kdo/kaj vam gre na živce #3
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
nezanesljivost javnega prometa.
ko greš prej s koncerta, da boš ujel bus (na postaji si za vsak slučaj še pet minut prej), pa čakaš ko budala.. in nič. prvič v lajfu štopala, po pol minute zaustavla dva fanta, pršla lepo domov
aleluja... sam fuck... busi so pa res gnili
ko greš prej s koncerta, da boš ujel bus (na postaji si za vsak slučaj še pet minut prej), pa čakaš ko budala.. in nič. prvič v lajfu štopala, po pol minute zaustavla dva fanta, pršla lepo domov

“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Uf ne govori. LPP busi so nekaj, kar nikol več v življenju nočem doživet.
Saj Ljubljana je majhna, ampak spet ne tolk, da bi z busi v nekem normalnem, spodobnem času lahko prišel z enega konca mesta do drugega.
Za primerjavo: Stockholm (samo mesto brez okolice) ima površino 188 km2, Ljubljana pa 163 km2. S tem, da ima Stockholm neprimerljivo boljšo prometno povezanost.

Za primerjavo: Stockholm (samo mesto brez okolice) ima površino 188 km2, Ljubljana pa 163 km2. S tem, da ima Stockholm neprimerljivo boljšo prometno povezanost.
Zadnjič spremenil Cryselle, dne 01. Jul. 2018 12:41, skupaj popravljeno 1 krat.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Cryselle - Kofetarica
Ko ljudje rečejo ali pa preberem ''vsi ki grejo iz androidnega telefona na iphone jim je žal'' / ''Z iphonom so zadovoljni samo tisti, ki še niso uporabljali androida'' / ''Iphone nima gumba za nazaj it in to vsem dela full preglavic''.
Eeeem what?
Mam ga že skoraj 3 leta, nič ne šteka, nič mi ni žal. Tko da ne, ne rečemo vsi tega.
Edini razlog, zakaj razmišljam počasi o menjavi, je ta, da imajo novi modeli boljši fotoaparat.
Tista tipka za nazaj je pa itak na ekranu, tko da je isti sh*t.
Eeeem what?
Mam ga že skoraj 3 leta, nič ne šteka, nič mi ni žal. Tko da ne, ne rečemo vsi tega.

Tista tipka za nazaj je pa itak na ekranu, tko da je isti sh*t.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
- Flavij
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 4. 2012
Cryselle napisal/-a:Uf ne govori. LPP busi so nekaj, kar nikol več v življenju nočem doživet.Saj Ljubljana je majhna, ampak spet ne tolk, da bi z busi v nekem normalnem, spodobnem času lahko prišel z enega konca mesta do drugega.
...
Čedalje bolj se vidi, da je Ljubljana izključno kolesarjem prijazno mesto.

All is vanity, nothing is fair.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Eni frendi od mojega, ki VSAKIC vprasajo, ce ze delava na otroku. Wtf kaj te briga?! Ker pac oni komaj cakajo, da imava midva pamza, ker bo baje ful luskan, ker bo "mixed." Dej nehi. Res.
Macek, ki prehitro golta piscanca, po dveh grizljajih zbruha vse nazaj V POSODICO in potem lacno mjavka, ker jasno hrana ni vec uzitna. In lahko vse stran vrzem. Sej ne, da posebej zanj kuham.
Macek, ki prehitro golta piscanca, po dveh grizljajih zbruha vse nazaj V POSODICO in potem lacno mjavka, ker jasno hrana ni vec uzitna. In lahko vse stran vrzem. Sej ne, da posebej zanj kuham.
-
Cryselle - Kofetarica
_patchouli_ napisal/-a:Eni frendi od mojega, ki VSAKIC vprasajo, ce ze delava na otroku. Wtf kaj te briga?! Ker pac oni komaj cakajo, da imava midva pamza, ker bo baje ful luskan, ker bo "mixed." Dej nehi. Res.
Meni gre to že zdej na živce (pa me še nihče ne sprašuje) in se mi smilijo pari, ki morajo skos odgovarjat na ta vprašanja. Kako mi bo šlo šele na živce, ko me bo folk to spraševal v prihodnosti.

-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
To je šele začetek. Težijo, sprašujejo. Najprej o poroki, potem o otroku, nosečnosti, vzgoji, korakih razvoja, nikoli konca. Najbolje čez eno uho not, čez drugo ven, besedna zveza "te ne briga" je opcijska, odvisno od hormonov. No. V resnici si je potrebno postaviti meje, pa se ljudje hitro navadijo. Malokdo pomisli, da eni enostavno nočejo ali ne morejo imeti otrok.
The world is as you are.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz ponavadi kar odgovorim s podobno vsiljivim vprasanjem. Ce niso se poroceni, o poroki, ce imajo ze otroka, kdaj bodo imeli se enega itd. 

- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Folk, ki stopi na kolesarsko, ne da bi prej malo okrog sebe pogledal. Ker bog ne daj, da bi lepo hodil po tistih dveh metrih pločnika, mora biti ravno na tiste pol metra kolesarske. In potem skoraj zbijem žensko, ki mi je skočila tik pred kolo in ona me pogleda kot kokoš, ki poskuša iz sebe iztisniti kokosov oreh. Njen izgovor je bil seveda to, da je "turistka".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]