kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Mar. 2024 10:14

hayley napisal/-a:
v-e-s-n-a napisal/-a:Da se moram pozdravit in ležim v postelji z vročino, namesto, da bi uživala v lepem, (skoraj sončnem) vremenu z mojima puncama. Bljak bolezni… pojdite že stran!!!!

Tudi jaz imam 38,0 in glavobol, ne vem kje bi staknila, saj sem samo doma. Edina sem bolna v hisi, otrok nima se nic.
Sem pa 3 dni preden sem zbolela mogla vstajat na vsaki 2 uri ponoci, kar prej nikol nism, mogoce mi je malo oslabilo sistem.

ok ne pri meni očitno ni virus, je bilo bolj zaradi utrujenosti in malo stresa z vsemi temi vpisi v mnogo vrtcev in fizioterapijo, se je začelo s tem, ko me je zvečer začel tresti mraz in da sem že ena dva dneva šla delat stvari preko sebe, ko sem že mejo dosegla. Jaz sem si pa že roke razkuževala, ko sem malega jemala iz postelje ponoči. Zdaj je 5 ur kar sem daleron vzela, najbrž se ne počutim tako zlo boljše samo zaradi tablete.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 08. Mar. 2024 16:20

Na živce mi gre današnji dan. Pa sploh ga ni še konec! Narobe gre meni, tamali tudi, pa možu tudi pravi. Blahhhh!
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 11. Mar. 2024 21:42

Da v trgovini 15 minut pred zaprtjem ne dobiš več kruha :twisted:

Folk, ki zaparkira avte tako, da je določenim težko ven pridt... u bistvu me vsakič skrbi, da mi kdo mojega dobro ohranjenega lepotca potem ne poškoduje... ko 1x avto popravljaš, ni več nikoli tako lep, kakor je lep "nov", nekaramboliran
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Mar. 2024 18:40

- da se otrok sredi moje večerje joče in ga grem dojit, pridem nazaj in mojega krožnika s hrano in napol pojedenega jogurta več ni :mad: :mad: :< :< :< :< mi je on vse pojedu
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 05. Apr. 2024 8:57

Služba. Že 2x izbrisala mail, ki sem ga napisala v navalu jeze in nameravala poslati dalje. Moram prespati in razmisliti najprej.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 05. Apr. 2024 9:07

Vrste pri zdravniku. Kako je možno da smo se tega fenomena med korono popolnoma rešili (torej JE možno realno naročati paciente?!?) sedaj pa je poln čakalnica spet standard pri marsikateremu zdravniku.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 14. Maj. 2024 7:40

- Konstantno pogovarjanje o eni in isti stvari. Daj, odloči se že, pa naredi nekaj! :rolleyes: :idea:

- Njihova plehkost, ko se vidi, da jim je pomemben samo izgled, znamka, renome…
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 21. Maj. 2024 20:18

-blescice. Ce prides k nekomu za "presenecenje" za rd, jih prosim ne trosit oz pokat ali kakorkoli. Celo leto se frkam z dvoriscem, travo, da je v roku nekaj sekund nafilana s tem sranjem, ki se ga ne da spucati. In potem to s cevlji nosimo v hiso, psicka jih nanese s tacami,...puhalnik, vap, metla, razlika minimalna, tega je po vseh spranjah.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 21. Maj. 2024 20:47

Omg, se jaz sem jezna zate, emanuela. Naj ta oseba vedno stoji v napacni vrsti v trgovini in ima vse brisace vecno vlazne :mad:
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 22. Maj. 2024 6:43

ok wtf, že uni papirni konfeti so na meji sprejemljivega, ampak zakaj bi pa kdo mislil da je simpatično da vržeš v luft pol kile mini plastičnih delčkov ?! za povrh vsega nekomu doma??

sožalje res, nimam pametnega komentarja, razen da drugo leto teh baksusov ne vabi več na praznovanje :lol:

---

meni je nazadnje v trgovini dvignila pritisk prodajalka..... ponavadi res nočem delat drame in če se pri nekem manjšem nakupu zgodi da pozabijo poskenirat kartico za popust zmignem z rameni in pač plačam polno ceno. včeraj pa sva nakupila za skor 200 eur robe, moj ji cel čas turi tisto božjo kartico za poskenirat, je pozabila in ko je na koncu videla kartico, sam komentira - 'zdaj je že prepozno, ona je račun že zaključila in lahko samo še kasira'. long story short - sem vztrajala ko najhujša Karen, na koncu je bilo dobrih 30eur razlike v računu. sorry ampak denarja ne pobiram z drevesa.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 22. Maj. 2024 12:04

- ena bi bila, da ji res pozabiš dat kartico in naredi že račun, ma da ji tako večkrat ponujaš med nakupom in ti pol tako reče... jaz bi jjo napizdla čez celo trgovino, če me jeb* v glavo...

- spet mam stroške z avtom, okrog 220e za gume. Moj je šel h unim nesposobnežem peljat moj avto preden sem se sploh zavedla kaj počne, taprvo sem mislna, da me sprašuje za vulkanizerja, ker rabi za svoj avto, ne zaupam jim, če niso samo natvezili, da se ne da ene gume zaflikat, da je bilo treba potem kupit dve novi. Spet zadnjih nekaj voženj je moj vozil moj avto, ne vem, a sem js naredila tisto razpoko v gumi ali on, pa še to je spet kriva ta dovozna pot od staršev in strica in tete, js mam pa skos stroške zrd nje.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 22. Maj. 2024 19:36

Hvala za sočutje. So se povabili sami za mozevo okroglo. Vsak dan znova jih preklinjam. Da o pasu kamenckov okrog hise ne zacnem, po moje bomo morali nasuti novega gor. No, moz jih bo. Jaz nimam douche kolegov, ki bi mi take delali.
The world is as you are.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 24. Maj. 2024 12:30

Da mi kdo posuje bleščice, nimam več stika s temi ljudmi :mad:

Angina, konec maja ima revež angino. Kuha ga tako, da sploh ne vem več kako zbijati, imam občutek, da je na meji s krči nonstop :nein: jutri naj bi šli na dirke in v pon na morje, jupi :nein:
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 03. Jun. 2024 19:40

- trenutna moda. ffs, sej vem da mam čisto preveč milenijski okus za trenutne modne muhe, ampak - hlače so samo predolge (pa definitivno nisem med majhnimi) ali prekratke (7/8 dolžina + širok model, tega ne morem videt :nein: ) . 80% vseh zgornjih delov je crop top, kar je normalnih dimenzij, pa je 'napacen' material (tanke prosojne dolge jope na drugi strani pa pleteni topi/kratke majčke). res, sem hotela dat priliko in si kupit kaj bolj 'modernega' ampak na kako postavo/lifestyle to sploh paše? če se katera čuti - pls share kaj si vi kupite da je malo bolj v koraku s časom, pa vseeno sprejemljivo našim starinskim okusom.

- danes mi gre moj na živce. o.m.g. kaj lahko lepo prosim.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 04. Jun. 2024 20:26

Danes mi je šla na živce njena nezainteresiranost.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov