kdo/kaj vam gre na živce #3
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Trenutno bi lahko naštevala v nedogled
- meglena, mrzla jutra
- da veliko dela. Smo ogromno same in mi že preseda, ker bi zdaj pa res že potrebovala za družbo tudi odraslo osebo. Vsaj za kak dan, dva... da se ne bi celi dnevi vrteli le okoli princesk, konjev in pobarvank
- da bi mogla ogromno postorit po hiši. Eno tako ornk generalno čiščenje. Pa se mi ne da
- da se nekateri še vedno delajo norca iz korone (tudi taki, ki so jo preboleli. Ampak z blagimi simptomi). Najebemo pa ostali

- meglena, mrzla jutra
- da veliko dela. Smo ogromno same in mi že preseda, ker bi zdaj pa res že potrebovala za družbo tudi odraslo osebo. Vsaj za kak dan, dva... da se ne bi celi dnevi vrteli le okoli princesk, konjev in pobarvank

- da bi mogla ogromno postorit po hiši. Eno tako ornk generalno čiščenje. Pa se mi ne da
- da se nekateri še vedno delajo norca iz korone (tudi taki, ki so jo preboleli. Ampak z blagimi simptomi). Najebemo pa ostali

-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
- sodelovanje na enem točno določenem projektu. Predvsem pa to, da babe sestankujejo za mojih hrbtom, mene, ki bom delo dejansko morala narediti pa samo obvestijo kaj in kako. A je res tako težko tudi mene poklicat pa da sedim zraven ko se dogovarjamo o stvareh ki se me tičejo?
- sneg. Edini del snega v katerem uživam, je tisti prvi sprehod v sezoni, po katerem prideš ledeeen nazaj na toplo in spiješ eno kuhano vino. Pa to da moj skače in se veseli in ga gleda skozi okno in me cuka za rokav: "glej glej kako pada".
- sneg. Edini del snega v katerem uživam, je tisti prvi sprehod v sezoni, po katerem prideš ledeeen nazaj na toplo in spiješ eno kuhano vino. Pa to da moj skače in se veseli in ga gleda skozi okno in me cuka za rokav: "glej glej kako pada".
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- Flavij
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 4. 2012
https://www.rtvslo.si/kultura/rok-za-iz ... -ni/551110
Organizacije so ministrstvo zaprosile za skupen sestanek po epidemiji
To je čisto navadno zavlačevanje.
Takoj jih naj vržejo na cesto! 
Organizacije so ministrstvo zaprosile za skupen sestanek po epidemiji

To je čisto navadno zavlačevanje.

All is vanity, nothing is fair.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Na zivce mi grejo ljudje ki z metelkovo nimajo popolnoma nic, pa so dovolj skodozeljni, da bi vse skupaj porusili
'Sami narkici in ritopiki', ane?
Get a life.

'Sami narkici in ritopiki', ane?
Get a life.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ta faking forum!
Imela sem spisano pol strani na tematiko razpisov, subvencionirane oddaje prostorov in organizacij v javnem interesu. Ne bom še enkrat vsega tipkala ffs.
Imela sem spisano pol strani na tematiko razpisov, subvencionirane oddaje prostorov in organizacij v javnem interesu. Ne bom še enkrat vsega tipkala ffs.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ja, js sem se navadla, da če pišem kaj daljšega, ali gledam druge strani vmes, kam grem.. si vmes označujem, kopiram kar pišem in pol , ko mi zbriše samo prilepim nazaj
.

Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Odprti komentarji pod občutljivimi članki. Kot npr primer, ko je pes do smrti obgrizel punčko. Sama imam rada pse, res jih imam. Ampak da psa, ki je dobesedno do smrti ugriznil otroka imenujejo za kužka, ki ni nič kriv in ga je potrebno rešiti pred evtanazijo? Bolno.
The world is as you are.
- mayaeb
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 8. 2020
Dvojna merila.
Punčka je šla na ograjeno dvorišče, pes je bil pripet. Zapletla se je z nogami ob to in padla na psa, pes je ugriznil. Samo 1 usoden ugriz v stegno in je izkrvavela. Ga je res treba zato usmrtiti? Če smo že takšni,kje so bili starši 8letne deklice, ki je bila pri sosedih zgolj na obisku s starši in se je potikala naokrog.
Nesreča. Neprimerno obsojati katerokoli stran. Že tako je vse skupaj hudo tragično. Je pa totalno ne fer obsojati psa,ker bi lahko še vse druge po vrsti obsojali in obtoževali.
Punčka je šla na ograjeno dvorišče, pes je bil pripet. Zapletla se je z nogami ob to in padla na psa, pes je ugriznil. Samo 1 usoden ugriz v stegno in je izkrvavela. Ga je res treba zato usmrtiti? Če smo že takšni,kje so bili starši 8letne deklice, ki je bila pri sosedih zgolj na obisku s starši in se je potikala naokrog.
Nesreča. Neprimerno obsojati katerokoli stran. Že tako je vse skupaj hudo tragično. Je pa totalno ne fer obsojati psa,ker bi lahko še vse druge po vrsti obsojali in obtoževali.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov