kdo/kaj vam gre na živce #3
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 3188 prispevkov
• Stran 211 od 213
•
Prejšnja
1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213
Naslednja
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
- vsi ti zdravniški pregledi, ki jih imamo. Jaz. Onidve…
- njihovo obnašanje in vtikovanje v naše življenje. V najine odločitve (“narejene” v zgodnjih fazah najine veze)… Ko se jim zdi, da bodo nekaj dosegli. Pa ne bodo. Vem. Ker imam nekaj kontra dobrih argumentov, zakaj tako mislim.
Že njihov način življenja poda odgovor. Tako da je čisto brezveze.
Stay out, ti bo boljše!
- moški, ki mislijo, da mora ženska vse sama doma narest Kuhat, prat, skrbet za otroka, da ga še previje ne, okopa ali nahrani.
Saj pravim… njihov način življenja zdaj, pove veliko…
In potem je ženska za vse kriva
- njihovo obnašanje in vtikovanje v naše življenje. V najine odločitve (“narejene” v zgodnjih fazah najine veze)… Ko se jim zdi, da bodo nekaj dosegli. Pa ne bodo. Vem. Ker imam nekaj kontra dobrih argumentov, zakaj tako mislim.
Že njihov način življenja poda odgovor. Tako da je čisto brezveze.
Stay out, ti bo boljše!
- moški, ki mislijo, da mora ženska vse sama doma narest Kuhat, prat, skrbet za otroka, da ga še previje ne, okopa ali nahrani.
Saj pravim… njihov način življenja zdaj, pove veliko…
In potem je ženska za vse kriva
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
- Da ze cel teden vsaki dan premoci plenice ponoci, nisem dobila unih kit and kin v sparu v soboto.
- posledicno se zbudi zgodaj sjutraj, zamenjam plenico, se eno uro trudim dojit, da bi nazaj zaspal in ne zaleze, ze 2x ta teden tak scenarij
- posledicno se zbudi zgodaj sjutraj, zamenjam plenico, se eno uro trudim dojit, da bi nazaj zaspal in ne zaleze, ze 2x ta teden tak scenarij
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
(prosim oprosti )
Njegova mama.
Vedno je znala olje na ogenj priliti, malo po malo, da niti ni bilo moteče oz. se je stvar preslišala… in smo šli dalje.
Ampak tole nazadnje je bil pa višek
Pred nami sta začela obtoževati en drugega ipd. Čisto brez filinga in filtra. Vedno starejši so, vedno huje je…
Njegova mama.
Vedno je znala olje na ogenj priliti, malo po malo, da niti ni bilo moteče oz. se je stvar preslišala… in smo šli dalje.
Pred nami sta začela obtoževati en drugega ipd. Čisto brez filinga in filtra. Vedno starejši so, vedno huje je…
-
hayley - Cosmopsiho
- da je tako tezko otroka dat spat, zaspi sam od sebe v narocju na kavcu, ga neses v postlo, se zbudi, se ga trudis uspavat 45 min in neuspesno, ne da se mi vec
- ze skoraj 7mesecev brezveze placujem voyo narocnino, ker itak nikoli ne morem nic pogledat vec od njegovega 6m naprej, pa mislim da tudi nobene skandinavske serije niso nove nalozili gor, se morem odjavit, da ne bom inela tako visokega racuna za telefon vsak mesec
- ze skoraj 7mesecev brezveze placujem voyo narocnino, ker itak nikoli ne morem nic pogledat vec od njegovega 6m naprej, pa mislim da tudi nobene skandinavske serije niso nove nalozili gor, se morem odjavit, da ne bom inela tako visokega racuna za telefon vsak mesec
-
hayley - Cosmopsiho
- eeeh, sem se ful veselila, da je neka nova sezona meni ful vsecne serije obiavljena, na koncu je to tisto, kar sem pred pol leta gledala in ni nobene nove po tem, eeeeh… je pa fuul dobro in napeto posneto in ta igralka mi je fuul vsec
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
sem včeraj za tamalo rabutala fico d'india (ne vem kako je po slovensko, uni sadež od kaktusa) in sem dobila v cel palec mini bodice ki so se mi danes vnele
krasen začetek tedna
krasen začetek tedna
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
AMAZON CUSTOMER SUPPORT WTF AGHHTTIJFDRFFF
Ce koga zanima, kako narediti na videz simple in user friendly customer support, ki pa je v resnici definicija neucinkovitosti, to je to. Bravo Bezos, I see what you did there
Ce koga zanima, kako narediti na videz simple in user friendly customer support, ki pa je v resnici definicija neucinkovitosti, to je to. Bravo Bezos, I see what you did there
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
v-e-s-n-a napisal/-a:(prosim oprosti )
Njegova mama.
- jooj, isto! moja tašča je vsako leto bolj control freak, ampak zadnje tedne je pa tudi ona šla čez vse meje. Bolj kot se obeša na svojega sina/mojega dragega, bolj ga s tem potiska stran. Te dni dejansk iščeva prvič v življenju nek pobeg od te ženske, da naju ne bo sploh doma za praznike
- sočasno s tem mi gre blazno na živce to prisiljeno romanje na grobove...jaz kot ateistka pač ne vidim pomena. vsi, ki ga - zelo vabljeni, pojdite, samo mene ne posiljevat s tem jaz se umrlih spominjam in se jim poklonim drugače
- moja sestra...a bo kdaj uvidela pa vrgla tega gnilega tipa iz bajte??? ne rabim njenih problemov poslušat na dnevni bazi, ker noče razdret neke ogabne zveze, ker misli, da se bo tip po 3 letih spremenil
- da si eni pišejo v forum cele strani v smislu chata...
I am not an enigma, just a contradiction!
-
hayley - Cosmopsiho
- da sem pozabila celo toaletno torbico s skoraj vsem makeupom, ki ga imam, ko sem bila na zadnje pri moji mami. Za na izlet nekajdnevni bi pa rada imela makeup s sabo, ampak bom najbrz startala kar od tu, ne grem vmes na primorsko. Imam lih sam en obarvan balzam za ustnice, barvico za obrvi, barvico za oci in maskaro samo v svoji majhni torbici za makeup. Pogresam svoje pudre.
Prvi neprebran prispevek • 3188 prispevkov
• Stran 211 od 213
•
Prejšnja
1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov