kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 07. Feb. 2012 17:06

@Leonessa, potem je bila pa dobra stranka, s tako je treba lepo ravnati. No z vsako je treba, konkurenc je vsepovsod.
Saj slišimo, kaj se dogaja v Lidlu in podobnih megasupercentrih, ko se ne izgublja sekund za pozdrav in prijazno besedo.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 07. Feb. 2012 17:31

Ni bilo bistvo to, da je bila prodajalka prijazna ali stranka dobra (sta namreč znanki očitno), pač pa to, da je v času službe klepetala s stranko in pozabila na delo, zaradi česar je imela "delo" s tisto stranko celih 15 min, ko bi le ta že davno lahko imela vse stvari zložene nazaj v vozičku. Kako bi se zdelo tebi, če bi šel v trgovino ali na banko in bi se tam bančna uslužbenka pogovarjala z neko znanko 15 min? Čas za pogovor lahko najdeta izven delovnega časa. :wink:
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 07. Feb. 2012 20:16

15 minut, najbrž pretiravaš. Če se par stavkov izmenja, je prav fajn....ajde, če bi bla ornk debata, pol bi me živciral...mene recimo negotovinski plačniki živcirajo, al kuli iščejo, al narobe vtipkajo, al so pa čudni sami po sebi :D
Uporabniški avatar
LoveHeart
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveHeart » 07. Feb. 2012 20:19

To da se jutri moram zbudit ob 06h :roll:
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 08. Feb. 2012 11:43

tor napisal/-a:15 minut, najbrž pretiravaš. Če se par stavkov izmenja, je prav fajn....ajde, če bi bla ornk debata, pol bi me živciral...mene recimo negotovinski plačniki živcirajo, al kuli iščejo, al narobe vtipkajo, al so pa čudni sami po sebi :D

Če rečem 15 min, to pomeni 15 min, brez pretiravanja. Govorim o ornk debati in ne par stavkih. Če si poudarek na debati spregledal že v mojem prejšnjem postu, sem ti še enkrat posebej ponovila. Tokrat bo najbrž šlo, ali ne? :wink: Mislim, da ni potrebe po prepričevanju v svoj prav, ker sem bila tam in vem koliko časa sem čakala, ker vem, koliko časa sem zamudila na dogovorjenem kraju.
Medtem ko tebe živcirajo malenkosti, tako da bi ravno tebi lahko človek rekel, da pretiravaš.

No offence, ampak tako je, če me nekdo prepričuje nasprotno, ko sem prepričana v svoj prav. :P

Dodajam, da mi na živce gredo ljudje, ki se vpičijo v vsako stvar, kar bi razumela, če bi bilo analiziranje na mestu. Ko pa nekdo kar goni dalje svoje, ko je že dobil opis nekega stanja ali česarkoli že, a še kar misli, da bo njegova razlaga boljša, pa to zame ni nič drugega kot pametovanje brez neke podlage.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 09. Feb. 2012 0:22

sodelavec, ker je
1. nesposoben
2. totalno nesposoben
3. a si lahko res tolk nesposoben?
4. ima šiht samo zato, ker je v sorodu s šefico :roll:
5. morm jez popravljat njegove napake.
6. je totalno neodgovoren
7. se dela budalo
8. ne moreš se naredit budale, če poliješ kavo po celem delovnem mestu, kreten :mad:
9. ne morm verjet da je pustil to packarijo stat, da se posuši in se delat kot da to ni njegovo maslo
10. poskuša šefico prepričat da je to naredil Palček Smuk, očitno :roll:
11. kreten.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 09. Feb. 2012 12:47

- en sodelavec...je tak mal čuden
- moja "bolezen": naj se že 1x odloči ali me bo za cel teden položila v posteljo, ali pa me bodo prehlad, kihanje, glavoboli minili!

:mad:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 09. Feb. 2012 12:53

Leonessa napisal/-a:Prodajalka na blagajni v najboljšem sosedu, ki se je z neko tetko več pogovarjala kot odčitavala izdelke, poleg tega sta v celi trgovini obratovali samo dve blagajni, vrsti pa sta se kopičili. Ampak neee, ona kar lepo lagano, na momente je celo pozabila, da je na delovnem mestu in je udarila tam celo debato (o neumnosti le te ne bom šla v detajle). Kot da ni bilo dovolj že samo to, da je tetka nakupila res ogromno in bi že zaradi tega lahko prodajalka malo pospešila, ne pa, da si ravno ob takšnem ogromnem nakupu privošči čvekanje v neskončnost.
Holy shit ženska :roll:

čakaj malo zakaj pa nisi kaj rekla? men se je že tud zgodilo podobno pa sem lepo reko, če bi lahko delala ne pa klepetala, ker nimam celi dan časa čakat na blagajni. Ker je res lapala pa lapala pa en artikel na 20 sekund potegnila in mam ogromno potrplenja ampak nekje pa tud mam jaz mejo.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 09. Feb. 2012 13:10

ljudje, ki ti ne zmorejo pogledat v oči pa ti povedat kaj si mislijo, ko pa so v družbi pa so glasni in ti poskušajo nekaj sporočit med vrsticami.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 09. Feb. 2012 14:01

Dioniz napisal/-a:
čakaj malo zakaj pa nisi kaj rekla? men se je že tud zgodilo podobno pa sem lepo reko, če bi lahko delala ne pa klepetala, ker nimam celi dan časa čakat na blagajni. Ker je res lapala pa lapala pa en artikel na 20 sekund potegnila in mam ogromno potrplenja ampak nekje pa tud mam jaz mejo.

Sem ji rekla na lep način, da bi šlo hitreje tudi brez klepeta in je ženska še dalje čvekala. Ko je kmalu minilo 15 min, ji je rekla še gospa za mano, njo pa je upoštevala, ker je bila pač gospa v zrelih letih in s polnim vozičkom.

Ali pa danes, ko sem čakala, da prinesejo zložit meso (spet v najboljšem sosedu, ampak je bil 10% popust, zato sem bila spet tam), ženska pride, začne zlagati in jo prosim, če mi lahko prinese štefani pečenko, ker je niso imeli še na polici (striktno to sem želela, ker je sveža dosti dražja). Ženska reče, da najprej mora zložiti vse na polico (cel tisti voziček zapakiranega mesa).
:eek: Jo prosim, če lahko to počne kasneje, saj ji bo vzelo samo minuto, da mi gre po to pečenko in ko je spet zavila z očmi, da mora najprej zložiti vse in da naj počakam (čakala sem že slabih 10 min tam), sem rekla hvala lepa, grem pa drugam po eno ubogo pečenko. Ženska se je potem spravila po meso in mi na koncu še zaželela lep dan. Mislim, a je to tako težko v prvo narediti in sebi ter stranki prihraniti čas? Kam smo pa prišli, da že v trgovini moraš prositi, če ti lahko nekaj prinesejo. Saj ponavadi itak hodim v Interspar, ampak ko imam na poti Mercatorja in je še dan popustov, grem pač tja.
Zadnjič spremenil Leonessa, dne 09. Feb. 2012 14:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 09. Feb. 2012 22:35

peč ki crkne lih ko jo rabiš.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 11. Feb. 2012 22:00

Na živce mi gre to, da mi ponavadi nihče ne skoči v sobo. Ko pa mi, pa se iz računalnika sliši ravno "bag of penises".
The world is as you are.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 11. Feb. 2012 22:06

:lol: :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 28. Feb. 2012 21:35

Kljub sorodstveni vezi bi ene dva kar izbrisala...tako, frc, pa bi odletela. Ampak na žalost ne gre Slika
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 28. Feb. 2012 22:27

Slika
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov