stebriček...nekoč pa je nekdo parkiral pod moj nadstrešek...sem ga zaparkirla in odšel v mesto z busom in sedel na način, ki moti babs. :twisted: No, žal sem doma pustil ključe in se je arogantnega cepca potem usmilil moj oče-
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 24. Nov. 2013 21:28

Kadar sem se na troli peljala s kufrom, sem vedno sedela na robnem zicu in dala kufer tko, da je bil napol pod zicem, pa da je mal ven gledu. Če bi do mene pršla kšna babnica in mi rekla, naj se noter vsedem, bi ji tist kufer nekam vrgla. Ne moreš se s takim noter k šipi basat. Hja, ni vse črno belo.

Men gre pa na živce, da pride folk v muzej par minut preden se zapre. Ej cel dan cajta je blo, ne ti men uletavat not zadnjo minuto! In pol so užaljeni, ko jih ven ganjaš...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Nov. 2013 22:56

kaj pa če bi dala kufer med nogam, pa pokonci? al pa še bolje, če maš tok prtljage, zakaj ne greš stat? ;)
jaz kadar mam tono prtljage se ne usedem niti ko je prazen bus, ker se mi enostavno ne da motat tja not.. (kaj šele ven, ko se mudi izstopit)
fora peljanja z busom je, da nekam prideš, udobje ni prioriteta.. dobr, če je bus napol prazen, al na polnem busu je pa skrajno egoistično to počet..
me spomne na film titanic, ko se dame iz višjega sloja usedejo v rešilni čoln in ena reče "upam da se ne bomo preveč gužval.." :D

no, anyway.. na živce mi grejo trapasti net-štosi kjer sploh ni nobene fore, ala "what did the fox say?".. no, slovenc79 says f**k that :P

pa to, da če ti kej ni všeč, si avtomatsko "fovš".. ne, nisem :) dejansko se mi zdi idiotsko kar nekdo počne, mr. vsistemifovš pa dejansko sam pri sebi ve zakaj ga je nekdo skritiziral :P
hej norci :)
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 24. Nov. 2013 23:24

-nesamozavesten folk
- depresivneži
- folk ki se hoče tepst ko je pijan in ga moram potem ven vlečt da ne faše po gobcu
- da so ta folk moji kolegi
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 25. Nov. 2013 14:17

slovenc79 napisal/-a:kaj pa če bi dala kufer med nogam, pa pokonci? al pa še bolje, če maš tok prtljage, zakaj ne greš stat? ;)
jaz kadar mam tono prtljage se ne usedem niti ko je prazen bus, ker se mi enostavno ne da motat tja not.. (kaj šele ven, ko se mudi izstopit)
fora peljanja z busom je, da nekam prideš, udobje ni prioriteta.. dobr, če je bus napol prazen, al na polnem busu je pa skrajno egoistično to počet..

Prov morm ti odgovort na tole :D Sem testirala, če sem bla s kufrom ali potovalko, sem stoječa zasedala velik več placa. Sliši se idiotsko, ampak je res. Pa kolk grdih pogledov, ko folk ni mogu mimo, js sem se pa stiskala v kot da sem komi dihala. Tolk, kot sem se js s trolo prefurala, se je malokdo :D Bit cel dan na faksu oziroma delat cel dan, pa da maš težave s hrbtenico ni lih prijetno, sploh pa ni prijetno stat na troli, s katero sem se mogla peljat čez praktično celo LJ. To, da se na troli usedem, ni egoistično. A naj gledam poleg sebe prazen stol? Ne hvala. Še vsaki mami, ki ni mogla stat sem se umaknila. In tud sedenje ni vedno udobje, je včasih tudi muka (kadar je zraven tebe foter, ki nese iz tržnice kilo svežih rib, al pa matka, ki misli, da se mora naslanjat nate in rinit svoje stvari vate itd).

Niso vsi na troli egoisti. Egoisti so zame samo razvajeni mulci, ki naslanjajo noge na sedež in ki se ne umaknejo starim mamam in nosečnicam. Aja, pa egoistične so stare mame, ki rajš odložijo vrečko na zic poleg sebe (namest da bi jo dale na tla al pa na kolena), kot da bi pustile nekomu, da se usede. No evo, in taki ljudje mi grejo na živce.
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Punica granatum » 25. Nov. 2013 18:18

-tudi jaz se zaradi velikih težav in bolečin v kolenih probam čim večkrat vsesti na troli in verjamem da marsikatera mam ne razume zakaj se vsedem na stol namesto nje ampak mam take bolečine da ne morem stat, ona pa v 8cm petak in nevem kaj še vse.... :(

-vozniki trol... majku jim ganjam kdo jim je dal izpit :mad: :mad: :mad: ker poznajo samo gas bremza, gas, bremza, da pa bi mirno peljali pa umirjeno vstavili avtobus na postaji je pa pretežko oz. preveč za pričakovat...... :tot:
Uporabniški avatar
Poppy.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Poppy. » 25. Nov. 2013 20:31

- Ljudje, ki niso uvidevni do ostalih. Zame je uvidevnost enako kot osnovna prijaznost do sočloveka.

- Ljubljanščina na televiziji in radiu. Če si javna osebnost, daj govori pravilno slovenščino. :roll:

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov