kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 27. Dec. 2012 11:31

se strinjam s floribundo. :) ne vem sicer,kaj vse imate vi v Lj,ampak jaz vem,da za nič na svetu ne bi zamenjala našega Maximusa-Star maxa za kolosej v Lj.

vstopnica za dijake/študente je vedno 3.50€ (navadna),3D pa 4.50€;poleg tega pa se redko zgodi,da bi kdo v kinu imel kakšne pretirane napade smeha,metanje kokic itd. :D

meni pa gre na živce:
-ljudje,ki si v zadnjem trenutku kaj premislijo in potem je zaradi tega sama zmeda
-da moramo 2.1. že nazaj v šolo,poleg tega pa so nam prof. za čez te PRAZNIKE(!) naložili kup dela in učenja :mad:
-ko ene punce mislijo,da se mora svet vedno vrteti okrog njih in če se slučajno ne vrti,hočejo narediti vse da se bi :roll:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 27. Dec. 2012 12:26

floribunda napisal/-a:^^ mogoče bi moral razmislit o zamenjavi kina. v kinoteki, kinodvoru in komuni js nimam takih izkušenj.

jaz tem otrokom preprosto rečem naj vtihnejo in pol dejansko iz sramu vtihnejo. :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 27. Dec. 2012 13:11

^^
"Pa daj ftihnite!"
...

"Gotofi ste!"

;D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 27. Dec. 2012 13:16

V bistvu jim rečem: bi lahko prosim bli tiho, da lahko v miru gledam film? :P
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 27. Dec. 2012 13:19

ja pa ja :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Dec. 2012 14:36

Ok, pa kdo dejansko reče gotoFi? Gotovi ne pa gotofi, samo v ednini je f :D še bere se čudno, kaj šele izgovori :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 27. Dec. 2012 14:54

ma kva pa jz vem :D
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 28. Dec. 2012 20:55

sama sebi, ker:
- odlagam stvari na zadnji dan. in potem imam tako goro dela, da se ne vidim ven. crknila bom januarja.
- ker se nažiram z junk foodom. in stokrat rečem, da ne bom več. in še kar. dobro, da bo novo leto - dobra motivacija + še ne bo več onih sladkarij, ki so v hoferju samo sezonsko :D
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 29. Dec. 2012 12:34

-motivBULLSHITakcija zdaj. MISLM, A LOH NE!?
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 29. Dec. 2012 21:48

Led Zeppelin napisal/-a:_

_* na živce mi gre: folk v kinodvoranah

A zna sploh kdo priti v kino v družbi in si normalno ogledati film?

Od debilov ki mečejo kokice, do najstnic ki tipkajo po fonih, do odraslega folka ki gleda 3D in se prvih 30 minut filma reži in kao poskuša prijeti stvari na zaslonu.
In najhujši folk? Folk ki komentira film med ogledom filma. J**i se mi ti.

Da pa če nekomu zazvoni telefon...upam da obstaja kak krog pekla za te ljudi.

Vsak mesec grem najmanj 2x v kino, in vedno se usedem v upanju..hej, danes je dan ko bom lahko užival v miru med ogledom tega filma - narobe, vedno je skupina nevzgojenih idiotov ki sedijo pred mano, ali za mano.

I can only wish: http://www.youtube.com/watch?v=b-dtPr_c5Mw

haha ti bi popizdu zraven mene v kinu. :D sicer v nekolosejsih kinodvoranah dam mir. ma kolosej je tam za zabavo, ne neko resno gledanje filmov. edino kar se mi je zameril da je bila enkrat blurry slika med hitrim gibanjem :eek:
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 29. Dec. 2012 23:54

Kolosej je res za zabavo, ampak vseeno folk placa, da pogleda film, ki ga zanima in vecina si zeli mir pri tem. Sem mislila, da so samo nezreli mulci tako nadlezni. Drugace pa grem jaz obicajno filme gledat zgodaj popoldan, ko se ni veliko folka in je mir. Nevzgojena otrocad ponavadi hodi pozno popoldan/zvecer.

Drugace pa mi je gre na zivce folk, ki ti tik za hrbtom stoji v vrsti. Danes je bila za mano ena familija. Nalimali so se manj kot pol metra za mano in jedli neke zadeve, smrdece po salami, zraven pa cmokali in mljaskali. Meni je slo kar na bruhanje.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 01. Jan. 2013 23:12

Ja, v kolosej je najbolj pametno it, ko je film že v odhajanju. Napol prazna dvorana, večja šansa za mir. Men je fajn tuš v kranju, ampak enkat sem doživela tud to da so me zasul s kokicami, sestro pa brcnil v glavo :? Idioti mali...in ni se jim dal dopovedat naj nehajo.

na živce mi grejo petarde. Kaj je point v pokanju??
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 02. Jan. 2013 11:19

Enako. Čez novo leto sem bila v najbolj zabačeni vasi na hrvaškem, in zaradi petard je zvenelo kot bojno stanje, podnevi in ponoči so pokale petarde, in to ne samo 31. (kar bi še razumela).
Isto Koper - okoli praznikov se po markovcu človek ne more normalno sprehodit, samo gledaš kdaj boš stopil na kako kobro.
Kaj delajo policaji in redarji v tem času mi ni jasno - petarde so dovoljene samo med 26.12 in 1.1 - če ti lahko napišejo listek za vsako neumnost, potem bi ga po mojem lahko tudi tem, ki po lj že od začetka decembra mečejo petarde, kakega napisali.
Pa ljudje govorijo o krizi - samo ne mi bučk prodajat, dokler je dnarja za ga DOBESEDNO V LUFT METAT, krize lepo prosim ni. Petarde niso noben luksuz, ampak nepotrebna preserancija, ki ni dobra za nič, razen da se straši ljudi in živali, pa da kakemu otroku prst odtrže.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 16. Jan. 2013 10:14

_* filmi o eksorcizmu, a nima horror žanr nobene ideje več?

_*to da mi je kratek stik skuril Xboxa :mad:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 16. Jan. 2013 19:33

*da lastniki stanovanj, ki svoje prostore dajejo v najem, ne poskrbijo za zadostno zalogo kurilnega olja/nafte/česarkoli na kar pač kurijo in sem že 3 dni v mrzlem :mad:
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov