kdo/kaj vam gre na živce #3
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Da sem se zredila, so mi cunje ratale mal mejhne in mam posledično zlo omejeno izbiro stvari, ki mi jih rata nase navlečt (da zgleda kokr tok okej). Baah!
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- L'Impératrice
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2009
- Kraj: Ljubljana
*to sm se v slabih dveh tednih za 3kile zredila
*mraz
*učenje
*mraz
*učenje
- čokoLadica.x3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 10. 2009
učenje
prehLad
to da sem tečna
da doLočene stvari še vedno niso razčiščene...
prehLad
to da sem tečna
da doLočene stvari še vedno niso razčiščene...
Razum bi te pustio, al` ovo srce ne da te..
-
Naja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
- da nimam kaj za delat določene dneve, ko nimam predavanj, ker sošolke ni v Lj
- da bi se ful rada vpisala v kakšno plesno-navijaško skupino ali kaj podobnega (aerobika, fitnes, karkoli, samo da bi imela kakšno dodatno aktivnost in bi poleg tega še migala), ampak se mi zdi, da so avdicije za plesne skupine že imeli, k ostalim dejavnostim pa mi je bad hodit sama, ker so to bolj družabne aktivnosti
- da iščem delo preko šs VSAK dan, pa ni nič, kar bi ustrezalo mojemu prostemu času (predavanj in vaj pač ne mislim "preskočit" zaradi dela)
- da bi se ful rada vpisala v kakšno plesno-navijaško skupino ali kaj podobnega (aerobika, fitnes, karkoli, samo da bi imela kakšno dodatno aktivnost in bi poleg tega še migala), ampak se mi zdi, da so avdicije za plesne skupine že imeli, k ostalim dejavnostim pa mi je bad hodit sama, ker so to bolj družabne aktivnosti
- da iščem delo preko šs VSAK dan, pa ni nič, kar bi ustrezalo mojemu prostemu času (predavanj in vaj pač ne mislim "preskočit" zaradi dela)
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
da ropotajo eni pred blokom ku da so sami tle
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
-da grem sama sebi na živce...
- HoneyBear
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 10. 2009
To, da komi čakaš da vidiš nek film v kinu in končno prideš, se usedeš.. in se vrsto pred tabo usedejo pubertetnice in veselo komentirajo cel film. Gledala sem Žago 6 in cel film sem poslušala samo smejanje.. Mislm haloooo.. Čist sm živčna na konc iz dvorane pršla. :box:
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
piškotek* napisal/-a:da določena oseba v službi pogosto izgublja pomembne papirje in potem nastane cela panika
Jaaaaaa!!! In pol še mene potegne v to paniko...grrr
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov