kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 27. Mar. 2012 21:41

^^ :ja:

* glupe predvolilne ankete, ki so napovedovale, da bo zakonik sprejet :mad: Če bi napovedovale padec, sm zihr, da bi se več folka zmigal na volišča, ker se mi zdi d je blo generalno več folka za kokr proti. Vsaj upam, drgač nočm več živet v taki družbi, za bruhat :?
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 28. Mar. 2012 9:03

- šivilja, k ne zna enih kavbojk skrajšat :mad:
Uporabniški avatar
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 7. 2008
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objavaNapisal/-a la_estrella » 01. Apr. 2012 14:42

Simobilov signal :mad:
Najprej sm normalno loh sprejemala klice,pol je blo obdobje da sm vsakič ko me je kdo klical dobila msg ''imate zgrešen klic'' in sploh ni zvonilo,zdej mi pa ne zvoni niti msg ne dobim več. :evil:
Tko da mi zdej mora folk pošiljat msg,da nej jih pokličem,ker me oni ne morjo ker mam kao zasedeno številko.
Ko pa kličem na simobil rečejo da je s signalom vse ok...my ass je vse ok,če pa ne morm sprejemat klicev!!!!
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 01. Apr. 2012 15:56

- folk, ki ne loči referenduma od volitev in vseeno kvakajo, da nekdo ni šel ''volit'' (itak da ni šel, saj ni šel nihče, razen v primeru županskih volitev, seveda) :D Ugh, in to mi še pravniki tuki pred nosom mešajo, ne samo laiki :stumm:

- čas, ki čisto prehito teče :D
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 01. Apr. 2012 16:19

OT: ^^ Haha, jst sm tut pravnik, pa sm mal viši napisala "predvolilne ankete", čeprov prisežem, da ločim referendum od volitev :lol: Guilty as charged :stumm:
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 01. Apr. 2012 16:26

hihi :D se zgodi=))
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 01. Apr. 2012 22:34

kako se potem reče? "referndumal"? :D

jaz mislim da so volitve, če jih več odloča o nečem in zmaga večina. pa če je to referendum, predsedniške volitve, odločanje o izletu v oš, itd.. važn da se ve kaj to pomen ;)

back to topic: na živce mi gre,
-da me prime na wc ravno ko si umijem roke :(
-da (spet smo pri "volitvah" xD) se vsi pritožujejo neki nad rezultati referenduma, volit jih je šlo pa 30%.. ljudje, jasno in glasno ste odločil, da vas 70% BOLI K.... za ta zakonik ;) zakaj ste pa zdaj tako glasni? :P
hej norci :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 01. Apr. 2012 23:03

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 02. Apr. 2012 6:38

slovenc79 napisal/-a:kako se potem reče? "referndumal"? :D

jaz mislim da so volitve, če jih več odloča o nečem in zmaga večina. pa če je to referendum, predsedniške volitve, odločanje o izletu v oš, itd.. važn da se ve kaj to pomen ;)

Voli se nekoga (osebo, stranko...) in takrat so volitve. Na referendumu se glasuje (o nečem). Sam v informacijo :)

Na živce mi gre roleta, ki se je utrgala in zdaj bom v temi naslednjih par ur očitno.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 02. Apr. 2012 16:46

positive vibration napisal/-a:Na živce mi gre roleta, ki se je utrgala in zdaj bom v temi naslednjih par ur očitno.

NEMOGOČE!
so pa ja rolete tko narjene da se ne trgajo? :D

OT
folk k pametuje :D
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 02. Apr. 2012 21:09

- vsi ki so se vpisali na mojo smer pa sploh ne vejo kaj je to.. ''ja pač nekaj sem vpisal/a''

faaaaak off :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 03. Apr. 2012 22:18

slovenc79 napisal/-a:kako se potem reče? "referndumal"? :D

Tko kot je positive vibration rekla, ja :) Če so volitve, se ne odloča o nečem in tud ne zmaga večina, ampak se dejansko voli nekoga za neko mesto / naziv, zmaga pa tisti kandidat, ki dobi večino.
Pri referendumu se pa odloča o nekem vprašanju in se glasuje za ali proti neki ponujeni rešitvi :wink:

-------------

- žužki, ki tako radi pridejo gledat v moje stanovanje :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Apr. 2012 18:26

-* ko kakšna slavna oseba REŠI življenje kakemu navadnemu človeku, in to objavijo portali.

Lahko te samo pogleda, lahko ti nekaj reče...ko to naredi ti avtomatsko reši življenje.

Brez skrbi. ko se doma davite z kosom ananasa bo prišel George Clooney in vam naredil Heimlichov prijem.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 06. Apr. 2012 8:32

Tip, ki ne zna prenesti dejstva, da ni všeč vsem ženskam, na obrazu nosi izraz "pa ti veš kdo sem jaz", na fb pa takoj, ko dobi košarico, objavi nekaj bednih for na račun žensk eno za drugo. So not cool. Dečko, saj se bo katera druga zaljubila v tvoj "über alles" odnos do sveta, pri meni si že na odpadu.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 06. Apr. 2012 17:11

- Folk ki žvižga brez melodije, kr nekaj v tri dni
- Folk ki se ušmrkava v lijak
- Folk ki more dat vsem jasno vedet da je prisoten, z glasno govorico in huronskim smehom
- Folk ki se dela da je nekaj več od vseh, brez kakršnekoli podlage
- ^ Cimer ki počne vse našteto

:boese:

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]