kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 05. Apr. 2013 1:40

Meni gre pa malo na zivce uporaba besede 'word' oz. mi ni jasno, zakaj je tako popularna po slovenskih forumih, ker to je tipicna (predvsem) crnska slengovska beseda in jaz (ki zivim v Ameriki) je v RL ne slisim tako pogosto, kot jo preberem na slo. forumih. Rahlo smesno izpade no.

Na zivce mi gre tudi, ko kdo na mikrovalovki po koncu uporabe ne izbrise preostalih sekund z ekrancka. A je tako tezko pritisnit gumb 'clear'? :roll:
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 05. Apr. 2013 5:31

- Ko nekdo poje vse ostanke iz posodice v hladilniku in prazno posodico postavi nazaj v hladilnik. Pa dej no, do korita v kuhinji mas 5 korakov!
- Pa da se nekaterim zdi normalno, da zjutraj, preden se jaz sploh zbudim, uletijo v mojo sobo brez trkanja, sploh, ker v tej vrocini ne spim glih v pizami. Aja, za vsak slucaj to ponovijo dvakrat :mad:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 05. Apr. 2013 7:39

somebody napisal/-a:* da več kot očitno vsi kenslajo moje mejle.

sem dobila pol en odgovor. na res najbolj nepomemben mejl. no, pa še nasmejal me je. za trenutek pol sem se spomnila, da je to žalostna realnost pri nas.
ostali še vedno nič! :mad:

* da ljudje ne razumejo, da se jim ne morem vedno prilagajat. tudi jaz imam življenje!
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 05. Apr. 2013 9:01

_patchouli_ napisal/-a:- Pa da se nekaterim zdi normalno, da zjutraj, preden se jaz sploh zbudim, uletijo v mojo sobo brez trkanja, sploh, ker v tej vrocini ne spim glih v pizami. Aja, za vsak slucaj to ponovijo dvakrat :mad:

ja, drugič so že vedli zakaj so ponovili. :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 06. Apr. 2013 13:26

Ko grem v knjižnico dvignit rezervirano gradivo in knjižničarka pri pultu na glas zdrdra naslove knjig, ki jih jaz itak že poznam, saj sem jih vendar jaz rezervirala in mi ni jasno, komu jih tam bere. Mora res cela vrsta za mano in še nekaj ljudi med prvimi nekaj vrstami polic slišati cel repertoar mojih seksualno obarvanih knjig in psihoterapevtskega čtiva kot da sem seksualni manijak ali bolje rečeno nimfomanka in čustvena razvalina psihično totalno na tleh? (če bi brala takšne knjige za samopomoč, ker bi dejansko imela psihične probleme, bi me še bolj zmotilo kaj takega, zdaj pa tudi nisem čisto ravnodušna, ko nekaj neznancev in še en znanec, ki sem ga srečala tam, do zadnje potankosti vedo kaj berem) :embarrassed: :wall:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 07. Apr. 2013 21:18

-ko je nekdo dlje časa pri nas. Tega res ne maram. Vem, da sem pristranska, ampak res mi ni všeč, da ne morem hodit v sp hlačah do kopalnice ali se preoblečt zjutraj v kuhinji. Brezvezne stvari, ampak ne sprejemam nekoga, če je dlje časa pri nas, pa čeprav je sestrin fant.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 08. Apr. 2013 17:12

novopečene mamice in očki, ki na FB objavljajo sveže slike ravnokar rojenih otrok še iz porodnišnice, bolj ko je še vse krvavo, raje objavijo na FB. wtf zakaj? in pa tut njihovo posiljevanje s posnetkom poroda na obisku, ko greš pogledat otročka. zakaj??? če pa stran gledam ko mi tam to kaže bom pa js nesramna potem izpadla. i do not want to see that
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 08. Apr. 2013 17:38

- folk ki na FB dodaja slike citatov.

Ok, objavi enega ali dva.

Ne pa 30 na dan. :mad:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 12. Apr. 2013 18:30

Ko končno najdem nek proizvod, ki mi ustreza in ga rada kupujem ter uporabljam, potem pa ga ukinejo iz prodaje in ne najdem nič podobnega. :mad:
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 21. Apr. 2013 0:35

Douchebag ćapci ki hodijo v fitnes delat nč druzga kot gužvo in razkazovat svoje trikotnik postavce... grem učeri mimo ene grupe.. pa za sabo slišim enga kričat 'KERA RITA!' :eek: pa se obrnem ker sm bla sigurna da se oni kej med sabo hecajo.. pa tko VSE oči v fitnesu vame uprte za par sekund :? (Da bi usaj kej delali, ampak neee, en dela vajo na napravi in 16ostalih visi okol njega pa se zajebava... ma spi*dite!! )
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 21. Apr. 2013 22:19

osebe, ki ne dojamejo, da mi ni do njihove družbe. in to pokažem na način, katerega bi razumeli vsi normalni ljudje. ampak ne, nekateri preprosto tavajo v temi in ignorirajo moje očitne znake.
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 22. Apr. 2013 16:16

saarijarvi napisal/-a:delat nč druzga kot gužvo in razkazovat svoje trikotnik postavce...

Js ttim pravim krofi (so v vsakem fitnesu), ker mi res zgledajo vsi ko ogromni trojanski krofi natakjeni na ene čikn legz. Nog jim ni treba delat ker jih lahk skrijejo s trenerkico, važn da ma pecks.
:roll:

+ Uno tenisaško dretje ko dvigujejo uteži.... ma dobr no, sej noben ni ono ''o kak lahk js dvigujem'', ampak une ''aaaaaaaaah'' so pa tud pretirane.

+ Ljudje, ki so tak v svojem svetu, da ko te rufnejo in rečeš da nimaš časa, so na poln hakl užaljeni. In se jim zdi čist nesprejemljivo, da ne moreš sred šihta letet na kofe za dve uri, ko majo uni cajt. Fej me bodi, kaka slaba prjatlca sem.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 04. Maj. 2013 11:18

- včeraj videl enega ki je vrgel kamen v volka v živalskemu vrtu, zato da bi ga pogledal

Faking Douchebag
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 04. Maj. 2013 12:01

^^O moj bog! Če bi jaz to videla, bi tako nahrulila tega človeka! :evil:
Uporabniški avatar
Captain
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Captain » 04. Maj. 2013 12:10

- bedak k te povab k seb 5000 km stran in pol ti prtisne na vest, da nima dnara za določene aktivnosti počet, recimo jet skies al pa kiting al pa bilokej in pol pač visiš večino dni pač na kšnih zaston plažah in gledaš u luft, pol ga pa vidiš par dni po tvojmu odhodu, kako na fejsa lima kaj use počne...seveda za mastne denarce .... ... kaj si zadeu na lotu 2 dni po našm odhodu?? ... prou moron!
- prou družina hinavskih bedakov ej .... kurc k sm notr hočš nočš.... :/
- se oprašičujem za "bad language" .... :mad:

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov