kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 08. Jan. 2012 23:47

da se ne da urbane na busu napolnit in tko potem, če se zgodi, da nimam druge kot da se švercam, samo gledam in čakam kdaj bo kakšen kontrolor prišel računat

(sej jih ne bi šla v lidl kupvat, ampak je bil ravno na poti )

pa mal preveč je teh lidlov in hofrov ratal :x :P
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 09. Jan. 2012 0:23

^^ Ja, to pa res rastejo, jaz imam že tri oz. štiri (en je malo dlje) Hoferje na peš razdalji :eek: :D Lidl pa sicer en, ampak sta še dva malce stran :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 09. Jan. 2012 0:54

_patchouli_ napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:pa kaj mi gre še na živce.. ko bakicam vedno prvim rata vstopit na bus, pol pa držijo tisto urbano k ekrančku tiste zadevščine, ne tam kjer je narisano.. in moramo lepo čakat za njo...

Na živce mi gre folk, ki ne ve, da na vsaki troli obstajata dve tiste zadevice za urbano in potem čakajo kako babico, ki se pač ne znajde v sekundi, namesto, da bi se zrinili mimo babice (nežno, ne tak da babica pade po tleh) do druge zadevice za urbano in posledično delajo čist isto gužvo kot babica, ki se pač ne znajde.
Ma sej v bistvu mi to ne gre tak na živce, sam morala sem komentirat :P

to vem ja.. sam je potem bolj gužva pač če je en zaseden pol minute.. na drugem pa kak z mobitelom plačuje.. pa nvm jaz nisem še nikogar porinil po tleh no :S tak pa res nisem...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 09. Jan. 2012 16:38

- Lista Viranta, ne vem od kdaj imaš pravico držati politiko v šahu

- moj telefon, ker ni možno brisati prednastavljenih melodij, in potem občasno ko končam s poslušanjem kakšnega hudega komada, dobim za naslednji komad tole
klik

- te stvari v katere moraš vtipkati nek text zato da lahko prebereš nek članek. Nacisti.

- ljudje ki polovico časa pozimi namenijo pritoževanju čez zimo, drugo polovico pa je jokanje nad pričakovanim snegom
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 09. Jan. 2012 23:44

-* na živce mi gre ko na 24ur objavijo pač novico in posnetek nekega človeka ki je dočakal 100 let, in vedno ampak res vedno ga vprašajo isto zadevo: recept za dolgo življenje....
O FAAAAAAAAAAAAAAAAK, človek je dočakal 100 let , doživel obe vojni, menjave oblasti, smrti vseh ljubljenih ljudi. Namesto da bi ga vprašal: kaj bi povedali mladim, kaj je tisto kar ste se naučili v življenju, ga greš vprašat kaj je recept za dolgo življenje.

To je isto kot da bi Nelsona Mandelo vprašal kakšna je bila hrana v zaporu.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
-aisha-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a -aisha- » 10. Jan. 2012 0:34

Na živce mi grejo objave na fb v stilu:
"Če izbrišeš tale SMS, pomeni, da me ljubiš, če ga obdržiš pomeni, da si me želiš, če ga ignoriraš, me enostavno obožuješ."

halooo?? sms?si prizadet-a?? :wall:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 10. Jan. 2012 0:40

Led Zeppelin, ne stoj brat 24 ur :P best new years resolution ever..

In lool, berem zdejle forum na postli, v temi (ker cimra že spi) z slušalkami v uhah in PRASNEM v smeh ob tejle samsung pesmici :lach: ker sem link čist podzavestno odprla, in je tko nenadoma prekinlo mrtvo tišino..

Da ne bo offtopic: Neorganiziranost na našem faksu, kjer očitno profesorji (?) zgubljajo naše izdelke.. In da moram zato šeenkrat narest čisto celo maketo, ki ti vzame cel dan, kilo živcev in spet najmanj 5 evrov :(
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a arianna87 » 10. Jan. 2012 23:05

Led Zeppelin napisal/-a:- te stvari v katere moraš vtipkati nek text zato da lahko prebereš nek članek. Nacisti.

Rešitev: naročiš se na spletno izdajo medija, pa se ti te stvari več ne bodo prikazovale

- da mi ene ene frendice na FB zid javno objavljajo kakšne naše (neumne) fore in linke, ki jih določeni razumemo. Pa konstantno pravim, da ne maram, da je javno - pismo, a je za zasebno sporočilo kaj težje napisat? Pol so pa užaljene, ko brišem take objave....
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 10. Jan. 2012 23:52

kruljenje v mojem želodcu. aaaa!! pa ravno prej sem jedla ampak neeee... men spet kruli, jao. :D Pa ne da se mi spet jest it, še posebej ob tej pozni uri.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 11. Jan. 2012 13:25

Šefica! :mad:
Ker misli, da se bomo vsi ostali odpovedovali lastnim privatnim planom (in to v petek popoldan), zato da bomo ugodili njej in ostalim...ker ja, sodelovci so mi pa resssss fulllll pomembnejši od mojih prijateljev in familije...
....get a life!
Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2008
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objavaNapisal/-a Sexy Kitty » 11. Jan. 2012 22:05

Na živce mi gre,da imajo zmeraj vsi tolk opravka z mano. Pa zakaj to?Pa to?Pa zakaj ne bi ono?Pa kaj to delaš?.....V glavnem preveč dela imajo z mano.
Pa vaške čenče mi grejo tud na živce.
Temida*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Temida* » 12. Jan. 2012 10:30

*neorganiziranost :evil:

*kolegica :zunge:

*razlike :wtf:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 12. Jan. 2012 14:03

Sexy Kitty napisal/-a:Na živce mi gre,da imajo zmeraj vsi tolk opravka z mano. Pa zakaj to?Pa to?Pa zakaj ne bi ono?Pa kaj to delaš?.....V glavnem preveč dela imajo z mano.
Pa vaške čenče mi grejo tud na živce.

enkako!
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 12. Jan. 2012 14:15

Sami seb lahko greste na živce, ker se obremenjujete s tem kolk se kdo z vami ukvarja in kaj mislijo o vas :roll:

Na živce mi grejo počasni vozniki. Kako hudiča se lahko vključiš s 50km/h na avtocesto (ne pospešiš na pasu za vključevanje), ko pa s tem ogrožaš vse na avtocesti?? In idiot od babe gre se tako vključiti pred tovornjak, ki itak ne more tako hitro zabremzati in se ustaviti, tako da je mogel zapeljati sunkovito na prehitevalni pas direkt pred en avto. Totalko bi naredila, če se ne bi ravno za las vse izšlo. Na živce mi grejo IDIOTI :mad:
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 12. Jan. 2012 21:07

-tista miška 'vgrajena' na laptopu... :mad: :mad:

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov