kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 29. Jan. 2013 20:50

- Da se vsi pritožujejo glede štipendij -> kolega, ki zastonj biva v lj je dobil za 50 eur/mesec nižjo štipendijo letos, in joče kako je njemu grozno. Dragi moj, so ljudje, ki morajo čez mesec preživet samo s štipendijo in taki, ki štipendije sploh nimajo.
- Ljudje, ki se pritožujejo nad štipendijami v splošnem.
- Pogovorov o tem kako grozno stanje je v državi in/ali pritoževanje čez politike (ja, grejo tudi meni na živce, ampak ni potrebe da se samo še o tem govori)
- Da zadnja 2 tedna samo tolažim in podpiram kolegice. Dosti mam tega, tudi js mam svoje probleme.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 30. Jan. 2013 13:25

Točno to. Ekstra na živce mi gredo poročila, sama politika... enkrat za spremembo bi lahko podal tud kakšno lepo novico! V bistvu me mika, da bi pisala na pop tv in na nacionalko, če bi lahko vsaj ena poročila namenili samo lepim novicam! Pol pa tud zarad mene če majo polurni posnetek valjenja piščančkov v živalskem vrtu :D

Pri štupendijah mi gre na živce, da pridejo z zamikom (a vmes naj pa folk od zraka živi)- zoisove recimo (ne, sama nisem nikol mela štipendije). Al pa da se, kot že omenjeno, folk prtožuje kolk so nizke itd (in to po možnost tak folk, ki živi doma pri starših in nimajo stroška z najemnino. Javni prevoz so pa študentariji tok pocenili da se noben nima za prtožvat).
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 30. Jan. 2013 14:16

^^republiške štipendije niso podarjene "na lepe oči", ampak morajo prihodki biti primerno nizki..verjamte, da bi takšni štipendisti raje videli, da majo mal boljšo finančno situacijo doma kokr pa da prejemajo to štipendijco.. ;)
glede zoisovih je pa lahko druga stvar...
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Jan. 2013 14:39

Meni pa gredo na zivce ljudje, ki se pritozujejo cez ljudi, ki se pritozujejo cez stipendije. Na zalost nimajo vsi hobi faksov, da bi zraven delali, kaj sele premoznih starsev, ki bi jih podpirali v casu studija in takrat pride vsak evro prav.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 30. Jan. 2013 18:19

D stopnjujem štipendijska pritoževanja :D Na živce mi grejo tisti, ki jih gledam vsako jutro na kavici in zvečer na piru, ki jamrajo kako ne morejo skoz mesec s svojo štipendijo.

Pa da ne bo pomote, štipendijo privoščim vsem, ki jo imajo. :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Jan. 2013 18:59

^^takšnih primerkov na srečo ne poznam :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 30. Jan. 2013 19:22

Js pa na žalost jih :? Moške primerke...

Še ena stvar za živciranje: moji super duper topli goretex čevlji mi puščajo. Arrrrgh! Dons sm šla na polurni sprehod, pa sm ob prihodu doma mogla fliknt vse, kar sm mela na nogah, na peč.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 30. Jan. 2013 19:25

Na živce mi gre to, da premorem vse barve in oblike kril, a ko dobim delo za hosteso v hotelu, kjer zahtevajo črno elegantno krilo do kolen in navadno belo majčko z širokimi naramnici, moram iti posebaj v trgovino, da si to nabavim ( i know ... nimam črnega krila!)

& da nisem vedela, da če si v zvezi, da takrat za določene osebke nisi več zanimiv ... (a.k.a. pri moških: ker nisi več ''maybe-girlfriend material''; pri ženskah: ker že vnaprej ''vedo'', da bo v tvojih očeh samo fant ... joo, nismo vsi enaki!!!!)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 08. Feb. 2013 4:06

Slika

^ To, sredi Ljubljane... nej bo ze enkrat pomlad!

- Folk ki se na avtobusu naglas pogovarja po telefonu. Po moznosti na zvocnik (?!) :eek: in to osebne stvari ki jih res ne rabijo slisat vsi.
- Poslovodkinja
- To da spet nimam kesa in da bom se to malo mogla porabit za faks
- Ko se ti nardi luknja v stumfu
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 08. Feb. 2013 11:03

- ljudje na busu, ki nujno zasedejo še en zic s svojo prtljago..
-ljudje na medkrajevnem busu, ki svojo prtljago namest v prtlažnik busa, dajo lepo na sredino prehoda, da se pol morm k ena kobila kobacat med unimi ruzaki in potovalkami, pol se pa še krivo počutm, če pohodm kej, jebemvamneki
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 08. Feb. 2013 13:01

..Evelyn.. napisal/-a:- ljudje na busu, ki nujno zasedejo še en zic s svojo prtljago..

Za take obstaja zelo enostavno zdravilo.. Z najbolj očarljivim nasmeškom kar ga premoreš pogledaš lastnika torbe/ice in ga/jo prosiš če je tako prijazen, da jo umakne, da se ljudje lahko usedejo.. Več folka ki bo to naredilo, manj folka bo tako arogantnega..
Uporabniški avatar
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 11. 2012
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a schjora » 08. Feb. 2013 22:49

Bus na lokalni progi, ki je tako poln, da dihaš na škrge in lahko stojiš zgolj na eni nogi (ker za dve ni prostora ...), na LPPju pa niti ne razmišljajo o uvedbi bolj pogostih busov oz. o kakršni koli rešitvi ...
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Punica granatum » 09. Feb. 2013 11:27

jup poznam to...alpa da bi uvedli usaj tadolge tole povsod ker je že tako ful gužva in pol prpele takratka trola (27ka recimo pa 2ka) podn...
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 14. Feb. 2013 11:16

Da čeprav se program 24 kitchen predvaja v kar nekaj državah, se ne morejo potrudit za spletno stran v angleščini!! Pa dejte no, še lokalni prodajalec sadja in amaterske blogerke majo tudi angleške prevode spletnih strani!
Ne pa da moram potem v receptih ugibat kaj so to za ene sestavine po gugl prevajalniku....
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 14. Feb. 2013 11:24

Današnji dan :D

Potem pa še sporočilca v smislu:

RECEPT ZA DANES:

Srečo in smeh zmešaj s kančkom romantike,
dodaj objem, dotik in poljub
začini z veliko dobre volje
postrezi z neskončno ljubeznijo…

Ne samo danes, VSAK DAN se moramo potruditi! Grrr!
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov