kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 19. Feb. 2025 12:54

- to, da sem spet bolana! Že drugič v tem mesecu! :mad: :< :eek:
Res več ne vem kaj narediti, da se to več ne ponavlja. Tole letos je res katastrofa! :mad:

- to, da je hiša, spet, kot da je bomba noter padla. Se naredi samo najnujnejše…

- to, da bom očitno mogla počakat na maj, da bomo šli lahko na počitnice… z zimskimi očitno ne bo nič! :mad: :tot:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 22. Feb. 2025 7:03

- mi dopizdeva da nobene picke materne ni od nikjer za otroka nikoli, ne nobenih babic, ne nobenih dedkov, tata v sluzbi, samo js mama morem vse dni 24/7 se z otrokom ukvarjat in danes je se buden od 5:45 naprej, ( po tem ko sem se ga 45 min trudila uspavat, ampak neuspesno)sem cakala skos da bom zjutri malo fraj in nic od tega, med tem ko je sel spat okrog 21:30
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 24. Feb. 2025 15:39

Ko nekdo posredno počne stvari, s katerimi misli, da bo nekaj dosegel. No, mogoče uspe pri komu, ampak ne pri meni!
Jaz sem dala jasno vedeti, kaj si mislim…
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 26. Feb. 2025 13:04

Njeno razmišljanje in brezglavo zapravljanje denarja za svojo vnukinjo. In to za nekaj, kar midva itak ne dovoliva :rolleyes: :eek: :o

Še dobro, da bo ta nesporazum rešil mož.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 04. Mar. 2025 14:26

Ko se s človekom pogovarjaš iz oči v oči in ti na veliko laže.

Kaj vse človek doživi. Najprej sem še mislila predložiti dokumente, iz katerih je razvidno, da laže, ampak sem se zadržala. Bodo drugič prav prišli.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 13. Mar. 2025 10:14

Več stvari:

- dež

- da je treba eno zadevo urediti ASAP, prej pa več dni noben ni nič rekel… ne štekam tega, res ne!

- sicer občudujem njeno izbajdljivost, ampak kar je preveč, je pa preveč. Začni spoštovat dogovore že enkrat! :mad:

- da ne vem kako zadevo rešiti.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 18. Mar. 2025 18:03

- folk ki stavi roke od (tujih) otrok v svoja usta. ponavadi so to isti piloti ki jih tudi poljubljajo po obrazu
- folk ki med čakanjem v vrsti pasivno agresivno opravlja hitrost dela prodajalke, komentira kaj imajo drugi ljudje v košarici... če imaš kaj za povedati povej direkt in naglas ali bodi enostavno tiho.
- čisto premalo specifične informacije ki jih zadnje čase dobivamo iz vrtca.
- danes mi grejo na živce tamali, in js sama sebi.
- pomladanske alergije
- da greva danes v gledališče, ker mi je popolnoma odveč, ker sem si sitna. blevh.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 18. Mar. 2025 20:13

Neodgovorni osebki, ki vozijo bolne otroke z nalezljivimi boleznimi v vrtec. Pm, če kasirajo tudi domači od otroka enako kot otrok mi ne sanjati, da to ni nalezljivo in da je slučajno.
Zaradi takih v vrtcih ni konca in potem kasiramo še drugi.
A je res treba tega no :mad: Res imam dovolj takšnih, ki gledajo samo na svojo rit in se želijo le losati svojega otroka. Tistega, ki so si ga menda želeli, wtf :mad: verjetno vzgojiteljice uživajo, ko se z bolnimi ukvarjajo in potem še one podelijo bacile doma s svojimi družinami. Bolan otrok spada k staršem in ne drugam.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 18. Mar. 2025 20:56

S tem se ubadam in v sluzbi in doma. Zdrava nisem bila ze od lani. Moji otroci pa tudi-streptokokne angine, vnete oci, prehladi, you name it. Jaz pa tudi, nazadnje gripa v pljucnico. Super, ne? Ce se jim pa ne vidi...vsaj ob oddaji ne.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 18. Mar. 2025 21:38

mayaeb napisal/-a:Neodgovorni osebki, ki vozijo bolne otroke z nalezljivimi boleznimi v vrtec. Pm, če kasirajo tudi domači od otroka enako kot otrok mi ne sanjati, da to ni nalezljivo in da je slučajno.
Zaradi takih v vrtcih ni konca in potem kasiramo še drugi.
A je res treba tega no :mad: Res imam dovolj takšnih, ki gledajo samo na svojo rit in se želijo le losati svojega otroka. Tistega, ki so si ga menda želeli, wtf :mad: verjetno vzgojiteljice uživajo, ko se z bolnimi ukvarjajo in potem še one podelijo bacile doma s svojimi družinami. Bolan otrok spada k staršem in ne drugam.

Story of my life. After having kids.
Mislim, da ga ni starša, ki ne bi dal tega čez. Jaz poskušam razumeti tudi drugo plat, ampak težko, ko izvem, da nafilajo otroka zjutraj s Calpolom in potem v vrtec.:mad: :rolleyes: :?

Hvala bogu je sedaj že veliko, veliko boljše. Podiramo rekorde v obiskanosti vrtca :lach: Prvi dve leti je bilo pa itak najbolj noro.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 18. Mar. 2025 22:34

Sarissima napisal/-a:- folk ki stavi roke od (tujih) otrok v svoja usta.

Wtf, kdo to dela?! jaz se rok od lastnega otroka ne bi dala v usta, kaj je kdo ze gledal, kam vse jih tlacijo? :eek: Ew. :lol:
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 19. Mar. 2025 11:50

Pri nas konkretno na žalost tast to vztrajno počne vsem mini vnukom. Opozarjam že dolgo ker je res nehigienicno, mi gre na bruhanje ko to vidim, da niti ne omenjam prenosa ustne flore in trenutno krožečih bacilov. zdaj enostavno hodim za njimi z vlažilnimi robčki, kot da nimam boljšega dela in otroku vsakič posebej ko to vidim obrišem roko preden jo da še sam v usta. potem je malo mira pa spet pozabi :) .
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 19. Mar. 2025 21:52

Herpes! :x
Vsaj izgleda tako :mad: in to pri mlajši hčerki. Moram poslikat in poslat pediatrinji. Čeprav tamala pravi, da je nič ne peče ipd…
:eek: :?
(Še vedno upam, da to ni…)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 24. Mar. 2025 13:35

- vtikovanje ljudi v tuja življenja

- njeno mišljenje oz. nezmožnost razumevanja, da ima vsako dejanje posledice. Nespoštovanje dogovorov me pa itak razpizdi do konca :mad:
Pa saj ni tako težko… ali pač? :rolleyes:

- da se bodo v kratkem v bližini začela obsežna gradbena dela, kar pomeni veliko hrupa, prahu, ipd…

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov