kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 08. Jun. 2010 11:41

kvazi znanstveniki in ostali egotripi, ki delujejo kakor da so pojedli vso pamet sveta ... in pri tem posiljujejo s svojim mnenjem kakor da je edina resnica sveta ufff
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 08. Jun. 2010 11:54

Drek! :D zafrknila in zamešala s temo "priznam da! " :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 08. Jun. 2010 12:44

^^ Tudi jaz zadnjič :oops: :D
However...
- trenutno mi gre na živce to, da je nekdo, za katerega mi ni bilo vseeno minulega pol leta, lahko naenkrat tako hladen in me ignorira, kot da sva bila samo znanca ali pa še to ne! :? Jeba je, ko so vpletena čustva in vidiš, da pa ta oseba ni niti malo vpletala čustev...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 08. Jun. 2010 12:44

Jochiejev nov avatar
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
×Sweety×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ×Sweety× » 08. Jun. 2010 21:33

Sama sebi, ker sem tak živčna zarad mature in vsega tega učenja ki ga nisem navajena in pol nadiram folk okol mene za brezveze in še njih delam živčne brez potrebe.
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 10. Jun. 2010 7:04

Vedno znova me razpi....jo tovornjakarji, ki izsiljujejo, ama kjer se da. Ravno dons zjutri, vozim, omejitev 90 in iz stranske ceste mi pred nosom zaplje vn tovornjak, bremzam k zmešanaaaaaaaaaaa iz 90 na 20! WTF model, a si ti uredu nooooo? Sem se že vidla v uni železni trugi, vso zmaličeno :evil:

In sej ne, da za mano je blo pa vse frej, nene ne rabš počakat, razumem da se ti mudi. Imbecil debiln! :box:
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 10. Jun. 2010 7:30

^^ Še dobro, da je bilo za tabo vse fraj, če ne bi lahko prišlo do katastrofalnega verižnega trčenja. :? In ja, tudi meni tovornjakarji gredo na živce, ker jih večina vozi kot da so samo oni na cesti! Pelješ po prehitevalnem pasu na AC in se na poti iz Lj do Mb najde ene 10 takih, ki hoče it na prehitevalni pas ravno takrat, ko ga ti prehitevaš. Kot da si neviden! :roll: In mu blendaš, toliko da ne zatrobiš, od teh se mogoče eden opraviči, ko mahne z roko češ da je bla njegova krivda. Če bi ostala zmazek tam sredi AC verjetno ne bi samo zamahnil, ali pač?
Druga skrajnost pa so tepci, čez katere preklinjam vsakič, ko naletim na kakega takega, ki se ti dobesedno prilimajo na rit ko voziš po prehitevalnem pasu (omejitev je 130, jaz peljem celo 140 včasih) in ti pelje za ritjo, ne da bi pomislil, da je ob večji hitrosti potrebna tudi večja varnostna razdalja. Še najbolj pa me raz*izdijo taki, ki najprej delajo silo, ko se umakneš na desni pas, pa sploh ne mislijo prehitet al pa rabijo celo večnost, da te prehiti. Dej gonite se nekam, taki začnejo razmišljat šele ko je že prepozno! :roll:
Ja, mogla sem dat to ven iz sebe, ker sem dosti na cesti in srečujem ogromno nesposobnih voznikov. :stupid:
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 10. Jun. 2010 7:37

Dobr, da ni blo nobenga za mano, pa dobr da mi bremze super primejo, pa dobr da mam dobre reflekse. Če tega neb blo, zdele neb tipkala tega :evil:

Pa da ne bom OT, na živce, ampak res na živce mi gre Svet na Kanalu A, ker se jim tud prbližn ne sanja, kva trobjo. Učer poslušam en prispevek, pa nism vedla a naj se jokam al smejem zravn. Ne morš prbijat o določeni temi, če se niti pozanimaš ne, kaj sploh govoriš. Prispevek ocenjen z 1 fantje!
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 10. Jun. 2010 11:42

Na živce mi gre, da imamo spet obvezen tečaj reanimacije, ker so eni tepci (kardio kirurgi) mnenja, da anestezija ne obvlada reanimacije.

Čeprav smo posebej za to usposobljeni....ampak ne, to ni dovolj, dodajmo še 20 ur poslušanja enih in istih slajdov, ki jih poznamo na pamet še iz faksa :evil:

In naj še dodam, da je bil zadnji obvezni tečaj reanimacije pred manj kot letom dni..... Izgleda, da bom do penzije še ene 40 krat obiskala en in isti tečaj :roll:

PS Sem mnenja, da je še taka absurdna stvar, kot je predavanje "pravilno umivanje in razkuževanje rok" bolj potrebna, kot tečaj reanimacije.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 10. Jun. 2010 22:45

zadnje dni mi grejo na živce prevsem članki v takem stilu - hitri nogometni tečaj pred SP 2010 - navodila za dame

ker se vsi mediji obnašajo, kot da smo vse babe butaste in nimamo pojma o nogometu in bi mogle bit celo SP zaprte v omari (razen seveda kadar tip rabi novo pločevinko mrzlega piva)

(no, veste kaj - zdej imam pa jst eno posebno izobraževanje, namenjeno moškim: "če mi še enkrat rečeš da nimam pojma o nogometu, ne samo da te bom imela manj rada, ampak ti bom razbila tvoj 'pameten' gobec!" :box: )
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 10. Jun. 2010 23:27

^^Ja to gre tudi meni pošteno na živce! Kot,da nobena ženska ne spremlja nogometa, pa da se mormo kao vse pripravit, da nas bodo naši moški en mesec 'zapostavljali'... mislem kr neki no :roll:
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 11. Jun. 2010 8:33

^^ + da nam v bistvu sploh ni treba imeti pojma o fuzbalu, če nas nekaterih niti malo ne zanima. :wink: Kot da zdaj more pa vesoljni svet poznati vsa dejstva o fuzbalu in ga spremljati. Na srečo večina moje družbe (tudi del moških, ha!) ne spremlja nogometa in se imamo v tej evforiji (celo) za pogovarjati o drugih stvareh.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 11. Jun. 2010 11:37

- ta ženska tle na Kanalu A (evromanija)....

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov