kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 19. Dec. 2012 8:42

prinzessin napisal/-a:- moj tip, ki se vtika v VSAKO presneto stvar in ima zmeraj popolnoma drugačen pogled na zadevo kot jaz in se seveda skregama
:mad:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 19. Dec. 2012 17:23

- CSD...spet !! :evil:
bucibabyka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a bucibabyka* » 20. Dec. 2012 9:00

* sestra k mi vzame skoraj vse kar si nabavim :mad:

* folk k pljuva čez druge potem se pa druži iz temi osebki ki jih spljuva... wtf? :roll:

* da folk skos utruja s tem koncem sveta joooj
Nič ni nemogoče....
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 20. Dec. 2012 10:58

- ljudje, spletne strani, clanki ipd. ki spodbujajo, "promovirajo" varanje. Na nacin "ah, sej to ni nic takega", "ce ne ves, ne boli", "zivi se samo enkrat. treba iskoristit vsako priloznost, ki se ponudi". "To je dandanes ze tako normalno, da je ze cudez, ce se nisi prevaral svojega partnerja".
Ne razumem tega res ne...kot da bi zeleli drugim slabo, probleme in nesreco.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 20. Dec. 2012 15:38

^^ enako! tak folk bi blo treba odstrant iz družbe ker sam kvarijo ljudi ki majo še kej vrednost v sebi..

na živce mi gre ko folk ko čaka zuni namest da bi stal na mestu kr pleše in skaklja sm pa tja in pol čudno gleda če se kdo vanj zabije..

in folk ki na ozkem pločniku hodi vštric tud ko gre kdo z nasprotne strani..

in folk ki hodi po sredi pločnika čist počasi pa vmes tipka sms al pa kej.. in niti ne pomisli da en bi slovenc za njo rad ujel bus ki prihaja na postajo..

fuckin city folk..
hej norci :)
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 20. Dec. 2012 15:39

- Cimre. Super se razumemo, rada jih imam in one mene, ampak po cele dneve ždijo v sobi in se učijo, saj sta izredno vpisani in nimata praktično nič predavanj. Potem ko jaz pridem v sobo jim razbijem monotonos in hočejo vedet vse kar se mi je dogajalo v dnevu (čeprav bi ponavadi najrajši šla v posteljo in v miru pogledala eno epizodo česarkoli). Ker se njima nič ni dogajalo, potem začneta že tamiljontič razglabljat kakšni prasci so bli bivši.
Slika
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 20. Dec. 2012 17:15

Ljudje, ki si rinejo. Kakorkoli, kjerkoli. Al v riži v trgovini, al na cesti ali bilokje drugje. Če lahk js čakam lepo brez da diham komu v ovratnik, to ni povabilo da se vrineš pred mene. In moja varnostna razdalja nikakor ni namenjena tebi, dragi objesten voznik, da se not zrineš in delaš gužvo.
Če se ti mudi in rečeš, te bom spustila. Če čakaš že celo večnost na cesti ker zavijaš in ne prideš na cesto, te bom tud spustila. Ampak objestno vrivanje a la meni nič tebi nič mi pa plafon dvigne.

F*cking morons, nabavla si bom gumjast kij in ko se mi naslednič zgodi tak ko dans (da so se me trije avti obvozl po desni in se s svojimi kluni vrinal pred mene, ko sm čakala da se levi pas sprosti ker sm levo zavijala), vklopim vse 4, izstopim iz avta ko Terminator in grem besno s kijem prot avtu, da se bo un not najmanj vsral ko mu bom prot šipi zamahnala. :evil: :evil: :evil:
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 20. Dec. 2012 17:27

Nabavi teleskopsko palico.

Gets the job done, pa se lepo se zlozi, da pase v torbico.
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 21. Dec. 2012 20:44

-ena punca,ki je prava attention whore,kljub temu da ma tipa! :mad:
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 22. Dec. 2012 12:29

wasd napisal/-a:Nabavi teleskopsko palico.

To je za pussyje, ki nimajo mean swinga. Js rabim gorjačo to get my job done.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 22. Dec. 2012 12:40

Like.

:D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 23. Dec. 2012 12:27

Tearjerker napisal/-a:vklopim vse 4, izstopim iz avta ko Terminator in grem besno s kijem prot avtu, da se bo un not najmanj vsral ko mu bom prot šipi zamahnala. :evil: :evil: :evil:
To hočem vidt! :D

*ljudje (I'm looking at you, nona), ki mi povejo vse podrobnosti neke osebe/zadeve, ki se me niti ne tiče/jih ne poznam/me nikakor ne zanimajo, potem pa zaključijo z besedami "..pa ne nikomur povedat/o tem se ne sme govorit" :eek: :roll:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 23. Dec. 2012 12:51

^ Jaa sam res :( oz. nasplosno nakladanje o nekih xy ljudeh o katerih prvic slisis.. 'in potem je Miha reku Neziki da sta sla v...' - wait, wait.. KDO? Vsaj povej kako je ta oseba povezana s tabo (frendica, brat, vaski zupnik, etc.) ker ce ne res ne ves kam bi jo dal.

Aja na zivce mi grejo prodajalke v trgovinah k nikakor nocejo spokat. 3x jim vljudno reces 'hvala, bom se malo pogledala, ce smem' pa se kr stojijo in komentirajo vsako rec ki si jo pogledas/sprobas/obujes.. bejz!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 27. Dec. 2012 1:27

_* na živce mi gre beseda: tip

Od vseh besed z katerimi ženske rečejo kateri je njen moški, je ta najbolj debilna.

_* na živce mi gre: Kolosej Ljubljana

Cena za 3D Pijevo življenje je 7.55, wtf!
Študentska ne velja čez vikend, čez vikend je dražja karta, hočem kupiti 3 karte mi reče: "nimam drobiža, lahko če imaš kartico..drugače pa ne morem" !??

Torej v sodobnem potrošniškem svetu pridem do blagajne, ponudim denar..ga ne vzamejo, potem pa moram hoditi po gostilnah da dobim drobiž da ga nesem tipu na blagajno in potem dobim vstopnice in zato naj bom na koncu še hvaležen.

_* na živce mi gre: folk v kinodvoranah

A zna sploh kdo priti v kino v družbi in si normalno ogledati film?

Od debilov ki mečejo kokice, do najstnic ki tipkajo po fonih, do odraslega folka ki gleda 3D in se prvih 30 minut filma reži in kao poskuša prijeti stvari na zaslonu.
In najhujši folk? Folk ki komentira film med ogledom filma. J**i se mi ti.

Da pa če nekomu zazvoni telefon...upam da obstaja kak krog pekla za te ljudi.

Vsak mesec grem najmanj 2x v kino, in vedno se usedem v upanju..hej, danes je dan ko bom lahko užival v miru med ogledom tega filma - narobe, vedno je skupina nevzgojenih idiotov ki sedijo pred mano, ali za mano.

I can only wish: http://www.youtube.com/watch?v=b-dtPr_c5Mw
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 27. Dec. 2012 10:03

^^ mogoče bi moral razmislit o zamenjavi kina. v kinoteki, kinodvoru in komuni js nimam takih izkušenj.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov