kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 19. Apr. 2012 13:25

brandibelle napisal/-a:- na živce mi gredo ljudje, ki se vtikajo v "težko bom preživela" in nekaj posplošujejo... = nekdo ima 1400€ plače in zanje dela (+je hodil v šolo) in potem večino keša zmeče za kredite ipd - KAKO lahko nekdo reče, da bo taka oseba LAŽJE preživela kot nekdo s 700€ plače? A bojo na banki kr rekl - "aja ok, sory - ti bomo mal dnarja odbil, ker vidimo znižanje plače" al kva?
JA, veliko folka v javni upravi ipd se "šverca" ampak ŠE VEČJA je pa cifra tistih, ki garajo za tist denar oz so hodili v šolo, da imajo sedaj za 8h (NE, ne delajo samo po 4h) "prekladanja papirjev" dvakrat višjo plačo od nekoga, ki (karikiram) dela v rudniku - jbg - oš, sš... ;)

kredite imajo eni in drugi, samo nekateri jih bodo lažje plačevali, predvidevam da tisti z večjo plačo...in ja, tut js študiram, pa se ne šopirim tkole. Konc koncev si šolanja ne plačujem sama, ampak država, torej ljudje, tudi tisti, ki delajo v rudnikih. :)

Nazaj k temi:
-na živce mi gre, da se nekateri ljudje razburijo za vsako malenkost in ne znajo svojega razburjenja v bolj mirnem tonu razložit sočloveku
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 19. Apr. 2012 17:15

snezinka* napisal/-a:- na živce mi gredo ljudje, ki jamrajo, pa sploh nimajo za kaj jamrat... že 3 dni me jezi ženska, ki so jo prikazali na POP TV (24 ur) .....Sicer pa tudi morje/barvanje las/kupovanje oblačil za vsak drek ni nujno potrebno! Mislim halo!
- na živce mi gredo mediji, ki take in podobne zgobe (kot je ta zgoraj) sploh objavljajo

(če si slučajno ciljala name - preberi svoj post :D)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Apr. 2012 17:42

meni gre pa na živce, ko si reven par naredi 5 otrok, en od njih povrhu še invalid, izobrazba osnovnošolska ali pa še to ne, pa grejo jamrat kako si želijo hišo pa denarno pomoč.. (za čike se seveda najde denar)
in pa kreteni ki si grejo hišo na nevarni lokaciji zgradit, ko se pa vse podre je pa spet država kriva..

na drugi strani je pa razvajen folk, ki meče stran skoraj nova oblačila, pohištvo, kupe hrane.. in seveda jambra da ni denarja in kakšna država je..

in potem spoznaš da glavni problem sploh ni v državi pač pa v trapastih ljudeh.. ko je denar ga zmečejo stran, ali se pa pustijo naivno nategnit s kakimi posli, ko ga pa ni je pa držaba kriva..
hej norci :)
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 20. Apr. 2012 6:37

- sosedova familija, od katerih je: fotr alkoholik (brezposeln), mami brezposelna z osnovnošolo, sin brezposeln, kronična bolezen in z osnovno šolo. Omislili so si psa, kateri ne bo v življenju srečal veterinarja, niti vsaj približek kvalitetni hrani. Še za sebe nimajo, ampak je bilo nujno treba vzet psa, ker je tko luštn ga met. :roll:

- vsi, ki so blazno pametni okoli stavke in z mentaliteto "ko oddelaš tiste dnevne ure za tekočim trakom se šiht konča" govorijo o 4urnem delovniku in 2 meseca dolgih počitnicah :roll: :roll:

- mediji ki mečejo pesek v oči in pumpajo rajo, da se gre za teh "ubogih par procentov" na katere ne pristanejo, v resnici je pa še tolk enih stvari za tem, ki bojo marsikoga (pa ne samo JU) POŠTENO usekale po pi**i :roll:

- vsi bedasti komentarji na normative v stilu "nas je blo 35 v razredu pa smo vsi ok" ker očitno folk ne ve kakšne spremembe so prišle v OŠ z devetletko.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 21. Apr. 2012 13:41

Faking Mobitel in Simobil oz. kjerkoli je sploh motnja, ker meni nekdo iz Mobitelovega omrežja lahko pošlje sms, jaz pa ne morem, ker mu ga ne dostavi, ko pokličem, pa je št. nedosegljiva. Še super, da nekateri tudi FB nimajo, tako da nimam pojma, kako se bomo danes kaj zmenili, če je vse v k... s temi frdamanimi omrežji. :wall:

Mogla sem dati iz sebe ta gnev. :D
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 21. Apr. 2012 14:56

Tamala_mrha napisal/-a:Faking Mobitel in Simobil oz. kjerkoli je sploh motnja, ker meni nekdo iz Mobitelovega omrežja lahko pošlje sms, jaz pa ne morem, ker mu ga ne dostavi, ko pokličem, pa je št. nedosegljiva. Še super, da nekateri tudi FB nimajo, tako da nimam pojma, kako se bomo danes kaj zmenili, če je vse v k... s temi frdamanimi omrežji. :wall:

Mogla sem dati iz sebe ta gnev. :D

poskus z najdi.si pošiljat (tisti brezplačni sms-i)

- na živce mi gre ena oseba k očitno nima nič v lajfu druzga z delat kt pa naokol opravljat
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 22. Apr. 2012 10:27

Ljudje, ki ne znajo odpisat na en f* sms, posebej ko se gre za dogovarjanje glede določenih stvari. In ne rečem, če nimaš časa, ampak da visiš na gmail-u, fb-ju in kdo ve še kje, pa si ne morš vzet minutko časa za odpisat! A bože nedaj, da njemu kdo ne odpiše v roku 5 minut je že ogenj v strehi!!! Aaaaaahhh!

^^mogla iz sebe dat!
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 22. Apr. 2012 20:08

Sama seb grem na živce! Ful sm sitnoba dons. :mad:
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 22. Apr. 2012 22:57

kokica87 napisal/-a:Ljudje, ki ne znajo odpisat na en f* sms, posebej ko se gre za dogovarjanje glede določenih stvari. In ne rečem, če nimaš časa, ampak da visiš na gmail-u, fb-ju in kdo ve še kje, pa si ne morš vzet minutko časa za odpisat! A bože nedaj, da njemu kdo ne odpiše v roku 5 minut je že ogenj v strehi!!! Aaaaaahhh!

^^mogla iz sebe dat!

Zanimivo, kako je lih čez vikende ta tema polna podobnih postov :P se pa strinjam, da je ful nevljudno.

Anyway, dns mi ne gre nč na živce. As peaceful as I can be :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 24. Apr. 2012 14:29

- meni pa gre na živce, da nekateri ne štekajo, da so varčevalni ukrepi nujno potrebni! Treba bo odrezat malo tu, malo tam...če ne bomo zdaj, bo čez čas samo še huje!

- mi gre na živce tip, ki skos sam jamra kako z njegovo ne moreta živet, da si čez teden ne kuhata, da prišparata na hrani in zaradi slabe plače ne bosta mogla mogoče na morje poleti, po drugi strani pa tip vsak vikend popije goro alkohola in špara za nov telefon - iPhone 4S :roll:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Apr. 2012 15:33

^^ se čiiist strinjam s prvim. vsi se strinjajo "ja ja, treba varčevat ja", ko pa so ukrepi pa vsi "zakaj ravno pri nas?? to je kriminal, nepravna država buhuhuuu"

in z drugim tud ubistvu.. takih ljudi je ogromn.. govorijo denarja ni, ne da se preživet, na kosovnem pa cel luksuz ven postavijo.. "ne rabim".. ja prodaj, kmet, al pa predelaj v neki uporabnega :roll:
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 24. Apr. 2012 15:51

-študentski servisi oz delodajalci, ki ne umaknejo oglasov, ki niso več aktualni :x

-podjetja, ki se jim kao full mudi nekoga najet in morš takoj poslat CV, te pa pokličejo nazaj čez 1 mesec, če te
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 24. Apr. 2012 16:05

....
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 28. Apr. 2012 16:35

da me bannajo na forumu, zdaj pa dobim obvestilo an email da mi je nekdo poslal zasebno sporočilo in ga niti pogledat ne morem -.-
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 28. Apr. 2012 23:21

Na kermu forumu so te pa vrgli? :P

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov