kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 10. Nov. 2012 10:39

ljudi ki svojo slabo voljo in nezadovoljstvo stresajo na svoje stranke... take bi jz odpustila v sekundi in ravno včeri sem bila priča eni taki sceni in ubogi stranki bom z veseljem pomagala nappisati pritožbo. za takšne ljudi je bolje da izginejo iz delovnega mesta in zemeljske oble...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 10. Nov. 2012 21:24

-prehlad in vneta ušesa,
-afne,
-folk, ki me dodaja na fb z razlogom, da špijuni za mano (you can just fu*k off :evil: );
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Moica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Moica » 13. Nov. 2012 11:54

- ljudje, ki ne znajo upoštevat drugačnega mnenja od njihovega
- penzjonisti, ki mislijo, da imajo res vsepovsod prednost
- počasne prodajalke + ljudje ki na blagajni veselo kramljajo z njimi, ne glede na to, da je zadaj kilometerska vrsta + da je ob taki vrsti odprta ena blagajna od 5ih
- zamujanje
- novembrsko vreme :(
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 14. Nov. 2012 1:16

omojbooooog folk ki ma LIH dans zur nasproti mojim vratom v studentu, kaj druzga kot KARAOKE party, v sosednem bloku pa nekdo naziga z dejanskim ROGOM :mad: in js mam LIH jutri za vstat ob 5ih za na siht in pol it direkt na faks do zvecer... a ucer niso mogli? al pa jutri? :evil:

(ok omfg, neki pijani tipi se nam po ritmu zabijajo v vrata.. mene je strah.)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 14. Nov. 2012 2:05

^^ točno vem kako je.. policijo poklič.

- tudi meni gre grozno na živce ko folk dela nemir sred noči.. glasno govorjenje in režanje.. kar pobil bi jih. pa kaj če je petek zvečer, eni ne ponočujemo in bi radi spal. zakaj niso strožje kazni za tiste ki niso tiho ponoči? zakaj so sploh odprti klubi sred noči? vse bo moglo bit zaprto ob 10ih. pa naj folk prej žura.
hej norci :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 14. Nov. 2012 6:03

^^ :D :D ob devetih lej, eni grejo že takoj po poročilih spat!!!
It was forever..but it didnt last long..
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 14. Nov. 2012 8:32

Gredo mi na živce ljudje, ki ocenjujejo druge njim nepoznane ljudi, na podlagi govoric, tračev ipd.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 14. Nov. 2012 18:05

Na živce mi grejo stranke, ki se ne držijo dogovorjenega termina. Konkretno zamujanje, potem pa pritoževanje kako se mi (ekipa) nismo sposobni organizirat in kako slab odnos imamo... Eni nekak ne dojamejo, da če so naročeni za določen termin, da ga ne morejo potegnt naprej, ker je točno za njimi že nekdo drug na vrsti :evil: Kdor zamuja, zamuja v lastno škodo! Da se pa idiotsko obnaša kljub ponujeni boljši rešitvi (ki jo seveda zavrne) je pa višek. Sj se do strank vedno lepo obnašam, ampak včasih te pa kšni egocentriki in arogantneži res spravijo nevarno blizu vrelišča... Pa točno vedo, kakšni so pogoji našega dela!

Na živce mi gre zamujanje na splošno. Moj je na srečo točnež :D

Prfoks, k ma samo enkat na teden govorilne ure, pa enkat ga ni, enkat ma izpit...sploh ne morem pridt normalno do njega!
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 14. Nov. 2012 19:40

..Evelyn.. napisal/-a:^^ :D :D ob devetih lej, eni grejo že takoj po poročilih spat!!!

lahko tud ob 9ih ja. če hoče kdo prijančevat lahko tud opoldne s tem začne pa ma dost časa.
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 14. Nov. 2012 19:57

glavobol... :?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 17. Nov. 2012 16:00

slovenc79 napisal/-a:^^ točno vem kako je.. policijo poklič.

- tudi meni gre grozno na živce ko folk dela nemir sred noči.. glasno govorjenje in režanje.. kar pobil bi jih. pa kaj če je petek zvečer, eni ne ponočujemo in bi radi spal. zakaj niso strožje kazni za tiste ki niso tiho ponoči? zakaj so sploh odprti klubi sred noči? vse bo moglo bit zaprto ob 10ih. pa naj folk prej žura.

Haha :D s tem se pa ne bi strinjala... Se mi pa zdi da se je lepo drzat enga nepisanega pravila, da se v stanovanju 'ogrevas' najkasneje tam do polnoci, 1ih, potem pa spokas nekam vn... Oz ce ostanes dlje, zmanjsas musko/razbivanje/dretje itd.. Ne vem no, jst res verjamem (upam?) da nas ni tolk slisat, ce smo kdaj tle v bloku :P

Da ne bo OT... Na zivce mi gre folk, ki pri vhodu v neko stavbo/iz avtobusa/itd najprej obstane za pol minute, se razgleda in se kr noce premaknit od vrat, tko da se ze nardi vrsta za njim... wtf? Nonstop naletavam na taksne.. (dobesedno).
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 17. Nov. 2012 18:45

Ojoj, samo zato, ker se vi "ogrevate" do polnoci, 1h, se ne pomeni, da morajo drugi do takrat vase veseljacenje prenasat. Nek common courtesy (in tudi common sense) je, da je po 22. uri mir. Jaz moram za v sluzbo ob 5h vstat, vcasih ob 4h ali se prej in mi gre tudi na zivce, ko v nedeljo zvecer soseda nad mano techno nabija. Pocakam najdlje do 22h in grem prosit, da zmanjsa. Ne bom jaz zaradi nje samo 4 ure spala, ker se ona ogreva.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 17. Nov. 2012 19:02

^ok ok, chill :D govorila sm za studentske domove, konkretno tele v rozni dolini kjer pac ne mores pricakovat da bo vse muks tiho zvecer.. Sej smo ze prej vedli, kam bomo prisli. Za TU govorim da je fajn, ce se folk spoka do neke dostojne ure (ja, okrog polnoci, bi rekla.)

V navadnih stanovanjskih blokih/hisah/... je pa razumljivo da mora bit mir ze prej.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Nov. 2012 21:21

^^ do desetih ;) od desetih ponoč do 7ih (al 6ih, nvm) zjutri je nočno mir :P

tudi če gre folk ven.. sred noči se pijan domov pride dret. sploh pa ne štekam zakaj je treba žurat sred noči? zakaj se partiji ne začnejo nvm ob 6ih, 8ih namest da se šele ob polnoči začnejo? če ga kdo hoče cel dan žurat lahko komot že ob 8ih zjutri vstane in čez dan dela kar hoče ker je folk pokonc. ne pa da sred noči to počne no.. bedarija.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Nov. 2012 21:33

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:36, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov