kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Mar. 2011 16:20

^^razgrajač je bil, mogoče se ga boji izbrisati? :D
floribunda, ampak pri tebi še je mogoče sprejemljivo, ker si majhna.Jaz nisem majhna in se res nikoli ne bi zacopala v 1,60,m visokega-nizkega? tipa :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 31. Mar. 2011 16:49

^^haha ma ne, da bi se ga bala... malo se je celo popravil z leti tak da mislim, da ni več tak grozen razgrajač... no ne bi ravno vedla ker se nikoli nisem družla z njim sam tak kolk opazim pa en čas je stanoval blizu (zdaj ne več hvala bogu) :D Nisem ga zbrisala še ker sem mela upanje, da bo odnehal ker to se dogaja zdaj par dni prej je bil pa mir. Mah če ne drugo bom mu onemogočla, da mi piše na zid... ker mi ga sam smeti s posti pa da ravno vsi drugi vidijo :? Bi ga zbrisala sam vem, da ko ga naslednjič vidim da mi bo težil spet ker je taka oseba, že zadnjič je gnjavil da sem važna in da ga ignorirami in nevem kaj... to mi pa gre full na živce, ob 2h al 3h zjutraj je blo pa mi res ni blo do nekih pogovorov in pijančevanja ko sem sam posteljo vidla pred sabo :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 10. Apr. 2011 17:23

Da nekatere že pri 25 začnejo jamrat kako so stare. Seriously? :stupid: In pa take, ki se imajo za good looking in hard to get, kot da se pa zdaj vsi tipi limajo na njih, ko pa je tam zunaj še en kup lepih žensk, ki imajo poleg lepote dejansko nekaj v glavi.
Lepota je sicer relativna, a v grobem se razumemo, da gre za neke splošne lastnosti, ki naredijo žensko (ali moškega) privlačnega v vizualnem smislu.
Zadnjič spremenil Leonessa, dne 07. Feb. 2012 14:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bumblebee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a bumblebee » 10. Apr. 2011 21:49

sošolka od fanta, ki mu nonstop nekaj piše in se meče po njem. me pa veseli, da fant še vedno misli, da hoče biti le njegova dobra prijateljica :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 12. Apr. 2011 9:22

LPP, čakam na 27tko 20 minut, ustavi bus 30 metrov pred postajo, odpre vrata za 3 sekunde, pa zavije nazaj na cesto WTF :mad:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 12. Apr. 2011 10:33

to, da ne bom imela v Pekingu dostopa do fb, twitterja, youtuba, itd. 2 tedna, ker so te strani tam blokirane. :mad: :mad: :mad:
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 12. Apr. 2011 20:30

Pošteno mi dvigne pokrovko, ker nekateri mislijo, da če gredo po prehodu za pešče, imajo prednost in se jim to zdi tako samoumevno, da niti ne pogledajo levo in desno, ker se po njihovem mnenju pač svet ustavi, ko oni gredo čez faking cesto! Če ni je*enega semaforja za pešče in kolesarje, ne moreš it kar čez in potem še bebavo pogledati šoferja, ki ima (hvala Onemu zgoraj) hitre reflekse, da pravočasno ustavi, da lahko ženka prečka cesto s svojim sinčkom. :roll: Pa saj ne moreš, da v afektu ne serviraš enega najgrših pogledov kar jih premoreš, ker bi v nasprotnem primeru valda jaz končala na zatožni klopi, ko bi zgazila mamico in sinka. F*cking moron!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 12. Apr. 2011 21:04

^^Slika
(vir; dopolnitev tega ne spreminja)
:P

..vem vem, sicer 8. alineja 95. člena pravi: Preden [pešec] stopi na vozišče, se mora prepričati, če to lahko varno stori. - pa vseeno, ti si z avtom bolj nevarna, bolj moraš paziti na ostale & bit previdna.

(matr, jz tkole ne bom nikol uspela narest izpita za avto; it is against my principles! :mad:)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 12. Apr. 2011 21:10

jo ko boš začela enkrat voziti ( ne s pomočjo inštruktorja) in boš videla odnos pešcev potem si pa lepi te zakone ;) Tudi pri omejitvi 50 je to izredno neprijetno za voznika.

In ja to mene dela živčno vsakič ko sem na cesti. Ne glede na zakone je obup ko ti nekdo skoči na cesto brez da bi vsaj malo truda namenil temu, da se prepriča ali je cesta prazna. In to zadnji hip! :mad:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 12. Apr. 2011 21:25

Peljala sem se z normalno hitrostjo (= toliko kot je dovoljeno) in verjemi, ko boš naredila izpit, bo težko v centru sredi največje gužve na cesti gledat še, če se nekdo ne bo ustavil pred prehodom za pešče ter ocenil varnost prečkanja. Še dobro, da sem imela oči na pecljih, ker se je ženska najprej zaustavila za sekundo, ko je ocenjevala čistost svojih čevljev, pa sem mislila, da se bo dejansko tudi ustavila. Ko sem bila že tako blizu, pa je kar mirno nadaljevala pot čez cesto. Medtem, ko je nisem povozila jaz in je ne bi še kakšen previden voznik, bi pa jo sigurno kdo izmed množice neprevidnih, ker je takih ogromno.
Drugič bom brez slabe vesti potrobila, pa ne, ker se mi ne bi ljubilo ustavit pred prehodom za pešce, ampak zaradi folka, ki v zadnjem momentu prečka cesto brez, da bi se jim sploh dalo ozret naokoli. :roll: A meni pa se more dat spremljat, da ne povozim kakšne take ženske, ki očitno misli, da se promet zaustavi, ko ona odpeketa čez?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 12. Apr. 2011 21:33

^^ker si dost nova na forumu - v vednost: ne si preveč k srcu jemat kar jz povem na to temo, sem neke sorte "lokalni anti-avtomobili/pro-kolesa aktivist" :lach: in bom vedno pametovala, četudi nimam prav (priznam), da "avto = bad, kolo = f*ck yeah!". :D

Se zavedam, da se bom mogla tud sama z vsem tem še soočit in, kot pravim, mi predstavlja neke vrsto oviro pri napredovanju pri vožnji. :buhu:
Mal še probam, če mi res ne bo šlo več/če se bom preveč živcirala zarad ostalih, naredim večini uslugo in ne dovolim še eni trapi na cesto.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 12. Apr. 2011 21:36

^^ Ah, dej no dej :P Ne obupat! Moram rečt, da v 3-4 letih še nisem nobenega skor povozila. Mogoče se mi ljudje tak ustrašjo? Če je nekdo ob cesti, je itak treba "predvidevat", da je trot in da zna na cesto skočt.

Na živce mi pa gre to, da vedno vse prelagam na zadnji trenutek, ko mi že voda teče v grlo :?
+ to, da sem se morala odpovedat jutrišnjem koncertu; sucks
+ ženska ljubosumnost, ki uničuje našo družbo :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 12. Apr. 2011 21:38

Saj ni bilo mišljeno slabonamerno, se me pa še vedno drži bes, ker je ogromno takih pešcev in kolesarjev, ki se tudi sredi največje gužve na cesti ne mislijo ustavit pred prehodom in počakat na pravi moment za prečkanje.

Jaz sem na biciklu v mestu vedno presrana in mam oči toliko da ne na hrbtu, ko je treba. :D Nekateri pa kar prosto po Prešernu, kot da so za njih kakšna posebna pravila, za katera drugi očitno ne vemo.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 13. Apr. 2011 7:41

Leonessa napisal/-a:Pošteno mi dvigne pokrovko, ker nekateri mislijo, da če gredo po prehodu za pešče, imajo prednost in se jim to zdi tako samoumevno, da niti ne pogledajo levo in desno, ker se po njihovem mnenju pač svet ustavi, ko oni gredo čez faking cesto! Če ni je*enega semaforja za pešče in kolesarje, ne moreš it kar čez in potem še bebavo pogledati šoferja, ki ima (hvala Onemu zgoraj) hitre reflekse, da pravočasno ustavi, da lahko ženka prečka cesto s svojim sinčkom. :roll: Pa saj ne moreš, da v afektu ne serviraš enega najgrših pogledov kar jih premoreš, ker bi v nasprotnem primeru valda jaz končala na zatožni klopi, ko bi zgazila mamico in sinka. F*cking moron!

Mene pa najbolj razpizdijo taki, ki se obnašajo kot ti očitno. Da stojiš na prehodu, pa te noben ne jeb* 5% in moraš res stopit dobesedno na cesto, da MOGOČE nekdo ustavi, da greš lahko čez. Posebej v ljubljani je takšno obnašanje močno razpaseno. Fak takemu bi prav z veseljem primazal dve okoli ušes... :evil:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 13. Apr. 2011 7:47

*mala* napisal/-a:Če je nekdo ob cesti, je itak treba "predvidevat", da je trot in da zna na cesto skočt.

:lol: :lol:

To je vse res. Sicer sej zakon je lepo napisan in ga, vsaj jaz, pridno upoštevam, ampak to ne odtehta dejstva da je jako moteče, ko ti peščci v največji jutranji/popoldanski gužvi kapljajo po eden in po eden na prehodih kjer ni semaforja, pa da tu in tam kakšen priteče izza kakšnega bloka direkt na prehod in oh ja, seveda, zimske razmere so moje najbljubše - mal uvidevnosti v smislu zavedanja, da pešec lažje upočasni korak kot voznik na ''slabi'' cesti ne bi škodilo. Meni, kot peški ali kolesarki, na kraj pameti ne pride da ne bi pred prehodom počakala da mi nekdo ustavi ali pa da se cesta sprosti. Je pa res da kolikor jaz opažam, je to začaran krog - eni vztrajno nočejo ustavljat na prehodih, zato si morajo pešci izboriti svojo ''svobodo'' in potem bentijo in pešci in vozniki, eni nočejo ustavljat, če že ustaviš, ti že eden zadaj trobi .... Ni da ni, slovenski promet je res liga zase.

Na živce pa mi gre še:
# bivši, s katerim se nisva videla od najinega razhoda izpred petih letih, zdaj pa me vztrajno hodi motit med delovnim časom (je izbrskal kje delam) in mi teži da kdaj greva ven, pa sem mu lepo povedala da meni se pač ni za družit z njim in naj odneha (pa ne zaradi srčnih ran, ampak ker je dosadn) :noentry:
# sodelavka, ker je hinavka do daske, če bi se podeljevalo nagrade za hinavskost bi dobla največjega Hinkota :evil:
# stranke, ki me skozi sprašujejo po ceni izdelka.... ja pa haloooooooo gor je nalepljena cena, ka če bi svojo betico 5 centi približal artiklu (al pa artikel betici).... banda nesposobna lena :mad:

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov