kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 03. Sep. 2013 16:22

trust, izpit mam že pet let, kolikor je pač možno, da ga imam..in sem tudi peška, pa vseeno vedno in povsod ustavim pešcem ter ne prenašam voznikov, ki tega ne počnejo..Malo manj sebičnosti res še nikoli, nikjer ni škodilo.
-na živce mi gre, da konstantno nekaj spreminjajo..zakaj spreminjat stvar, ki je čisto funkcionalna in dobra? ta "napredek zglavoskozizid" mi gre na živce.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 03. Sep. 2013 16:46

Mene so v avtošoli učili, da MORAM ustavit če vidim pešca.

Na živce mi gre en rač. program, ker mi skos zablokira.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Sep. 2013 16:58

PRVO pravilo pri pešcih je, da jim MORAŠ VEDNO USTAVIT, če stojijo na prehodu za pešče in to ni nikakor le prostovoljno. Vedno moreš tud samo predvidevat, če vidiš nekoga na prehodu za pešce, da bo lahko stopil gor in, če ga boš takrat zbil ne glede na to kolko si bil oddaljen od prehoda za pešce, ko je pešec stopil gor, BOŠ KRIV TI! Drugo je seveda prehod za pešce, kjer so semafori. Pa še tam lahko veliko narediš s predvidevanjem in preprečiš kakšno smrt ali poškodbo, če bi slučajno kdo pri rdeči za pešce prečkal prehod.

trust v veliki zmoti si pri tem.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 03. Sep. 2013 17:06

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Sep. 2013 17:10

zaradi takih kot si ti pa umirajo 19 letna dekleta na prehodih za pešce. zelo se motiš in res želim, da nihče ne bo nikoli nastradal zaradi te tvoje zmote.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 03. Sep. 2013 17:17

No un je bil pijan
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Sep. 2013 17:30

dobro blo je karikirano povedano. pri njem je itak blo zadnje krivo to, da ni predvideval pa ni ustavljal ampak veliko ljudi umre zato, ker se folku v avtih zdi, da se ne rabijo ustavit oz. je to samo njihova dobra volja. Jaz kot pešec zanalašč ko vidim, da se voznik ne misli ustavit po malem stopam na cesto in se delam kot da mislim it preko, da pol morejo bremzat kot zmešani. Še nikoli se mi ni tolko mudilo, da ne bi mel časa ustavit pešču, ki čaka na prehodu za pešce, ker je prvo kot prvo to moja dolžnost in, ker drugo kot drugo zadnje na tem svetu si želim, da bi nekoga zbil na prehodu za pešce.
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 03. Sep. 2013 17:46

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Sep. 2013 17:51

http://www.youtube.com/watch?v=4VzE3vqGsTs

si želiš, da boš enkrat nardil kaj takega kot ti na tem videu?
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 03. Sep. 2013 18:47

not cool, trust, not cool.. ne vem, jaz ze zaradi nekega bontona ustavim, ce kdo caka na prehodu.. kaj sele zaradi pravila.

Na zivce mi gre folk, ki laufa cez ceste kjer NI zebre, brez pogledat levo-desno. Po moznosti na regionalki, wtf dude? :?
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 03. Sep. 2013 19:46

Jah sej slovenski vozniki ne poznajo pravil ponavadi, kaj šele neke obzirnosti do drugih udeležencev.. Žmigavci v krožišču bolj upoštevajo v Iranu kot pri nas na primer.

Priznam, da grem sam sebi na živce. Tako neproduktivnega tedna pa še ne! Ni motivacije za nič. Še dobro, da moram jutri na šiht in bom vsaj nekaj koristnega naredil.

Aja pa ZELO mi gre na živce, da bom v treh dneh šihta zaslužil nekaj čez 60evrov. A včeraj sem natankal v avto za 70€ bencina, mater ej!
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 03. Sep. 2013 20:10

^^ bodi srečen, jaz na bencinski pustim slabih 100€ za poln tank... :D
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a CorrectionPen » 03. Sep. 2013 21:05

Beya_ napisal/-a:Ko me fantje vprašajo o bivših zvezah...

Ko me ženska kr naenkrat praša kolk bab sm že imel in ji odvrnem, da ji komot povem, če najprej ona meni pove...vse kar dobim je v živčnem glasu in s fejk, kislim nasmeškom en "Ne,ne to ti pa ne povem, zakaj bi ti pa to povedala?"

Slika
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 04. Sep. 2013 15:49

-sestra..najraj bi ji en šamar zalimala..ne dojame, da bo njen otrok sovražil šolo in nikoli ne bo uspešen, če se bo ona drla nanj kot koza, ob vsaki majhni napaki, ki jo nrdi..že eno uro jo slišim kako se dere..tamau se pa "uči". Od te ure učenja bo odnesel sam strah, joooj, koza ena. In smo že mel te pogovore, končajo se z "kaj se umešavaš, nimaš pojma, bomo vidl kakšna boš ti, ko boš mela otroke.." in ostalo. :roll: :roll:
It was forever..but it didnt last long..
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 04. Sep. 2013 22:46

To, da mi nikakor ne uspe se nehati zvijati od smeha temu, da je očitno uspelo dvema prevajalcema, lektorju, uredniku in založbi izdati slovenski prevod knjige, v katerem dva vzameta stol namesto, da sedeta, dvojine niti ni, voda čofota, je občutek čeden, dejstvo nepošteno, preteklost hlapna, človek, ki kaj sumi, sumljiv, človek, ki kaj razume, razumljiv in v katerem se neprenehno pojavljata pasiv in dobeseden prevod časa, ki v slovenščini niti obstaja ne. :eek: :P

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov